Ne kérd ki, mert fölösleges. A mondandód annyi volt, hogy Moszkva tehet a migrációs válságról és a mostani helyzetről.nuevo_ericco írta:Ezt kikérem magamnak, vagy nem értetted a mondanivalómat. Azokról a dolgokról írtam, amelyekről valamiért keveset beszélnek az emberek Magyarországon. Van egy tippem, hogy a leuralt nyilvánosság miatt.kiserik írta:csak tudatosan elferdíted a dolgokat
Ez a Khadafi feltartotta a migránsokat eleggé nagy féligazság. Valamennyit biztosan, jó sok euróipai adópénzért cserébe, de inkább az történt, hogy 2011 tájékán berobbant a szoc. média, az afrikaiaknak is jutott olcsó kínai okostelefon, és hirtelen látták, hogy Európában mennyivel jobb az élet, mint a tejredő Szahara szélén.kiserik írta:2011-ben Kadhafit ki ölte meg?
Nem mentettem fel az európai kormányokat a felelősség alól, volt hiba bőven, ezt kár tagadni. Én inkább a legfontosabb okokat ecseteltem, amelyekről zavaróan kevés szó esik Magyarországon, Soros-tervről annál inkább. Bár nem tudom, mit csinált volna 30 hajó a 3 helyett, mikor a tenger közepén, tőluk 20 méterre lyukasztották ki a migránsok a csónakjaikat. Biztos hagyták volna őket megfulladni.kiserik írta: Ki hagyta magára az olaszokat a bajban amíg be nem csődöltek és utána nagy erőkkel indította be a Triton műveletet összesen 3 db hajóval, mint Európa védelmi erője a migrációval szemben?
Szíriában már 4 éve polgárháború dúlt akkor, nem is akármilyen, nekik menedékjogot kellett adniuk szerintem is. A gond azzal volt, hogy Erdogan nettó zsarolásból, a török embercsempész maffiával összejátszva, egyszerre engette őket Európára, és nem csak szíreket. Amint a németek kifizették őt, hirtelen Röszkénél is kevesebben álltak a kerítésnél. Érdekes.kiserik írta: Ki mondta ezeket a szavakat 2015-ben: „Németország minden szíriai migránst befogad”?
Én mondjuk nem hagytam volna ki, hogy kik segítkeztek az Arab tavasz kirobbantásánál, vagy kiknek volt talpnyalója Sarkozy? Az ""áldott és jó"" Obama tervei meg táptalajra leltek Merkel asszonynál.nuevo_ericco írta: A probléma forrását a Moszkva, Teherán és Peking tengelyen kell keresni
Érdekes összefüggések ezek is: Obama alatt tört ki az Arab tavasz, végezték ki a Líbia vezetőjét (aki bár diktátor volt, mégis jólléti országot vezetett), kezdődött az Ukrán-Orosz konfliktus, hogy csak azokat említsem, ami közvetlenül minket is érintenek és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus. Micsoda véletlenek, nem? Sőt, ha kicsit kutakodunk, ez nem is újkeletű dolog. Kubai rakétaválság megvan? Ki volt az amerikai elnök? Kennedy a demokratáktól. Valahogy ezek a huncut demokraták mindig belekeverednek az ilyesmibe

Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.