Egyrészt lol, másrészt lesz koton kereséses motozás?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 16., péntek 10:24
Nem kaptunk semmilyen papírt.___Samy___ írta: Szerintem ha ti bejelentettetek egy betorest, majd kimentek a rendorok, akkor ott nekik adniuk kellett volna nektek valami papirt, a feljelentest, vagy valamit. Legalabbis jozan paraszt esszel en igy gondolom.
Nekem anno a kozuti balesetemnel, mikor total karra vagtak az automat, egy traileres elerhetoseget sem voltak hajlandoak megadni. Oldjam meg hajnal 2-kor sajat magamnak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 16., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 16., péntek 7:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 14., szerda 19:49
mediaklikk?Gerr90 írta: Sziasztok,
Tudtok esetleg olyan oldalt mondani, ahol mobilról is nézhető, stabil stream-ek vannak? Kirándulni jöttünk, de azért a meccsről nem vagyok hajlandó lemondani.![]()
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2024. augusztus 14., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 14., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 14., szerda 1:50
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. augusztus 13., kedd 22:56
Van átfutási ideje. Ha a héten megkapod, akkor szerencsés vagy. Ha a jövő hét végéig nem érkezik meg, átb.sztak.filatáska írta: Srácok!
EU-n belül (Észtország) rendeltem 1 cipőt. Kifizettem, jött a megerősítő (gondolom automatikus e-mail).
Pár óra múlva írtak, hogy hibásan volt kint az oldalukon, nem elérhető a termék.
Felajánlottak egy hasonló, picit drágább cipőt a már kifizetett áron, vagy pedig pénzvisszafizetést. A péntvisszafizetést választottam.
Jött az újabb e-mail, hogy ők nem látják a tranzakcióból az én számlaszámom. Kérték nevem, bankom, számlaszámom és bank swift kódját. Elküldtem nekik az IBAN számlaszámom (gondolom az kell nemzetközihez).
Most jött az e-mail, hogy sikeresen visszafizették.
Na már most se értesítést nem kaptam, se az appon belül ha belépek nem látok semmit, hogy érkezett pénz.
Gondolom attól, hogy IBAN-t adtam, ugyanúgy látnom kellene rögtön az appban a bázisszámlámon.
Van ennek egy átfutási ideje, vagy átbasztak?![]()
Bocs a tudatlanságomért, nem nagyon szoktam rendelgetni, főleg nem ilyen procedúrákba bonyolódni.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 13., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 13., kedd 18:42
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 8., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 8., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:51
Igyekszemfilatáska írta: Rendben, megfogadom a tanácsaid.
Köszi szépen még egyszer!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:40
Csak a diagnosztikus sorban nem az MR az első.filatáska írta: Nyilván orvosnak vinném, aztán lát mindent amit kell, nem vezetem félre ha valamit esetleg nem tudok pontosan elmagyarázni.![]()
A fájdalmasan gyulladt könyök gyulladásának csillapítására fejlesztették ki a teniszkönyök bandázst. A bandázs megfelelően felrakva nyomást fejt ki a gyulladt alkari feszítő izomra, és ezzel csökkenti a könyök fájdalmat. Mégpedig úgy, hogy a nyomással tehermentesíti az erőltetéstől túlterhelt alkari izmokat, szalagokat. Mindezt úgy, hogy az alkar szabad mozgását nem akadályozza.
Ez érhet valamit megelőzés szinten?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:17
MRI: látszik rajta a porcsérülés, szalagsérülés. De egy diagnózissal nem vagy előrébb orvosmentesen.filatáska írta:Nem voltam, csak itthon hébe-hóba pár gyakorlat, de az is rendszertelenül, meg utána meguntam. De be kell látnom már nem vagyok 20 éves, hogy pihenéssel helyerejön.Nika91127 írta: Proprioceptiv gyogytornán voltál?
Instabilitásod van?
A könyöködnél hol fáj? Medialis vagy lateralis oldal? Csavaro mozdulatra fajdalmas?![]()
De ránézek, köszi a tippet.
Valamint az ilyen bokasérüléssel kapcsolatban MRI vizsgálatra menjek, az kimutatja ha valami nem okés? Vagy van már új, fejlettebb vizsgálat?
A könyökömnek a külső-hátsó része fáj, ha pedig átterjed a felkarom külső részére is, akkor az egész karomat nehezemre esik 90 fokban megemelni/tartani.
Ez a fájdalom nem új nekem, még kb 10 éve mikor súlyzós edzésekkel próbálkoztam, akkor is ugyanezek a tünetek jöttek elő. Volt hogy sima futásnál éreztem amikor ugye emelgettem karom előre. Ha jól emlékszem, akkor is csak a bal könyököm fájt. Most nyilván csak az fáj mivel bal kézzel ütök.
Köszi szépen!
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:11
Nem voltam, csak itthon hébe-hóba pár gyakorlat, de az is rendszertelenül, meg utána meguntam. De be kell látnom már nem vagyok 20 éves, hogy pihenéssel helyerejön.Nika91127 írta: Proprioceptiv gyogytornán voltál?
Instabilitásod van?
A könyöködnél hol fáj? Medialis vagy lateralis oldal? Csavaro mozdulatra fajdalmas?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 18:04
Proprioceptiv gyogytornán voltál?filatáska írta: Bokám 1 éve teniszen kificamodott, azóta időről időre visszatér a fájdalom tenyeres ütés közben, ahogy rotálódik a testem/lábam oldalirányban.
Tudom/gondolom erősítenem kellene rendszeresen. Csinálgattam néha, aztán lustaság vagy elfelejtem.
Könyököm pedig random néha előjön szervától. Van, hogy 2 órát jatszom minden fájdalom nélkül, van hogy 10 perc után fáj egész meccs alatt, majd utána napokig.
Könyökből indul az egész fájdalom, aztán az esetek 80%-ban felterjed az egész felkaromra.
Orvos még nem látta.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem