Netoval 49 fős keret, néhányan kölcsönben, Gallagher távozóban.
Ott vajon mi a koncepció?
HozzászólásSzerző: cero » 2024. augusztus 9., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 9., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. augusztus 9., péntek 9:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 9., péntek 1:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 8., csütörtök 22:22
Ennyi pénzből mi csapatot lehetne összetenni ha lenne legalább egy ember ott a stábban aki ért hozzáRaúlCF írta: Ez az új tulaj. 1223M. Vannak benne ifisták is meg legalább olyan emberek akikről halott az ember de 2 év alatt ennyi pénzből ez a névsor komolyan mi? Kíváncsian várom mikor dől be ez az egész mert itt valami nagyon büdös.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 8., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. augusztus 8., csütörtök 21:24
Gyanítom a fizetéseken sem spórolnak, mással nem hiszem hogy oda tudnának csábítani bárkit is._Bushido_ írta:
de ezek a játékosok is vajon mit gondolnak? Hatalmas a fejetlenség a klubnál... Játszani se fog a többsége soha a Chelseaben!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 8., csütörtök 21:15
de ezek a játékosok is vajon mit gondolnak? Hatalmas a fejetlenség a klubnál... Játszani se fog a többsége soha a Chelseaben!Pad'em írta: Megvan a Chelsea 8. kapusaEgészen szürreális amit az amcsik művelnek ott.
Mike Penders to Chelsea, here we go! Deal in place for 2005 born goalkeeper to join the club from Genk.
Package up to €20m add-ons included, long term deal. He’s staying at Genk for season 24/25, heading to London next June.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. augusztus 8., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 8., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 8., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 8., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:45
elnézést kérek, mindig kimegy a fejemből, hogy ha idézek nem kéne (vagy egyértelműbben elkülöníteni) olyan dolgokat írnom, ami nem az illetőre vonatkozik, akit idézek, nem először futok bele ebbe sajnosTjacks írta:Te kérdeztél valamit, én hoztam neked egy választ(tényt), nincs itt semmiféle kötekedés.realfan írta:
valóban hatalmas kapufa, igazad vanigazából nem ez lett volna a lényege a mondendómnak, csak ebbe bele lehet kötni érvelés helyett
amire célozni akartam, építkezni kell, mielőtt ilyen célokat elérsz, hogy ahhoz mennyi idő kell, az teljesen változhat, az adott csapat állapotától és az ellenfelekétől is, de amúgy sem csak a trófeák határoznak meg egy edzőt vagy játékost
Ettől még Simeone nem lesz feltétlen jobb edző még akkor sem ha emberhúst ad a játékosainak és korbáccsal veri őket újításként. Olvass vissza kérlek, az eredményekbe nem kötöttem bele, csak a színházba
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:32
Te kérdeztél valamit, én hoztam neked egy választ(tényt), nincs itt semmiféle kötekedés.realfan írta:valóban hatalmas kapufa, igazad vanTjacks írta:
Simeone 3 évében lett bajnok az atletivel ha minden igaz, így ez kapufa.![]()
igazából nem ez lett volna a lényege a mondendómnak, csak ebbe bele lehet kötni érvelés helyett
amire célozni akartam, építkezni kell, mielőtt ilyen célokat elérsz, hogy ahhoz mennyi idő kell, az teljesen változhat, az adott csapat állapotától és az ellenfelekétől is, de amúgy sem csak a trófeák határoznak meg egy edzőt vagy játékost
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:18
valóban hatalmas kapufa, igazad vanTjacks írta:Simeone 3 évében lett bajnok az atletivel ha minden igaz, így ez kapufa.realfan írta:
oda lehet, de ahhoz nekik is költeni kellett és több évig építeni a csapatot, a Pool hány év után is ért oda meg az Atma?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:04
Egyszeruen unalmas,hogy legyen barmilyen sportag,olimpia,foci tenyleg barmi, az interneten mindenki szar es senki nem ert semmihez,es mindenki mindent szarul csinal.Süti írta:Na most akkor kikered magadnak mert csak vicc volt vagy kikered magadnak mert oriasi taktikai huzas amit mi foldi halandok nem ertunk.miro. írta:
Dardai amikor a herthahoz kerult,akkor valami darabot kellett eloadniuk a jatekosoknak.
Ebbol akarta leszurni,hogy pl ki az aki a foszereplo akar lenni,ergo vezeto az oltozoben,ki az,aki kivonja magat,ki az aki motivalt ebben is, stb.
Dehat netrol majd megmondjuk,hogy a buta arteta mit csinal.
Mit gondol ez,azert van ott,mert ert hozza?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:56
Simeone 3 évében lett bajnok az atletivel ha minden igaz, így ez kapufa.realfan írta:oda lehet, de ahhoz nekik is költeni kellett és több évig építeni a csapatot, a Pool hány év után is ért oda meg az Atma?RaúlCF írta: Persze nehéz megverni a Cityt de egyszer oda lehet érni. a Pool odaért. Az Atma is odaért a Real-Barca páros között.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:53
Stimmel. 4 és fél éve ott van és a költés is megvolt. Ezért írtam a következő mondatban, hogy idén már villantani kell különben esedékesek a kérdések, hogy na akkor most mi van. Ennyi idő alatt 1 kupa kevés. És pl Saka meddig fog Kane-t játszani és nézi ahogy körülötte a haverok szarrá nyerik magukat mielőtt elvágyódik. Megvolt kétszer a 2-ik hely most már meg kell ugrani a szintet. Már csak azért is mert ha elmegy Pep és csak utána lesz bajnok, sose mossa le a narratívát, hogy csak azért nyertek mert már nincs Pep. Nagyon fontos ez az év.realfan írta:oda lehet, de ahhoz nekik is költeni kellett és több évig építeni a csapatot, a Pool hány év után is ért oda meg az Atma?RaúlCF írta: Persze nehéz megverni a Cityt de egyszer oda lehet érni. a Pool odaért. Az Atma is odaért a Real-Barca páros között.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:48
oda lehet, de ahhoz nekik is költeni kellett és több évig építeni a csapatot, a Pool hány év után is ért oda meg az Atma?RaúlCF írta: Persze nehéz megverni a Cityt de egyszer oda lehet érni. a Pool odaért. Az Atma is odaért a Real-Barca páros között.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem