Barcaba 283 meccsen 195 golt meg 113 golpasszt.Remy írta: Azert az baj, ha Suareznel tema, hogy klasszis e, lol.
Korszakos csatar. Az, hogy a prime idoszaka rovidebb volt, mint XY jatekosnak, az mas kerdes.

Az ott egy brutal korszak volt nala.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 5., hétfő 16:11
Barcaba 283 meccsen 195 golt meg 113 golpasszt.Remy írta: Azert az baj, ha Suareznel tema, hogy klasszis e, lol.
Korszakos csatar. Az, hogy a prime idoszaka rovidebb volt, mint XY jatekosnak, az mas kerdes.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 5., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 5., hétfő 16:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 15:37
A lenyege a mondandonak az volt, hogy a klasszis jatekos kategoriaba ilyen teljesitmeny nem fer bele.Tjacks írta:Ezeknek a statoknak semmi értelme, Karimnak is voltak puhos számai, mégis király lett.Realista24 írta:
Zsinroban 25 idegenbeli BL meccsen nem rugok golt Suarezrol van szo?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 5., hétfő 14:21
Senki nem mondta hogy legjobb, annyi lett megemlítve hogy klasszis csatár.hehetheoriginal írta: suarezben, ami extra volt, az a rámenőssége, jó értelemben vett agresszivitása, és hogy szemellenzős bika módra sprintelt a labdákért, ezt nem lehet tőle elvitatni.
nem volt ügyetlen se a labdával, de extrának, klasszisnak nem mondanám.
anri más tészta, más szint, csak mindig voltak nála jobbak, talán egy 2004. körül volt topon egy ideig. de suarez sohasem volt legjobb.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 5., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 5., hétfő 14:09
Ezeknek a statoknak semmi értelme, Karimnak is voltak puhos számai, mégis király lett.Realista24 írta:Zsinroban 25 idegenbeli BL meccsen nem rugok golt Suarezrol van szo?ferni írta:
Hogyne...
Suarez klasszis csatár volt világ életében, Henrytól meg konkrétan elloptak egy Aranylasztit, annyira volt átlag ő is...
Mindkettő jobb volt mint Rodrygo, a brazilunkba még benne van ragadva egy fokozat, a kérdés hogy tud-e még szintet lépni, amire sajnos nem a válasz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 13:38
Zsinroban 25 idegenbeli BL meccsen nem rugok golt Suarezrol van szo?ferni írta:Hogyne...hehetheoriginal írta: és igen, ezzel azt is mondom egyúttal, hogy suarez egy átlag lófasz volt![]()
Suarez klasszis csatár volt világ életében, Henrytól meg konkrétan elloptak egy Aranylasztit, annyira volt átlag ő is...
Mindkettő jobb volt mint Rodrygo, a brazilunkba még benne van ragadva egy fokozat, a kérdés hogy tud-e még szintet lépni, amire sajnos nem a válasz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 5., hétfő 13:35
Hogyne...hehetheoriginal írta: és igen, ezzel azt is mondom egyúttal, hogy suarez egy átlag lófasz volt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 5., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 5., hétfő 12:58
Csak nem mindegy, hogy az a 3. ember egy alapból klasszis, mint Henry meg Suarez, vagy "csak" egy Rodrygo.hehetheoriginal írta: anno a barcában a dinho-etoo meg a neymar-messi duo is top jatekost "faragott" közvetve a támadotrio 3. tagjabol
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 5., hétfő 12:56
Ezert irtam,hogy ami csurran cseppen,azzal lehet elni.hehetheoriginal írta: anno a barcában a dinho-etoo meg a neymar-messi duo is top jatekost "faragott" közvetve a támadotrio 3. tagjabol, mert az elso kettore mindig annyi figyelem harult a vedok reszerol, aztan a lecsorgo szarokat be tudtak rugdosni.
szoval helye, lehetosege, helyzetei lesznek a 3. embernek mindig, legyen az rodrigo, güli, brahi
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 5., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 5., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. június 11., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 11., kedd 17:53
Semmit nem lattam belole, gyors jatekos? Rodrygonak sem az az erossege az igaz, de nem is egy James vagy Asensio kaliber.kiserik írta:Én simán kinevelném a ballábas Endricket jobboldalra. Vini-Mbappe-Enrick.wZoLee7 írta:
így gondolom én is, a 433-nak is örülnék, de egy percig nem lepődnék meg ha MBappe egyszer csak a jobb szélen találná magát. Főleg ha Endrick jó lesz. Elég brutál lenne ha a jobb és bal oldalon is olyan támadó robogna akit nehéz megfutni, Bappe meg szerintem mindenhonnan jól lő.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 17:10
Én simán kinevelném a ballábas Endricket jobboldalra. Vini-Mbappe-Enrick.wZoLee7 írta:így gondolom én is, a 433-nak is örülnék, de egy percig nem lepődnék meg ha MBappe egyszer csak a jobb szélen találná magát. Főleg ha Endrick jó lesz. Elég brutál lenne ha a jobb és bal oldalon is olyan támadó robogna akit nehéz megfutni, Bappe meg szerintem mindenhonnan jól lő.Pad'em írta:
Sajnos/nem sajnos fix kezdő lesz jövőre is. Hírek szerint megyünk vissza 433-ra, jobb oldal az övé lesz. Pedig Brahimmal beljebb lennénk ott szinte fix.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 11., kedd 16:38
így gondolom én is, a 433-nak is örülnék, de egy percig nem lepődnék meg ha MBappe egyszer csak a jobb szélen találná magát. Főleg ha Endrick jó lesz. Elég brutál lenne ha a jobb és bal oldalon is olyan támadó robogna akit nehéz megfutni, Bappe meg szerintem mindenhonnan jól lő.Pad'em írta:Sajnos/nem sajnos fix kezdő lesz jövőre is. Hírek szerint megyünk vissza 433-ra, jobb oldal az övé lesz. Pedig Brahimmal beljebb lennénk ott szinte fix.wZoLee7 írta: Akkor majd ellehet engedni pár játékost.
Jó ha küzdeni akar a posztért, de remélem szóltak neki hogy mostantól az első csere szerepért küzdenek és nem a kezdőért. (tudom, sok meccs, lesz kezdő is)
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 11., kedd 16:18
Gondolom a Cityből is a kevés játéklehetőség miatt távozna, akkor fura lenne, ha pont ide jönne. Szerintem ez kacsa.Realista24 írta:Elvileg a City-s Julian Alvareznek az elsodleges celja mi vagyunk, ha tavozna a Citybol. Ez nem iden lesz az fix, azt irjak, de a jovoben megtortenhet.hehetheoriginal írta: Majd megunja mikor endre, binicius, papi es brahim is jobb lesz nala.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 16:13
Elvileg a City-s Julian Alvareznek az elsodleges celja mi vagyunk, ha tavozna a Citybol. Ez nem iden lesz az fix, azt irjak, de a jovoben megtortenhet.hehetheoriginal írta: Majd megunja mikor endre, binicius, papi es brahim is jobb lesz nala.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem