Jól emlékeztél.reeed_ati írta:Nebassz![]()
Nekem valami Dinamo Zagreb rémlett, de akkor lehet kevertem valakivel..
Na mindegy, saját neveléshez képest jó ára van..![]()

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 10., szombat 3:45
Jól emlékeztél.reeed_ati írta:Nebassz![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 9., péntek 22:49
Haliloviccsal esetleg?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 9., péntek 22:26
Lamázsiából meg a DZ-hez, mert eltanácsolták, nem?reeed_ati írta:Realista24 írta:
Olmo La masias![]()
Nebassz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 9., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 9., péntek 22:10
Realista24 írta:Olmo La masiasreeed_ati írta: Én csak azt nem értem, hogy elvileg a barca megoldja mindig a la-masiáról..
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2024. augusztus 9., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 9., péntek 21:58
Olmo La masiasreeed_ati írta: Én csak azt nem értem, hogy elvileg a barca megoldja mindig a la-masiáról..
Akkor minek ezek a 60 milliós igazolások?![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 9., péntek 21:54
Mindenhol van szélsőséges kissebbség és ők a leghangosabbak mindig, emiatt felesleges elítélni a csendes többséget.davi10 írta:Ez okés, csak szerintem lényegesebb amit írsz, minthogy hol. Mindkét klubot lehet dobálni, ez most szerintem pont nem volt jogos, hoztam is rá példát, hogy miért.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Lehet arra is reagálni, amit én válaszoltam (ahogy mondjuk RealMadridFanatic tette), meg lehet fennakadni azon, hogy hol vagyunk.
De mindegy, ennyit valószínűleg nem ér meg, csak a senkiházizás meg az aljas gusztustalan féreg nekem szemet szúrt.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 9., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: davi10 » 2024. augusztus 9., péntek 21:37
Ez okés, csak szerintem lényegesebb amit írsz, minthogy hol. Mindkét klubot lehet dobálni, ez most szerintem pont nem volt jogos, hoztam is rá példát, hogy miért.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 9., péntek 21:37
Szerintem nem. De ezen ne vesszünk össze.mexes írta:Ugyanannyi szánalmas delusional hülye van mindkét oldalon... jól elvannak egymással. Csak uncsi görgetni ilyenkor vmi érdekes temaig, véleményig.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Te vagy szar helyen tüzet oltani
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. augusztus 9., péntek 21:37
Jobban jártunk volna…davi10 írta:Hazard bemutatásán meg Mbappe-t követelte a Bernabeu.realbeckham írta: Olmo beköszönt egy videoval a culeknak. Írta nekik, hogy jön haza.![]()
Ezek meg szétspamelik a kommentszekciot nico Williams nevével a video alatt, meg továbbra is küldik az adományokat rá.
Amúgy így belegondolva a "b terv" olmo helyébe, aki valószínűleg nem barlangban él... és pörgeti az internetet, mennyire lehet kellemes megerkezni egy ilyen senkihazi szurkolobazishoz. Mást nem hallani, mást nem olvasni, csak williams nevét.
Tiszt.a kivételnek. Amik valljuk be őszintén, elég kevesen vannak. Miféle szörnyű undorító képmutató aljas gusztustalan féreg klub ez. A fene ette meg.
Semmi értelme szítani a tüzet ezzel, hogy melyik klub szurkolói senkiháziak, ugyanolyan fanatikusok vannak mindenhol.
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 9., péntek 21:29
Ugyanannyi szánalmas delusional hülye van mindkét oldalon... jól elvannak egymással. Csak uncsi görgetni ilyenkor vmi érdekes temaig, véleményig.realbeckham írta: Real madrid fórumon irok csak. Barcelona topicban.
Te vagy szar helyen tüzet oltani
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 9., péntek 21:21
Legalabb Ok minosegi jatekost "koveteltek", nem egy futottak meg Williamset.davi10 írta:Hazard bemutatásán meg Mbappe-t követelte a Bernabeu.realbeckham írta: Olmo beköszönt egy videoval a culeknak. Írta nekik, hogy jön haza.![]()
Ezek meg szétspamelik a kommentszekciot nico Williams nevével a video alatt, meg továbbra is küldik az adományokat rá.
Amúgy így belegondolva a "b terv" olmo helyébe, aki valószínűleg nem barlangban él... és pörgeti az internetet, mennyire lehet kellemes megerkezni egy ilyen senkihazi szurkolobazishoz. Mást nem hallani, mást nem olvasni, csak williams nevét.
Tiszt.a kivételnek. Amik valljuk be őszintén, elég kevesen vannak. Miféle szörnyű undorító képmutató aljas gusztustalan féreg klub ez. A fene ette meg.
Semmi értelme szítani a tüzet ezzel, hogy melyik klub szurkolói senkiháziak, ugyanolyan fanatikusok vannak mindenhol.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 9., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: davi10 » 2024. augusztus 9., péntek 21:10
Hazard bemutatásán meg Mbappe-t követelte a Bernabeu.realbeckham írta: Olmo beköszönt egy videoval a culeknak. Írta nekik, hogy jön haza.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 9., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. augusztus 9., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 9., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 9., péntek 11:17
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem