what?Mi van Robi, megtértél?![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 10., szombat 12:51
what?Mi van Robi, megtértél?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 10., szombat 12:22
Mi van Robi, megtértél?hehetheoriginal írta: nyilvan nem ismerek minden részletet.
viszont a rasszista, woke stb demokrata agymenések ellen bármi, ismétlem BÁRMI jobb választás.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 10., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 10., szombat 10:57
Ez a narratívát viszont nem érzed erősen republikánus propaganda által átmosottnak?hehetheoriginal írta: fail![]()
de ugy is fel lehet fogni, hogy aki nem hallgatja, csak a hírt hallja, hogy az egyik legnagyobb legismertebb social media arc kamala mellett van, akkor bizony az csak jo lehet, mind kamalara szavazunk, mert nő, és mert fekete....![]()
van 2 választási lehetőséged: a teljes aberráció és agyrém woke oldal, meg a trump.oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?![]()
![]()
akinek az egyetlen bűne, hogy pusztán a személye miatt - amit nyilvan a demokraták gerjesztettek, mert nem tudták feldolgozni és elviselni, hogy elverte őket 2016ban - megosztotta az országot és a társadalmat. az mindegy, hogy külpolitikában, gazdaságban mit csinált, hogy a legsikeresebb 4 éve volt evtizedek óta.
100-ból 100 embernek trumpra kéne szavaznia, akinek nagyob az iq-ja, mint a lábmérete.
nem is kérdés.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 10., szombat 8:52
van 2 választási lehetőséged: a teljes aberráció és agyrém woke oldal, meg a trump.oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 10., szombat 8:41
Na várjál, ha Rogan a legnagyobb legnezettebb podcast akkor úgyis mindenki hallotta az eredeti vágatlant, szóval mit számít, nem?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=3EfccLcjshs
kis amerika.
joe rogan röpke 30 millió dodira perli az msnbc-t, amiért szétvagdosták az egyik podcastját és ugy tuntettek fel, hogy kamala harrist tamogatja a valasztason, ervekkel alatamasztva, hogy eros szinesboru nő (aki hol indian, hol mikor epp jonnek a valasztasok, akkor fekete, de ez most mindegy), aki szolgalt a hadseregben, volt kongresszus tag, blabla bla.
okosan csinálják a gecik amúgy, mert rogan a legnagyobb, legnézettebb podcast, rengeteg emberhez eljut. még ha elvesztik a pert is lesz hatása.
de a nő hilary clinton második eljövetele, egy tragédia.
az a baj, hogy a legostobabb emberek abban az orszagban elnek, és a teljes vilagot befolyasolni fogja ez az egesz...![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2024. augusztus 10., szombat 8:32
oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=3EfccLcjshs
kis amerika.
joe rogan röpke 30 millió dodira perli az msnbc-t, amiért szétvagdosták az egyik podcastját és ugy tuntettek fel, hogy kamala harrist tamogatja a valasztason, ervekkel alatamasztva, hogy eros szinesboru nő (aki hol indian, hol mikor epp jonnek a valasztasok, akkor fekete, de ez most mindegy), aki szolgalt a hadseregben, volt kongresszus tag, blabla bla.
okosan csinálják a gecik amúgy, mert rogan a legnagyobb, legnézettebb podcast, rengeteg emberhez eljut. még ha elvesztik a pert is lesz hatása.
de a nő hilary clinton második eljövetele, egy tragédia.
az a baj, hogy a legostobabb emberek abban az orszagban elnek, és a teljes vilagot befolyasolni fogja ez az egesz...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 10., szombat 8:07
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 9., péntek 20:01
Maga a problémára gondoltam, csak ez a cikk jött most szembe velem, nyilván nem radikálisak ennyire a helyiek.tcskhun írta:angol hülye gyerekek voltak akik egy falra rá fújták ezt a szöveget, ez a probléma már régóta fent áll és idén érte el a csúcs pontját,rengetegen abból keresik pénzt, hogy még egy szobát is kiadnak ilyen csóró turistáknak 40-5ö euroért egy éjszakára, plussz még a rengeteg bér auto ami megbénítja a közlekedést,azokat a hivatalnokokat kellene elővenni akik a szállodák túlzott bővítését is engedélyezték anno némi csúszo pénzért, elvileg jövőre már már lesznek korlátozások, kevesebb tengerjáró köthet ki naponta, limitálják a bérautokat stb....BLevi96 írta: https://roadster.hu/tultirzmus-spanyolorszag
Spanyolországba forrnak az indulatok, már nyár elején is írtak erről.![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. augusztus 9., péntek 19:26
angol hülye gyerekek voltak akik egy falra rá fújták ezt a szöveget, ez a probléma már régóta fent áll és idén érte el a csúcs pontját,rengetegen abból keresik pénzt, hogy még egy szobát is kiadnak ilyen csóró turistáknak 40-5ö euroért egy éjszakára, plussz még a rengeteg bér auto ami megbénítja a közlekedést,azokat a hivatalnokokat kellene elővenni akik a szállodák túlzott bővítését is engedélyezték anno némi csúszo pénzért, elvileg jövőre már már lesznek korlátozások, kevesebb tengerjáró köthet ki naponta, limitálják a bérautokat stb....BLevi96 írta: https://roadster.hu/tultirzmus-spanyolorszag
Spanyolországba forrnak az indulatok, már nyár elején is írtak erről.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 9., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 9., péntek 13:05
Igazabol leszarom az okot, hogy hogyan sikerult elejet venni a dolognak.hehetheoriginal írta:úgy érted a gonosz amerikaiak csak azért adták le az infot, mert pont a honfitársuk koncijához és nevéhez fűződött volna minden idők egyik legnagyobb vérengzéseRealista24 írta:
Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 9., péntek 12:33
úgy érted a gonosz amerikaiak csak azért adták le az infot, mert pont a honfitársuk koncijához és nevéhez fűződött volna minden idők egyik legnagyobb vérengzéseRealista24 írta:Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.besteve7 írta: Mégsem Jürgen volt a háttérben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 9., péntek 12:28
Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.besteve7 írta: Mégsem Jürgen volt a háttérben
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. augusztus 9., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 8., csütörtök 23:24
Ezzel nincs is baj, sőt. Csak akor most én is írhatom, hogy tudatosan elferdíted a dolgokat?kiserik írta: Nem cáfoltam, csak mellé tettem egy másik oldalát is a történteknek
Ennél a témánál a kubai rakétaválságot és az orosz-ukrán háborút akkor minek nevezzem?kiserik írta: Imádom ezt a szalmabábozást, ezt mindenre rá lehet fogni
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 8., csütörtök 23:08
Grrrr..... Jajj, de nem szeretem ezt. Na akkor lássuk:nuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt. Ami valóban okozott egy fokozatos migrációs hullámot Európába, de a 2015-ös válság már más dolgok miatt történt meg.
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
nuevo_ericco írta:
Szíriában már 4 éve polgárháború dúlt akkor, nem is akármilyenkiserik írta: Ki mondta ezeket a szavakat 2015-ben: „Németország minden szíriai migránst befogad”?
Tehát, ha jól értem, amennyiben 15-re hivatkozom, akkor 11 a kiinduló pont, ha 11-re, akkor meg 15. Végül is fasza így vitázninuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt.
Imádom ezt a szalmabábozást, ezt mindenre rá lehet fogninuevo_ericco írta:
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 8., csütörtök 23:05
Segelycsomagok, lakhatas?dzsi91 írta: USA-ba ahol már kész segélycsomagok meg lakhatás várja őket az adófizetők kárára
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 8., csütörtök 22:13
Nem, szerintem csak ki tudja használni a rendszer gyengeségeit, a bölcs vezetőink és a pénzügyi elit rövidlátását.dzsi91 írta: Ha szerinted ezt valamelyik koszos afrikai embercsempész meg tudja szervezni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 8., csütörtök 22:09
Lefosom a fideszt.nuevo_ericco írta:Találkoztál, beszéltél legalább egy migránssal? Mintha egy fideszes néni migránsokról készül rajzát irtad volna ledzsi91 írta: Jah nem a nincstelen kanibál néger látta az okotelefonján, hogy europában mivan és átszelte a fél világot úgy, hogy előtte a falujából nem jutott volna ki segítség nélkül.![]()
Maradjunk a tényeknél. Unatkozó afrikai suhancok millióit, embercsempészeket már láttak, Európával kapcsolatos fakenewst az afrikai tévékben szintén, de embereket migrációról győzködő, gumicsónakokat túlzsúfoló sorosügynököket még senki.
Akkor már miért nem Orbán-terv? Hatalmasat nyert a migráción, dokumentálva van, ahogy állami forrásokból utaztatta ellenőrizetlen migránsok ezreit át az országon, és elég sokat beszél, elmélkedik a témáról.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem