hehetheoriginal írta:
itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz
Jude egy vadállat, és fejben messze az egyik, ha nem a legerősebb emberünk. Ha fizikálisan végre helyrerakják, és idén nem lesz csapágyasra járatva, akkor jó eséllyel a legnagyobb sztárunk lesz ismét, nem aggódok miatta. Igazi Hall of Fame alapanyag és ez látszott a balfasz angol válogatottban is az EB-n. Nem kell hozzá sok év, és simán ő lesz az egyik csapatkapitányunk, sztem őt tekintve még nem láttuk a max szintet, nyilván lófaszt nem számít, de az idei edzés videókat nézegetve messze Mbappé mellett ő az egyik legmegállíthatatlanabb
Güler stílusban a klasszikus 10-es irányítókhoz hasonló zseni alapanyag (ezt a jobbszélső pozíciót remélem nem sokáig fogják erőltetni nála, ahogy fizikálisan egyre erősödik és az izomzata is okés lesz be kell rakni középre), fiatal kora ellenére rendkívüli potenciállal, folyamat kéri a labdát, és mozgatja a társakat, jó a lövőkéje is, bármi lehet belőle, nagyon remélem Carlo (bár nem a sajátja) egy kicsit idén többet fog rotálni, annyira sok a jó játékos a keretben támadó és középpályás pozíciókban, hogy kár lenne Gülert és Endrick-et nem játszatni, és én Cama (sztem ő az egyik legnagyobb zseni alapanyagunk még a keretben) miatt is aggódok a játékperceket tekintve.