Rugott egy golt a Barcanak, majd posztolta ezt:
This one was for you
@realmadrid

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 7., szerda 6:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 7:47
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 5., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 5., hétfő 16:29
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 5., hétfő 13:45
Ez a része az európai szurkolókra volt értendő.jxbell írta:Azt remélem figyelembe vetted, hogy nem csak európában vannak szurkolók, és feltételezem az időzónákról is hallottál már_Bushido_ írta:
Mivel a felkeszülési meccsek többsége éjjel van, az emberek többsége nem nézi meg, akik 6-7-8ra járnak dolgozni. Szerintem.
De végülis a többi része jogos, nyerjék a barátságosokat, mi meg nyerjük a téttel bíró kupákat.
BREAKING: Mario Martin is set to be promoted to Real Madrid's first team. The coaching staff have given their approval [Diario AS].![]()
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. augusztus 5., hétfő 13:39
Azt remélem figyelembe vetted, hogy nem csak európában vannak szurkolók, és feltételezem az időzónákról is hallottál már_Bushido_ írta:
Mivel a felkeszülési meccsek többsége éjjel van, az emberek többsége nem nézi meg, akik 6-7-8ra járnak dolgozni. Szerintem.
De végülis a többi része jogos, nyerjék a barátságosokat, mi meg nyerjük a téttel bíró kupákat.
BREAKING: Mario Martin is set to be promoted to Real Madrid's first team. The coaching staff have given their approval [Diario AS].
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 5., hétfő 12:17
Mivel a felkeszülési meccsek többsége éjjel van, az emberek többsége nem nézi meg, akik 6-7-8ra járnak dolgozni. Szerintem.dzsi91 írta:Igen ez rendkívül fontos lenne_Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
Akármennyire friendly, a Clasico az Clasico.
Majd jövőre jó lenne szépíteni...![]()
Legutóbb szerintem valamikor 2015 körül néztem felkészülési meccsünket. Azóta csak annyira lesek bele, hogy megnézzem hogy áll az új mez a srácokon.
Szerintem ha itt rendeznék magyarban se fizetnék érte, hogy kimenjek azért, hogy a castillat nézzem vagy a pintus által megerőszakolt 1-2 kezdőjátékosunkat aki éppen valamiért nincs szabin14ikére viszont már áll a cerka.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 5., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 5., hétfő 9:09
Realista24 írta:Mar irja is a katalan Sport, hogy egy 200 millios ajanlat erkezett erte, es nyilvan nem adjak elHalfkey írta:Nuevo Yamal.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 8:07
Mar irja is a katalan Sport, hogy egy 200 millios ajanlat erkezett erte, es nyilvan nem adjak elHalfkey írta:Nuevo Yamal.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 5., hétfő 5:28
Szerintem az lenne a lényeg, hogy az Atalanta ellen formában legyenek a fiúk. A Chelsea ellen biztos játszani fog emiatt több kezdő játékosunk is, de nem várok minőségi focit tőlük, ez csak felkészülés és ez látszani is fog rajtuk. Minden évben ilyen a csapat ilyenkor, Pintus gyilkolja őket és a pihenőről még alig estek be._Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
Majd jövőre jó lenne szépíteni...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 4., vasárnap 23:09
Igen ez rendkívül fontos lenne_Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. augusztus 4., vasárnap 21:52
Hú kerz_Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 4., vasárnap 21:48
A kovetkezo 1000 baratsagos klasszikust is elbukhatjuk felolem, ha mellette a profi futball erdemi reszeben hozzuk magunkat._Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 4., vasárnap 21:46
Kit érdekel ha bl meg bajnokság cserébe jon?_Bushido_ írta: Real Madrid have lost all four friendly clasicos played in USA. Shows how much we care about friendlies.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 4., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 4., vasárnap 20:21
Hillbilly megoldja, a depresszió elmúlt, fejelni megint tud, Carlo meg örül neki.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 4., vasárnap 19:08
Mit ferdítettem? Nem írtam, hogy mi miatt adnád el. De tény, hogy ha rajtad múlna már nem lenne itt.hehetheoriginal írta: Nyilvan a teljesitmenye miatt adnam el.
Remekul tudsz ferditeni![]()
Illetve, ha mar helyesiras, magyar nyelv, akkor a "hibát vétett" kifejezes helytelen![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 4., vasárnap 18:33
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem