Szerintem meg nem kell meg fel ora felesleg a labakba adott esetben, akar tetmeccs akar nem.dzsi91 írta:Barátságos tornákon támogatom az ilyet ahol viszont rendes trófeát adnak szerintem hülyeség.Realista24 írta: Meg nincs megy a meccs topik, szoval emlekezteto: döntetlen eseten egybol buntetok jonnek.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barátságos tornákon támogatom az ilyet ahol viszont rendes trófeát adnak szerintem hülyeség.Realista24 írta: Meg nincs megy a meccs topik, szoval emlekezteto: döntetlen eseten egybol buntetok jonnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg nincs megy a meccs topik, szoval emlekezteto: döntetlen eseten egybol buntetok jonnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Azért ez a keret így elsőre végig olvasva, na. Kegyetlen erős.
Durva, hogy hétvégén már bajnoki.
Durva, hogy hétvégén már bajnoki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Jude egy vadállat, és fejben messze az egyik, ha nem a legerősebb emberünk. Ha fizikálisan végre helyrerakják, és idén nem lesz csapágyasra járatva, akkor jó eséllyel a legnagyobb sztárunk lesz ismét, nem aggódok miatta. Igazi Hall of Fame alapanyag és ez látszott a balfasz angol válogatottban is az EB-n. Nem kell hozzá sok év, és simán ő lesz az egyik csapatkapitányunk, sztem őt tekintve még nem láttuk a max szintet, nyilván lófaszt nem számít, de az idei edzés videókat nézegetve messze Mbappé mellett ő az egyik legmegállíthatatlanabbhehetheoriginal írta: itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz![]()
![]()

Güler stílusban a klasszikus 10-es irányítókhoz hasonló zseni alapanyag (ezt a jobbszélső pozíciót remélem nem sokáig fogják erőltetni nála, ahogy fizikálisan egyre erősödik és az izomzata is okés lesz be kell rakni középre), fiatal kora ellenére rendkívüli potenciállal, folyamat kéri a labdát, és mozgatja a társakat, jó a lövőkéje is, bármi lehet belőle, nagyon remélem Carlo (bár nem a sajátja) egy kicsit idén többet fog rotálni, annyira sok a jó játékos a keretben támadó és középpályás pozíciókban, hogy kár lenne Gülert és Endrick-et nem játszatni, és én Cama (sztem ő az egyik legnagyobb zseni alapanyagunk még a keretben) miatt is aggódok a játékperceket tekintve.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A legnagyobb potenciál ott van. Én is őt nézném a legszívesebben. A Belis résszel nem értek egyet.hehetheoriginal írta: itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
itt hallottatok eloszor, de güliben nagyobb a potencial, belinel a mostani a max, ennel jobb nem lesz

thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Arda csak akkor keveredne a kezdőbe ha Jude nem bevethető, de még akkor is hamarabb kezdene szerintem Modric a kpn, támadóban meg Brahim van előtte, nálam legalábbis. A lényeg, hogy a védelemtől feljebb kb mindenki helyére tudunk tenni egy másik nevet, akivel szintén erős lehet a csapat.
- Pad'em
Két helyen nem az lesz, nyilván. Militao és Mbappé in, Nacho és Kroos out.
Mbappé szinte tuti kezdőben lesz, a török sztem kizárt.
Mbappé szinte tuti kezdőben lesz, a török sztem kizárt.
Valaki linkelt officialt carlotol, hogy a bl nyertes csapat kezd, tehat
Vini-rodry
Jude
Az öreg meg nem szokott segget csinalni a szajaból.
Vini-rodry
Jude
Az öreg meg nem szokott segget csinalni a szajaból.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Reméljük, hogy ez tényleg így is lesz!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
VégrePad'em írta: NEW: Ancelotti tried Vinícius Jr. - Kylian Mbappé - Arda Güler front three today.

- Pad'em
NEW: Ancelotti tried Vinícius Jr. - Kylian Mbappé - Arda Güler front three today.
NEW: All signs point towards Kylian Mbappé STARTING vs. Atalanta. @marca
NEW: All signs point towards Kylian Mbappé STARTING vs. Atalanta. @marca
- hehetheoriginal
Öreg mili milyen finom bőrt kapott papitol edzesen

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
edzésvidi:
https://www.youtube.com/watch?v=52rTWy3HHg0
azért öreg carlinhonak respekt new orleansból vagy honnan visszaröppült, don nem érzi a jetlaget, basszál rá, azonnal találkozott a naplopókkal (kezdőcsapat háromnegyede
valdedebabasban (gondolom), és edzést tartott nekik.
amúgy ahogy nézem meghajtották a srácokat az első edzésen, nem voltak mosolyok és örömködések
https://www.youtube.com/watch?v=52rTWy3HHg0
azért öreg carlinhonak respekt new orleansból vagy honnan visszaröppült, don nem érzi a jetlaget, basszál rá, azonnal találkozott a naplopókkal (kezdőcsapat háromnegyede

amúgy ahogy nézem meghajtották a srácokat az első edzésen, nem voltak mosolyok és örömködések

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Az is bőven jó lenne. Lassan kezd kikopni az összes akadémiai játékosunk. Jövőre valszeg már lép Lucas Vasquez is és akkor már csak Carvajal, Fede (őt tudom, hogy igazoltuk de sztem ő sajátnevelésűnek számít) és Fran marad. Nem ártana pár fiatalt is megtartani, főleg hogy sztem most is vannak olyan játékosok akik kiegészítő emberként itt tudnának maradni. Pl Miguel Gutierrezt, Rafa Marint és Hakimit is vissza lehetne hozni persze Hakimi lehetne kezdő is Carvajal után.Seraf írta:úgy mondanám, hogy egy intelligensebb Gavikrisz24 írta:
Akkor úgymond egy Valverde helyettes? Nem láttam nagyon a srácot még de az biztató lenne ha Fede helyére is lenne egy hasonló játékos aki mellett pihenhetne Valvi10ből 9 szabálytalanság kb övé az összes meccsen, kapar, hajt, elég jól passzol, de Valverde cipőjét azért még nem viheti
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Szerintem meg Illaramendi profil, csak fizikalisabb egy fokkal.Seraf írta:úgy mondanám, hogy egy intelligensebb Gavikrisz24 írta:
Akkor úgymond egy Valverde helyettes? Nem láttam nagyon a srácot még de az biztató lenne ha Fede helyére is lenne egy hasonló játékos aki mellett pihenhetne Valvi10ből 9 szabálytalanság kb övé az összes meccsen, kapar, hajt, elég jól passzol, de Valverde cipőjét azért még nem viheti
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Inkább Tchou helyettesként tudom elkepzelni. Szerintem ő hátrébb jobban érzi magát, és azért a támadóharmadban nem sokat tud hozzáadni a játékhoz.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
úgy mondanám, hogy egy intelligensebb Gavikrisz24 írta:Akkor úgymond egy Valverde helyettes? Nem láttam nagyon a srácot még de az biztató lenne ha Fede helyére is lenne egy hasonló játékos aki mellett pihenhetne Valvigólvonal írta:
Nem egy nagy zsugás, de labdabiztos, pontosan passzol, nem nagyon veszt labdákat. Emellett gyors és erőszakos is. Egy megbízható csereember lehet belőle, ha hozza ezt a továbbiakban is.