Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 11:29

csabi87 írta:Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Ja amúgy az tény, hogy nem rossz, de mostanság vannak húzásai, de maga a Sociedad is elég gyengus mostanság... :/
Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz... :hmmm:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 6., péntek 11:13

Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 6., péntek 10:15

Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.
Valahogy így. Nyilván nagy az arc, de CR sem volt kisebb ennyi idősen, sőt...Az a fontos, hogy a nagy arc mellett is profi legyen.
De van benne annyi tehetség, hogy az egyik legjobb legyen a posztján. Sokkal inkább az ilyen játékos, mint egy magából állandóan maxot kihozó Khedira, aki ennyit tud.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 6., péntek 10:03

Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.
Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.
Sportfilozófia: Roger Federer

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 2:44

Karanka: "Zárt megbeszélésen ismertettük a játékosokkal a kezdőt és három perc múlva fent volt az interneten..."
Mondjuk ugy, hogy nem volt nehez eltalalni a kezdot :lol:
Casillas (kesobb Lopez)
Arbeloa, Pepe (vagy ha Varane 100%-os volt, akkor o), Ramos , Marcelo (eleinte nagy meccseken Coentrao)
Khedira, Xabi
DM, Ozil, CR
Benz (BL-ben es nagy meccseken) vagy Higu (bajnokikon vagy amikor elozo meccsen a francia tul sokaig volt palyan)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 23:16

Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.
Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 5., csütörtök 22:47

Platini megint beszedett valami dilibogyót... Állítólag sárgalap hellyet rövid kiállítást javasolna... Biztos valami mérgezett csigát nyelt le :D...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 5., csütörtök 17:02

Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Már augusztus óta, azóta folyamatosan tologatják a visszatérését. Hátával vannak problémák, be van gyulladva valami ideg elméletileg. Jobb, mint egy kersztszallag szakadás, tehát ha meggyógyul, elméletileg nem lesz hatással a játékára....Viszont az ilyen dolgoknál szerintem van esély arra, hogy később is előjön a probléma. :hmmm:
A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 16:57

Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Úgy tudom, hogy gerincbántalmai vannak. Augusztus közepén Paraguay ellen játszott utoljára.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 5., csütörtök 16:50

Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.
Vidalt meg Ramirest velünk is szóbahozták ugye....semmit nem jelent a pletyka :) Mindenkit szóbahoznak mindenkivel,aztán fordítva...és aztán cáfolják az egészet... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 5., csütörtök 16:43

Ennek ellenére sokat mondó, hogy a játékos állítólag elutasító és nem hajlandó a Dortmund hosszabbítási ajánlatával érdemben foglalkozni; tegnap Watzke mondatai is erre engednek következtetni ("Nem tudni, hogy végződik a dolog, szeretnénk vele hosszabbítani, de ...")! A németek egyébként egy Madrid-Gündogan előszerződésre gyanakodnak és biztosra veszik, hogy ha Dortmundból költözik, akkor célállomás csak is a Madrid lehet; a Juvéval szemben amúgy is lépéselőnyben vagyunk minden szempontból, szóval nem hiszem, hogy aggódnunk kellene, ha csak ezen múlik. Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 16:28

Realista24 írta:A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
A Real és a Juve közül nem hiszem, hogy utóbbi lenne a vonzóbb akármelyik játékosnak is. :D

Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 5., csütörtök 16:21

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 5., csütörtök 13:06

és nem tartsa magát többnek
:mrgreen:
Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Így is van, Özillel is bepaliztunk mindenkit, mehet a másik "német" is.
Lassan visszajön Kaká ára :shifty:
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 5., csütörtök 10:51

Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Az meg a másik, hogy a klub filozófiája szerint két évvel a szerződés lejárta előtt kezdik átbeszélni a szerződést. Nem kell túlgondolni szerintem sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 5., csütörtök 9:56

nem értem pár embernek miért van baja Khedira hosszabbításával...nem az a szint ami ide kellene, ezt én is szoktam hangsúlyozni, de egy stabil pont, alázatos. Tudja magáról hogy milyen szinten van, és nem tartsa magát többnek mert alap kezdő a válogatottban és a Real Madridban. Nyáron elfogják vinni, de egy szerződéshosszabbítás garantálja, hogy nem olcsón, és ha mégsem viszik akkor sem kell aggódni h. majd lejár a szerződése és ingyen lelép

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. december 5., csütörtök 6:38

Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@
A hosszabbítás lehetséges okai (legalábbis a spanyol sajtó szerint):
- Mounál és Ancelottinál is alapember és ez meggyőzte a vezetőséget.
- soha nem volt Perezéknél hogy emeljenek neki a fizetésén és ez nagyon szimpatikus a vezetőségnek
- nem szeretnék azt éreztetni a játékossal a sérülése alatt hogy nem fontos nekik ezért is kezdődnek\kezdődtek meg a tárgyalások
- másfél év múlva lejár a szerződése és nem szeretnék ha kevesebbért vinnék el már persze ha elviszik.

Amugy 2018-ig szeretnék megkötni vele a szerződését.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 4., szerda 23:12

Matt009 írta:
Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@
Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...
Ezt nem nagyon értem,hogy hogyan következett belőle.

Khedirával,most azért kell hosszabítano,mert ha felépül,15-20 millát még adhatnak érte. Ráadásul nincs senki a helyére.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 4., szerda 23:05

Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. december 4., szerda 22:57

Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@

Vissza: