Laportának már csak ezek az eszközök maradtak ami vicces meg elszomorító is.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 11., vasárnap 8:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. augusztus 10., szombat 23:54
Gondolom meg lett neki mondva mint Boatengnek hogy Messi a jobb es ezt hangoztatni kell.zsírosdeszka írta:🗣 Dani Olmo: „A Real Madrid egyszer felvette velem a kapcsolatot, remélték, hogy megkapják az aláírásomat a 2024-es Európa bajnokság után. Már elmondtam Xavi Simonnak, az álmom, hogy visszatérjek Barcelonába"
Kezdődik. Még egy ilyen sza@@ázi bandát. Fúúú…![]()
Remélem szopatjuk őket oda-vissza kétszer mindehol. Ezt bass@@meg mindegyik kutya lenyilatkozza. De tényleg nem unják? Szerintem a szerződésükben benne van.
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. augusztus 10., szombat 22:14
Miért keresték volna? A pozíciójára van minimum 2 jobb játékos és Lunin is hülyét csinált belőle.zsírosdeszka írta:🗣 Dani Olmo: „A Real Madrid egyszer felvette velem a kapcsolatot, remélték, hogy megkapják az aláírásomat a 2024-es Európa bajnokság után. Már elmondtam Xavi Simonnak, az álmom, hogy visszatérjek Barcelonába"
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 10., szombat 21:53
Alapvetoen igazad van, de nekem serti az igazsagerzetemet, amikor minden jottment probal belerugni a szeretett klubomba, akar valotlansagokat allitva is (ami jelen esetben nem biztos, hogy igy van, de ha fogadnom kellene, arra tennek, hogy ilyen madarat meg sem kerestunk - valoszinuleg a hataridos kivasarlasi arat leraktuk volna, ha tenyleg akarjuk, O meg nem ellenkezett volna). Ezzel csak taptalajt ad a sok bohoc "szakertonek" meg firkasznak, akik szitjak a tuzet a Real ellen ha kell, ha nem, ezzel kart okozva a klubnak.___Samy___ írta: Evek ota jon beloluk ez a komplexus, miert kell ezen minden adando alkalommal fennaladni meg hoborogni? En csak rohogok egyet az egeszen, azt csa.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 10., szombat 21:52
Nem azért beszélünk így, mert más csapatot kedvelnek.freedfromdesire írta: Elég szomorú amúgy, hogy itt páran milyen stílusban beszéltek emberekről csak azért, mert egy másik csapatot kedvelnek.![]()
Titkon remélem, hogy ezeket maximum 12-13 éves gyerekek írják.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 10., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 10., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 10., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 10., szombat 21:45
Álmai klubjába igazolt (elvileg), és ahelyett, hogy 100%-ban erre fordítaná az energiáit és a fellegekben lenne inkább a riválissal van elfoglalva. Remélem érthető mi a probléma ezzel. Ha Real játékos csinálna ilyet kicsit csalódott lennék és aggódnék, mert az sosem jó jel ha valaki nem a focival van elfoglalva.freedfromdesire írta: Elég szomorú amúgy, hogy itt páran milyen stílusban beszéltek emberekről csak azért, mert egy másik csapatot kedvelnek.![]()
Titkon remélem, hogy ezeket maximum 12-13 éves gyerekek írják.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 10., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 10., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 10., szombat 20:49
Emberunk meg is rugja elete goljat ellenunk.Remy írta: De kit érdekel ez a senki.Egy 15-16. ember szintű játékos. Semmi több. Keretmélyítésre veszel ilyen embert, olcsón, nem pedig 60 millióért.
Ha kezdőben számolsz vele, akkor lehet menni az EL címért, ha meg padra viszed, kurva szar igazolás ennyiért.
HozzászólásSzerző: freedfromdesire » 2024. augusztus 10., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 10., szombat 20:18
Hé, hő... azért ez igencsak szélsőséges megfogalmazás. Nalunk is voltak bőven ilyenek!!!zsírosdeszka írta:
Kezdődik. Még egy ilyen sza@@ázi bandát. Fúúú…![]()
Remélem szopatjuk őket oda-vissza kétszer mindehol. Ezt bass@@meg mindegyik kutya lenyilatkozza. De tényleg nem unják? Szerintem a szerződésükben benne van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 10., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 10., szombat 19:40
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 10., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 10., szombat 3:45
Jól emlékeztél.reeed_ati írta:Nebassz![]()
Nekem valami Dinamo Zagreb rémlett, de akkor lehet kevertem valakivel..
Na mindegy, saját neveléshez képest jó ára van..![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 9., péntek 22:49
Haliloviccsal esetleg?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 9., péntek 22:26
Lamázsiából meg a DZ-hez, mert eltanácsolták, nem?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem