Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Valahogy így. Nyilván nagy az arc, de CR sem volt kisebb ennyi idősen, sőt...Az a fontos, hogy a nagy arc mellett is profi legyen.Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.
De van benne annyi tehetség, hogy az egyik legjobb legyen a posztján. Sokkal inkább az ilyen játékos, mint egy magából állandóan maxot kihozó Khedira, aki ennyit tud.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.
Sportfilozófia: Roger Federer
- h3x0r
Mondjuk ugy, hogy nem volt nehez eltalalni a kezdotKaranka: "Zárt megbeszélésen ismertettük a játékosokkal a kezdőt és három perc múlva fent volt az interneten..."
Casillas (kesobb Lopez)
Arbeloa, Pepe (vagy ha Varane 100%-os volt, akkor o), Ramos , Marcelo (eleinte nagy meccseken Coentrao)
Khedira, Xabi
DM, Ozil, CR
Benz (BL-ben es nagy meccseken) vagy Higu (bajnokikon vagy amikor elozo meccsen a francia tul sokaig volt palyan)
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Platini megint beszedett valami dilibogyót... Állítólag sárgalap hellyet rövid kiállítást javasolna... Biztos valami mérgezett csigát nyelt le
...
Már augusztus óta, azóta folyamatosan tologatják a visszatérését. Hátával vannak problémák, be van gyulladva valami ideg elméletileg. Jobb, mint egy kersztszallag szakadás, tehát ha meggyógyul, elméletileg nem lesz hatással a játékára....Viszont az ilyen dolgoknál szerintem van esély arra, hogy később is előjön a probléma.Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Úgy tudom, hogy gerincbántalmai vannak. Augusztus közepén Paraguay ellen játszott utoljára.Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vidalt meg Ramirest velünk is szóbahozták ugye....semmit nem jelent a pletykaArról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ennek ellenére sokat mondó, hogy a játékos állítólag elutasító és nem hajlandó a Dortmund hosszabbítási ajánlatával érdemben foglalkozni; tegnap Watzke mondatai is erre engednek következtetni ("Nem tudni, hogy végződik a dolog, szeretnénk vele hosszabbítani, de ...")! A németek egyébként egy Madrid-Gündogan előszerződésre gyanakodnak és biztosra veszik, hogy ha Dortmundból költözik, akkor célállomás csak is a Madrid lehet; a Juvéval szemben amúgy is lépéselőnyben vagyunk minden szempontból, szóval nem hiszem, hogy aggódnunk kellene, ha csak ezen múlik. Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Real és a Juve közül nem hiszem, hogy utóbbi lenne a vonzóbb akármelyik játékosnak is.Realista24 írta:A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
és nem tartsa magát többnek
Így is van, Özillel is bepaliztunk mindenkit, mehet a másik "német" is.Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Lassan visszajön Kaká ára
Sportfilozófia: Roger Federer
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Az meg a másik, hogy a klub filozófiája szerint két évvel a szerződés lejárta előtt kezdik átbeszélni a szerződést. Nem kell túlgondolni szerintem sem.
Az meg a másik, hogy a klub filozófiája szerint két évvel a szerződés lejárta előtt kezdik átbeszélni a szerződést. Nem kell túlgondolni szerintem sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem értem pár embernek miért van baja Khedira hosszabbításával...nem az a szint ami ide kellene, ezt én is szoktam hangsúlyozni, de egy stabil pont, alázatos. Tudja magáról hogy milyen szinten van, és nem tartsa magát többnek mert alap kezdő a válogatottban és a Real Madridban. Nyáron elfogják vinni, de egy szerződéshosszabbítás garantálja, hogy nem olcsón, és ha mégsem viszik akkor sem kell aggódni h. majd lejár a szerződése és ingyen lelép
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
A hosszabbítás lehetséges okai (legalábbis a spanyol sajtó szerint):Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk??na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!!
![]()
![]()
![]()
- Mounál és Ancelottinál is alapember és ez meggyőzte a vezetőséget.
- soha nem volt Perezéknél hogy emeljenek neki a fizetésén és ez nagyon szimpatikus a vezetőségnek
- nem szeretnék azt éreztetni a játékossal a sérülése alatt hogy nem fontos nekik ezért is kezdődnek\kezdődtek meg a tárgyalások
- másfél év múlva lejár a szerződése és nem szeretnék ha kevesebbért vinnék el már persze ha elviszik.
Amugy 2018-ig szeretnék megkötni vele a szerződését.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezt nem nagyon értem,hogy hogyan következett belőle.Matt009 írta:Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk??na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!!
![]()
![]()
![]()
Khedirával,most azért kell hosszabítano,mert ha felépül,15-20 millát még adhatnak érte. Ráadásul nincs senki a helyére.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk??na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!!
![]()
![]()
![]()
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
Khediraval hosszabitunk??
na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem mondtam én sem hogy kell feltétlen igazolniRealista24 írta:Meg minek igazolnánk? De komolyan? Fejlődünk, alakulunk, formálódunk.
Egyedül Morata távozására látok némi esélyt.
Nyilván azért vetődhetett fel a dolog,mivel Khedira kidőlt,és ilyen jellegü kp-k nincs,(btb),csak Casemiro,ő viszont nem nagyon játszik.Így kerülhetett szóba Ramires.
De akkor ez is csak annyira igaz mint a Casillas S04 konfuzio
LEGIO PATRIA NOSTRA