Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem értitek. A nyilatkozatokkal van gond. Meg sem keresünk ilyen embereket, de mindegyik ilyet nyilatkozik. Real Madrid játékosok nem nyilatkoznak ilyet úton-útfélen. Ugyanazt teszik, mint Laporta.
- ___Samy___
Emberunk meg is rugja elete goljat ellenunk.Remy írta: De kit érdekel ez a senki.Egy 15-16. ember szintű játékos. Semmi több. Keretmélyítésre veszel ilyen embert, olcsón, nem pedig 60 millióért.
Ha kezdőben számolsz vele, akkor lehet menni az EL címért, ha meg padra viszed, kurva szar igazolás ennyiért.
Szerintem engedjetek el a sztorit, azt vesznek akit akarnak. Nekunk olyan keretunk van most, hogy senki massal nem illik meg nem is kell foglalkozni, csak sajat magunkkal.
Ettol fuggetlenul nem szamitok egyaltalan konnyu meccsre ellenuk, a bajnoksag is kurva szoros lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Elég szomorú amúgy, hogy itt páran milyen stílusban beszéltek emberekről csak azért, mert egy másik csapatot kedvelnek.
Titkon remélem, hogy ezeket maximum 12-13 éves gyerekek írják.

Titkon remélem, hogy ezeket maximum 12-13 éves gyerekek írják.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hé, hő... azért ez igencsak szélsőséges megfogalmazás. Nalunk is voltak bőven ilyenek!!!zsírosdeszka írta:
Kezdődik. Még egy ilyen sza@@ázi bandát. Fúúú…![]()
Remélem szopatjuk őket oda-vissza kétszer mindehol. Ezt bass@@meg mindegyik kutya lenyilatkozza. De tényleg nem unják? Szerintem a szerződésükben benne van.
Mindkét oldalon elofordul, de törekedjünk a tisztelet felé es uriemberekhez hasonlóan adjuk meg a tiszteletet.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De kit érdekel ez a senki.
Egy 15-16. ember szintű játékos. Semmi több. Keretmélyítésre veszel ilyen embert, olcsón, nem pedig 60 millióért.
Ha kezdőben számolsz vele, akkor lehet menni az EL címért, ha meg padra viszed, kurva szar igazolás ennyiért.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Almodik a nyomor. Tucatolmo jo helyre kerul.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kezdődik. Még egy ilyen sza@@ázi bandát. Fúúú…

Remélem szopatjuk őket oda-vissza kétszer mindehol. Ezt bass@@meg mindegyik kutya lenyilatkozza. De tényleg nem unják? Szerintem a szerződésükben benne van.
Jól emlékeztél.reeed_ati írta:Nebassz![]()
Nekem valami Dinamo Zagreb rémlett, de akkor lehet kevertem valakivel..
Na mindegy, saját neveléshez képest jó ára van..![]()

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Haliloviccsal esetleg?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
Amúgy jó lesz ez a
FdJ
Olmo-Pedri sor. Sebesség és erő, ameddig a szem ellát. Várom ki megy még el és (Nicon kívül

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Lamázsiából meg a DZ-hez, mert eltanácsolták, nem?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
Olmo jó igazolás, de jobban is el lehetett volna ezt költeni.
Premier Leakes értékelést kivételesen érdemes megnézni, nagyon jó dolgokat mondtak mit csesz el a Barca.
Premier Leakes értékelést kivételesen érdemes megnézni, nagyon jó dolgokat mondtak mit csesz el a Barca.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Realista24 írta:Olmo La masiasreeed_ati írta: Én csak azt nem értem, hogy elvileg a barca megoldja mindig a la-masiáról..
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?![]()
![]()
Nebassz

Na mindegy, saját neveléshez képest jó ára van..

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én olvastam az étlapot, a Masiáról már csak csirkés szendó jön.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olmo La masiasreeed_ati írta: Én csak azt nem értem, hogy elvileg a barca megoldja mindig a la-masiáról..
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mindenhol van szélsőséges kissebbség és ők a leghangosabbak mindig, emiatt felesleges elítélni a csendes többséget.davi10 írta:Ez okés, csak szerintem lényegesebb amit írsz, minthogy hol. Mindkét klubot lehet dobálni, ez most szerintem pont nem volt jogos, hoztam is rá példát, hogy miért.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Lehet arra is reagálni, amit én válaszoltam (ahogy mondjuk RealMadridFanatic tette), meg lehet fennakadni azon, hogy hol vagyunk.
De mindegy, ennyit valószínűleg nem ér meg, csak a senkiházizás meg az aljas gusztustalan féreg nekem szemet szúrt.
Barca szurkolok jelenleg kivannak éhezve, így betudható a reakciójuk ennek +az EB-n fellett építve a Yamal-Nico bromance

Tiszteletet meg adjuk meg mindkét csapat szurkolóinak, itt is vannak bőven értelmesek!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én csak azt nem értem, hogy elvileg a barca megoldja mindig a la-masiáról..
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ez okés, csak szerintem lényegesebb amit írsz, minthogy hol. Mindkét klubot lehet dobálni, ez most szerintem pont nem volt jogos, hoztam is rá példát, hogy miért.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Lehet arra is reagálni, amit én válaszoltam (ahogy mondjuk RealMadridFanatic tette), meg lehet fennakadni azon, hogy hol vagyunk.
De mindegy, ennyit valószínűleg nem ér meg, csak a senkiházizás meg az aljas gusztustalan féreg nekem szemet szúrt.
- zsírosdeszka
Szerintem nem. De ezen ne vesszünk össze.mexes írta:Ugyanannyi szánalmas delusional hülye van mindkét oldalon... jól elvannak egymással. Csak uncsi görgetni ilyenkor vmi érdekes temaig, véleményig.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Te vagy szar helyen tüzet oltani
- zsírosdeszka
Jobban jártunk volna…davi10 írta:Hazard bemutatásán meg Mbappe-t követelte a Bernabeu.realbeckham írta: Olmo beköszönt egy videoval a culeknak. Írta nekik, hogy jön haza.![]()
Ezek meg szétspamelik a kommentszekciot nico Williams nevével a video alatt, meg továbbra is küldik az adományokat rá.
Amúgy így belegondolva a "b terv" olmo helyébe, aki valószínűleg nem barlangban él... és pörgeti az internetet, mennyire lehet kellemes megerkezni egy ilyen senkihazi szurkolobazishoz. Mást nem hallani, mást nem olvasni, csak williams nevét.
Tiszt.a kivételnek. Amik valljuk be őszintén, elég kevesen vannak. Miféle szörnyű undorító képmutató aljas gusztustalan féreg klub ez. A fene ette meg.
Semmi értelme szítani a tüzet ezzel, hogy melyik klub szurkolói senkiháziak, ugyanolyan fanatikusok vannak mindenhol.

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ugyanannyi szánalmas delusional hülye van mindkét oldalon... jól elvannak egymással. Csak uncsi görgetni ilyenkor vmi érdekes temaig, véleményig.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Te vagy szar helyen tüzet oltani