elnézést kérek, mindig kimegy a fejemből, hogy ha idézek nem kéne (vagy egyértelműbben elkülöníteni) olyan dolgokat írnom, ami nem az illetőre vonatkozik, akit idézek, nem először futok bele ebbe sajnosTjacks írta:Te kérdeztél valamit, én hoztam neked egy választ(tényt), nincs itt semmiféle kötekedés.realfan írta:
valóban hatalmas kapufa, igazad vanigazából nem ez lett volna a lényege a mondendómnak, csak ebbe bele lehet kötni érvelés helyett
amire célozni akartam, építkezni kell, mielőtt ilyen célokat elérsz, hogy ahhoz mennyi idő kell, az teljesen változhat, az adott csapat állapotától és az ellenfelekétől is, de amúgy sem csak a trófeák határoznak meg egy edzőt vagy játékost
Ettől még Simeone nem lesz feltétlen jobb edző még akkor sem ha emberhúst ad a játékosainak és korbáccsal veri őket újításként. Olvass vissza kérlek, az eredményekbe nem kötöttem bele, csak a színházba
![]()

ami viszont ide is tartozik, a kérdést költőinek szántam, arra utalva, hogy egy bajnokesélyes csapat összerakása nem 1-2 év, irreleváns, hogy Simeone mondjuk hamarabb rakott ilyet össze, mint ahogy az is, hogy a Pool meg 20+ évet várt rá meg van olyan nagyobb csapat, akik sosem nyertek kb

attól még valaki lehet jó edző, hogy nem nyer semmit vagy csak keveset, alapból nem gondolom, hogy a tudás csak trófeákban mérhető dolog volna (ez utóbbi megint nem feltétlen neked megy, hanem azoknak, akik másban nem tudnak gondolkodni sikerként )