az a fontosszövegértelmezés nulla, de legalább az igekötős igék mennek![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:44
az a fontosszövegértelmezés nulla, de legalább az igekötős igék mennek![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:38
Ki az az 1%? Meg tudod fogalmazni? 80 millio ember? Vagy a felso 1% kereset / vagyon alapjan? Vagy a zsidok?bluebike írta: A elit 1% az ellenség, nem a szomszéd, postás, meg az ellenkező táborra szavazó. De persze nem vagyok naív, nincsenek illúzióim.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:30
no de azoknak az eliteknek fel kellett emelkednie, nem? meg hagyni, hogy bármit megtegyenekbluebike írta:Igazából nem a fehér emberek felelőssége, hanem az elité, akiknél a tőke van. Most az, hogy köztük milyen rasszok, milyen arányban oszlanak meg, teljesen mellékes. Ezt kellene megtanulni a társadalmaknak, hogy ne egymást b*szogassuk, hanem fogjunk össze! Ne hagyjuk megosztani magunkat, hogy ne lehessen uralkodni felettünk! Ne lehessen elterelni a figyelmünket migránsokkal, lmbtq-val, semmilyen témával a lényegről, hogy hogyan szipolyozzák ki az embereket ameddig csak tudják. A elit 1% az ellenség, nem a szomszéd, postás, meg az ellenkező táborra szavazó. De persze nem vagyok naív, nincsenek illúzióim.realfan írta:
a magasabb rendű fejlett fehér és keresztény emberekhez, akik nem engedték Afrika, Ázsia, Amerika népei természetes fejlődését, csak kiszipolyozták azt, most meg nem értik miért radikalizálódtak, de az biztos, hogy nem a fehér ember hibája, sőt ő veszélyben is van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:25
Ezt mindig meg akartam kérdezni, hogy a gyakorlatban hogyan nézne ki?Blanco88 írta: erővel eltakarítani őket az életterünkből
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:25
Igazából nem a fehér emberek felelőssége, hanem az elité, akiknél a tőke van. Most az, hogy köztük milyen rasszok, milyen arányban oszlanak meg, teljesen mellékes. Ezt kellene megtanulni a társadalmaknak, hogy ne egymást b*szogassuk, hanem fogjunk össze! Ne hagyjuk megosztani magunkat, hogy ne lehessen uralkodni felettünk! Ne lehessen elterelni a figyelmünket migránsokkal, lmbtq-val, semmilyen témával a lényegről, hogy hogyan szipolyozzák ki az embereket ameddig csak tudják. A elit 1% az ellenség, nem a szomszéd, postás, meg az ellenkező táborra szavazó. De persze nem vagyok naív, nincsenek illúzióim.realfan írta:a magasabb rendű fejlett fehér és keresztény emberekhez, akik nem engedték Afrika, Ázsia, Amerika népei természetes fejlődését, csak kiszipolyozták azt, most meg nem értik miért radikalizálódtak, de az biztos, hogy nem a fehér ember hibája, sőt ő veszélyben is vanEl Sie7e írta:
ebben az esetben Jürgent radikalizáták arabok...szóval a végén a szál mindig ugyanoda vezet ;)![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:22
Ahhoz képest, hogy nem engedték fejlődni őket az ázsiai népek, országok elég szépen haladnak. Míg az arabok és fekete afrika továbbra is egy lepra teleprealfan írta:múltbéli?elég csak pár évet visszamenni a kötel-keleti történelemben, akkor sem láttam, hogy EU-ban meg usában annyi ember mozdult volna meg értük, hogy ne rohanják le őket mondvacsinált ürüggyel, szóval a felelősség itt is itt van, persze lehet mosni a kezeinket és rimánkodni, hogy de szar nekünk a nagy felsőbbrendiségünkbenhehetheoriginal írta:
tekintve, hogy a fehér emberek nagy része, aki ma él, nem felelős a múltbéli disznóságokért, így engedtessék meg nem szégyellni magam, meg tátott szájjal várni, ahogy ümüt meg ahmed belehajtanak a raklapnyi lángoló tnt-vel...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:13
szövegértelmezés nulla, de legalább az igekötős igék mennekhehetheoriginal írta: igazad van, akkor szégyelljük el magunkat és kérjük könyörögjünk nekik, hogy telepedjenek ránk ,mint egy élősködő vírus, szívják a vérünket és ha már minden megvolt, akkor jó befogadó, elfogadó módon hagyjuk, hogy halomra öljenek minket, mert olyan csúnyán elbántunk velük korábban.
javaslom jelentkezz a helyi közigazgatási szervnél, hogy szeretnél pár szegény párát befogadni magadhoz, ha már ennyire szánod bánod, amit a fehérember tett.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 8., csütörtök 15:07
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:46
múltbéli?elég csak pár évet visszamenni a kötel-keleti történelemben, akkor sem láttam, hogy EU-ban meg usában annyi ember mozdult volna meg értük, hogy ne rohanják le őket mondvacsinált ürüggyel, szóval a felelősség itt is itt van, persze lehet mosni a kezeinket és rimánkodni, hogy de szar nekünk a nagy felsőbbrendiségünkbenhehetheoriginal írta:tekintve, hogy a fehér emberek nagy része, aki ma él, nem felelős a múltbéli disznóságokért, így engedtessék meg nem szégyellni magam, meg tátott szájjal várni, ahogy ümüt meg ahmed belehajtanak a raklapnyi lángoló tnt-vel...realfan írta:
a magasabb rendű fejlett fehér és keresztény emberekhez, akik nem engedték Afrika, Ázsia, Amerika népei természetes fejlődését, csak kiszipolyozták azt, most meg nem értik miért radikalizálódtak, de az biztos, hogy nem a fehér ember hibája, sőt ő veszélyben is van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:09
tekintve, hogy a fehér emberek nagy része, aki ma él, nem felelős a múltbéli disznóságokért, így engedtessék meg nem szégyellni magam, meg tátott szájjal várni, ahogy ümüt meg ahmed belehajtanak a raklapnyi lángoló tnt-vel...realfan írta:a magasabb rendű fejlett fehér és keresztény emberekhez, akik nem engedték Afrika, Ázsia, Amerika népei természetes fejlődését, csak kiszipolyozták azt, most meg nem értik miért radikalizálódtak, de az biztos, hogy nem a fehér ember hibája, sőt ő veszélyben is vanEl Sie7e írta:
ebben az esetben Jürgent radikalizáták arabok...szóval a végén a szál mindig ugyanoda vezet ;)![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:07
a magasabb rendű fejlett fehér és keresztény emberekhez, akik nem engedték Afrika, Ázsia, Amerika népei természetes fejlődését, csak kiszipolyozták azt, most meg nem értik miért radikalizálódtak, de az biztos, hogy nem a fehér ember hibája, sőt ő veszélyben is vanEl Sie7e írta:ebben az esetben Jürgent radikalizáták arabok...szóval a végén a szál mindig ugyanoda vezet ;)realfan írta:
ezt nem tudhatod, volt már olyanra is példa, hogy a sarki Jürgen beszélt rá embereket, hogy csatlakozzanak az IS-hez....
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 8., csütörtök 14:04
ebben az esetben Jürgent radikalizáták arabok...szóval a végén a szál mindig ugyanoda vezet ;)realfan írta:ezt nem tudhatod, volt már olyanra is példa, hogy a sarki Jürgen beszélt rá embereket, hogy csatlakozzanak az IS-hez....besteve7 írta:
Tök mindegy milyen felmenői vannak. Nem erre akartam utalni.Vszeg nem Jürgen a sarki gyülöcsárus radikalizálta, hanem vki az iszlám államtól, akik nagy részben arab világból jönnek.
A másik srácról pedig nem közöltek infókat .....![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 13:45
ezt nem tudhatod, volt már olyanra is példa, hogy a sarki Jürgen beszélt rá embereket, hogy csatlakozzanak az IS-hez....besteve7 írta:Tök mindegy milyen felmenői vannak. Nem erre akartam utalni.Vszeg nem Jürgen a sarki gyülöcsárus radikalizálta, hanem vki az iszlám államtól, akik nagy részben arab világból jönnek.realfan írta:
észak-macedóniai felmenői vannak
A másik srácról pedig nem közöltek infókat .....![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. augusztus 8., csütörtök 11:03
Tök mindegy milyen felmenői vannak. Nem erre akartam utalni.Vszeg nem Jürgen a sarki gyülöcsárus radikalizálta, hanem vki az iszlám államtól, akik nagy részben arab világból jönnek.realfan írta:észak-macedóniai felmenői vannakbesteve7 írta:
Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.
Szóval azért mégis van köze az arabokhoz![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 8., csütörtök 10:46
észak-macedóniai felmenői vannakbesteve7 írta:Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
Robbanasrol lattam videot. Valami volt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 8., csütörtök 10:21
az hogy papiron osztrák állampolgár nem jelent ma már semmit.besteve7 írta:Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 8., csütörtök 9:33
Illetve elvileg nagyon profi a show. Előre le van adva, hogy melyik számnál világítson a közönség, mikor énekeljen, mikor milyen bekiabálás jöjjön, mikor mutassanak fel táblát. És erre a nézők elvileg készülnek is, és így nyilván brutál élmény lesz.nmate írta:Erős közepes, de üzletembernek 10/10 a nő.hehetheoriginal írta: En ezt amugy nem ertem, azert nem olyan jo az a zene na.
Csak nincs mas kb.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. augusztus 8., csütörtök 9:19
Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 8., csütörtök 8:46
Erős közepes, de üzletembernek 10/10 a nő.hehetheoriginal írta: En ezt amugy nem ertem, azert nem olyan jo az a zene na.
Csak nincs mas kb.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem