De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má![]()
![]()
Konkretan (kis tulzassal) az nyert, aki nem esett el
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 14:05
De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 13:56
Ezt irtam amikor a sracok toltak. Hol voltal akkor?hehetheoriginal írta: nagyon aranyos ez a női gördeszka kislányokkal, de ez lenne az olimpia színvonal?
nagyon kis gagyi, ahogy tapsolnak meg biztatjak oket, miutan mindegyik elesik...![]()
én anno a legelején néztem amerikai mtv-n és eurosporton az x-gamest, több, mint 20 éve kis szarosként, hát nagyságrendekkel brutálabbul nyomták, ez a sport is visszafele fejlődött akkor, jólvan.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 13:54
Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.El Sie7e írta:De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:
Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 6., kedd 13:53
De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.El Sie7e írta:
Tűpontos
Hogy ennek mi értelme az már egy másik kérdés
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 13:52
Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.El Sie7e írta:Tűpontosbabaking írta:
Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?
Hogy ennek mi értelme az már egy másik kérdés
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 6., kedd 13:50
Tűpontosbabaking írta:Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?ferni írta: Birkózásnál hülyébb sportág nem létezik.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 6., kedd 13:46
Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?ferni írta: Birkózásnál hülyébb sportág nem létezik.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 6., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 6., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 6., kedd 10:48
Meghalt Magnus édesanyja kevesebb mint egy hónapja, túlzottan nincs még ott fejben.Sakkot követitek? Rapport úgy megverte Magnust, mint szerintem még soha senki, 23 lépésben![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 6., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 6., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 6., kedd 9:04
Csori olasz. Beletorodik, hogy negyedik… majd kap egy ermet, majd ujra elveszik? Jo isten…Santi írta:Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. augusztus 6., kedd 9:01
Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.Remy írta: Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 8:45
En orulnek, ha nem törne össze, mert ezzel remek peldat mutatna.Anthony írta:Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Ket aranyat is bukott, mert amugy brutal teljesitmenyt rakott le.
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/ ... aro-napjan
Itt a fotón eléggé happy.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 6., kedd 8:38
Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Ket aranyat is bukott, mert amugy brutal teljesitmenyt rakott le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 8:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 5., hétfő 23:38
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem