filatáska írta:
Oké, én elfogadom.
De mit értesz az alatt, hogy nem ismeri be, hogy megöregedett? Ha nem azt, hogy vonuljon vissza, akkor azt hogy vágjon jó pofát 1-1 vereségnél vagy mit?
Arra vonatkozóan pedig, hogy az utóbbi pár évben az ellenfelei Alcaraz, Sinner, Medvedev stb nem olyan erősségűek, mint a prime Federer és Nadal, az nem az ő hibája. Teszem hozzá, Federer a prime éveiben csak Nadal felbukkanásáig GS-t nyert: Safin, Baghdatis, Gonzales, Söderling, Philippoussis, Roddick, Hewitt ellen.
Ez senkit nem zavar. Ezeket ma Alcaraz és Sinner nagyjából könnyedén verné többé kevésbé, míg Medvedev is picit kisebb százalékban.
Djokovic konkrétan beesett a prime Fed-Nad korszakba, ott érte el amit elért. Mindkettő ellen jobb H2H.
Igazán megérdemli, hogy öregen próbálkozzon még a maiak ellen 1-2 évig, ha kedve van hozzá.
Nem, hanem azert, mert terhet kot a labara. Gorcsosse valik, ahogy Cr is. Azt sem irtam, hogy az o hibaja lenne, csupan annyit, hogy a 3 gs ellenere mar nem olyan jo, mint korabban. Amihez szinten irtam, hogy nagy eredmeny tole az, hogy ennyi idosen meg ezen a szinten tud jatszani. Ennyi volt az egesz a kiforgatasok elott.
Egyszeruen ugy gondolom, hogy Alcaraz es Sinner fejben szintet lepett, ezt pedig a szerb mar nem fogja tudni megugrani. Raadasul az 1-2 evet pont, hogy en irtam, mert szerintem utana vissza is vonul, de erzesem szerint mar jovore.
Beeshet neki par gs, mert olyan is nyert mar, aki nem vilagklasszis, de szerintem(!) mar nem fog neki beesni egy sem. Most akkora sorozatban van a ket fiatal, hogy en kizartnak tartom, hogy ezt o akar a dontobe jutva is meg tudja nyerni.
Ferni, igen, dontozott, ahol siman veszitett. Meglatjuk, hogy kinek lesz igaza, ha Djoko behuzza valamelyik nagy tornat, en megkovetem magam.