Vele tovább erősödik az egyébként is elsőrangú szakértői csapatunk” – jelentette be Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője, az AMCNI CNE alelnöke.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 16., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 16., péntek 19:45
A Sport tv biztos fogja nyomni a csapat meccseit.tibi18 írta: Jól értem, hogy gyakorlatilag, ha nem fizetek elő az RTL+-ra, akkor a döntő kivételével, minimális esély van, hogy látom mondjuk a Madrid meccseket?
Olyat olvastam, hogy fordulónként egy meccs lesz, az RTL3-on közvetítve, a többi a streaming oldalon és azok, akiknek a szolgáltatója biztosítja az RTL+t, azok attól a BL- meccseket még nem látják. Tehát jelenleg, havi 1990.- Ft, szeptembertől havi 2990.- Ft.
Ez azért sztem elég nagy lehúzás lesz, mármint ha nem értek félre vmit..
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 16., péntek 19:38
Svédországban ezek a rohadékok addig vitték, hogy az összes ligát szanaszét valami szolgáltató mutatja, BL-t megint másik és mindenhol a legmagasabb rohadt drága sportcsagot kell venned. Ráadásul ha előfizetsz valamire folyamatosan cserélgetik jogokat ahogy Te is írod és egyik évben ez veszi meg ezt, a másikban az azt..Ha megveszed a La Ligát egy helyen lekötöd mondjuk egy évre következő szezonban már máshol van. Akkor még ketyeg egy kicsit a régi szerződés és párhuzamosan már vehetsz más szolgáltatónál csomagot..miro. írta:Egyre tobb helyen van ez.tibi18 írta: Jól értem, hogy gyakorlatilag, ha nem fizetek elő az RTL+-ra, akkor a döntő kivételével, minimális esély van, hogy látom mondjuk a Madrid meccseket?
Olyat olvastam, hogy fordulónként egy meccs lesz, az RTL3-on közvetítve, a többi a streaming oldalon és azok, akiknek a szolgáltatója biztosítja az RTL+t, azok attól a BL- meccseket még nem látják. Tehát jelenleg, havi 1990.- Ft, szeptembertől havi 2990.- Ft.
Olaszban,Nemetben,Ausztriaban stb. ha futballt akarsz nezni akkor elofizetsz a Skyra,vagy a Daznre.
Mashol felejtsd el.
Viszont azt nezel akit akarsz,es a minoseg azert mas.
Nem veletlen,hogy magyarorszagon is allandoan keveres van minden evben,hogy ki mit kozvetit.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 16., péntek 18:19
Hat ezt nem tudom.dzsi91 írta: Ok és van már rtl+ samsung tvre vagy megint ipaddel baszakodjak?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 16., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 16., péntek 16:50
Egyre tobb helyen van ez.tibi18 írta: Jól értem, hogy gyakorlatilag, ha nem fizetek elő az RTL+-ra, akkor a döntő kivételével, minimális esély van, hogy látom mondjuk a Madrid meccseket?
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. augusztus 16., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 16., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. augusztus 14., szerda 12:55
Így e' !ikelemen5 írta: Nem vágyom lehetetlenre, csak arra, hogy az utolsó ilyen formátumú, és az első új formátumú kiírást is megnyerjék a fiúk, csak hogy rend legyen.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 14., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 14., szerda 12:16
Hát jó de ilyen lehetett a csoportkörben is. Volt, hogy 3 erős ellenfelünk volt a 4es csoportban. De lényegében ugyanaz lesz pepitában és több mecccsel meg a fotball megmenekült.Pad'em írta:Egy nagycsapatnál azért sanszosan több lesz, minden kalapból 2 ellenfelet kapunk és az elsőben Man City, Bayern, Liverpool, PSG, Dortmund, Inter, Leverkusen, Lipcse van rajtunk kívül. Másodikból Benfica, Atletico, Barca, Arsenal, Atalanta, Milan, Juventus, Brugge, Feyenoord. Spanyolokat nem kaphatunk, úgyhogy másodikból már sanszosabbak a hoki ellenfelek, de onnan is összejöhet egy Arsenal, Juve vagy Milan.dzsi91 írta:
ugyanolyan hoki lesz a csoportkör mint eddig, nem fogunk max 1 nagy csapattal meccselni cserébe 3 diploma kell majd, hogy kik és miért mehetnek tovább mint az ebn.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 14., szerda 12:01
Egy nagycsapatnál azért sanszosan több lesz, minden kalapból 2 ellenfelet kapunk és az elsőben Man City, Bayern, Liverpool, PSG, Dortmund, Inter, Leverkusen, Lipcse van rajtunk kívül. Másodikból Benfica, Atletico, Barca, Arsenal, Atalanta, Milan, Juventus, Brugge, Feyenoord. Spanyolokat nem kaphatunk, úgyhogy másodikból már sanszosabbak a hoki ellenfelek, de onnan is összejöhet egy Arsenal, Juve vagy Milan.dzsi91 írta:ugyanolyan hoki lesz a csoportkör mint eddig, nem fogunk max 1 nagy csapattal meccselni cserébe 3 diploma kell majd, hogy kik és miért mehetnek tovább mint az ebn.Pad'em írta: Kíváncsi leszek erre az új BL formátumra. Elsőre jó nagy hülyeség a ligába rendezés úgy, hogy nem játszik mindenki mindenkivel, csak 8 ellenféllel. Akkor már miért nem csináltak 4 db külön 9-es csoportot, a 2 első 4-el meg rögtön negyeddöntő.
Ahogy nézem a lehetséges kalapokat, legrosszabb esetben egy Man City, Bayern, Arsenal, Juve sor is jöhet, a 3. és 4. Kalapból meg egy Shakhtar, Lille, Stuttgart, Aston Villa akár.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 14., szerda 9:20
ugyanolyan hoki lesz a csoportkör mint eddig, nem fogunk max 1 nagy csapattal meccselni cserébe 3 diploma kell majd, hogy kik és miért mehetnek tovább mint az ebn.Pad'em írta: Kíváncsi leszek erre az új BL formátumra. Elsőre jó nagy hülyeség a ligába rendezés úgy, hogy nem játszik mindenki mindenkivel, csak 8 ellenféllel. Akkor már miért nem csináltak 4 db külön 9-es csoportot, a 2 első 4-el meg rögtön negyeddöntő.
Ahogy nézem a lehetséges kalapokat, legrosszabb esetben egy Man City, Bayern, Arsenal, Juve sor is jöhet, a 3. és 4. Kalapból meg egy Shakhtar, Lille, Stuttgart, Aston Villa akár.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 14., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 13., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 13., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 5., hétfő 14:02
Kiderül itt a végén hogy a 200 méteres fél lábon ugráló sportlövészet szakelemzése mellett pont az európai foci követésére nem marad idődferni írta:Az valami olasz tészta-féle?Remy írta: Scamacca ACL. Ugrik a szuperkupaja ellenunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 5., hétfő 13:34
Az valami olasz tészta-féle?Remy írta: Scamacca ACL. Ugrik a szuperkupaja ellenunk.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem