Aztan most egy ev pihi utan osszeszed meg azert 3 millio eurot.Remy írta:Nem, csak várta a nagy zsét amcsiból meg az araboktól, aztán a kutyának sem kellett.h3x0r írta:
En azt hittem tavaly osszel visszavonult![]()

Serie A
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Serie A
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, csak várta a nagy zsét amcsiból meg az araboktól, aztán a kutyának sem kellett.h3x0r írta:En azt hittem tavaly osszel visszavonultRealista24 írta: De Gea Fiorentina, free agent, kb. netto 3 millios fizu.
Hamarosan.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
En azt hittem tavaly osszel visszavonultRealista24 írta: De Gea Fiorentina, free agent, kb. netto 3 millios fizu.
Hamarosan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Gea Fiorentina, free agent, kb. netto 3 millios fizu.
Hamarosan.
Hamarosan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Chiesával lehet szerintem valami gond, a személyével. Mert bár sérülékeny lett, de tényleg ügyes játékos. De már asszem tavaly is el akarták adni. Anglia kizárt. Arab, Amerika kinézhet esetleg... Olaszon belül? Vissza Fio?Yazid írta: Megneztem a juve keretet, pont pl egy chiesa aki kulonbseget teremt aztan kitakaritjak. Amugy siralmas a felhozatal, nem tudom kiket fognak venni de motta felkötheti a gatyat
Megneztem a juve keretet, pont pl egy chiesa aki kulonbseget teremt aztan kitakaritjak. Amugy siralmas a felhozatal, nem tudom kiket fognak venni de motta felkötheti a gatyat
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Juve full új projektet épít fel.
Kitakarítják a nem kellő játékosokat.
Ezt kéne sok helyen, új projekt, új szisztéma.
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Juventus list of players 𝐎𝐔𝐓 of the project, Chiesa and more!
Federico Chiesa
Wojciech Szczesny
Weston McKennie
Arkadiusz Milik
Mattia De Sciglio
Daniele Rugani
Arthur Melo
Filip Kostic
Hans Nicolussi-Caviglia
“They are out of the project and they have to find new club”, Juventus manager Thiago Motta has confirmed.
Kitakarítják a nem kellő játékosokat.
Ezt kéne sok helyen, új projekt, új szisztéma.
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Juventus list of players 𝐎𝐔𝐓 of the project, Chiesa and more!
“They are out of the project and they have to find new club”, Juventus manager Thiago Motta has confirmed.
Kevesebb pénzért biztos nem ment volna. Inkább kérdés, hogy miért nem máshova, miért pont a roma. Az atletico is erthetobb lett volna, de lehet a dolce vita kellett neki.Sierra írta:Vajon mi motiválta? Girona jobb csapat jelenleg mint a Roma. BL-ben játszhatott volna a kövi szezonban, ehelyett mehet a csöves EL-be. Több pénzt kap?Remy írta: Artem Dovbyk -> AS Roma
![]()
Juventus elég jól igazolgat, ha a holland gyereket is megcsipik, korrekt keret lesz, motta akár bajnoki győzelem közelébe is nyomatja őket, mondjuk az inter nagyon egyben van.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Strahinja Pavlovic - Ac Milan
O vele jot fogtak,arra a szintre rendben lesz,foleg ennyi penzert.
O vele jot fogtak,arra a szintre rendben lesz,foleg ennyi penzert.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Vajon mi motiválta? Girona jobb csapat jelenleg mint a Roma. BL-ben játszhatott volna a kövi szezonban, ehelyett mehet a csöves EL-be. Több pénzt kap?Remy írta: Artem Dovbyk -> AS Roma
![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Artem Dovbyk -> AS Roma

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nagy zsugás volt Andi, bár az akkori káoszos Realba talán jobb is, hogy nem jött. Akkoriban mi voltunk a játékostemető, sötét idők voltak azok. Szerencsére Perez hozta a fényt magával 2009-ben (újra).
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nehez kerdes, hogy ez melyik topicba valo. Lehet ismeritek a sztorit, en csak most olvastam ilyen reszletesen.
Andre Pirlo
🗣 "Miután megnyertük a 2006-os világbajnokságot, bringázgattam Olaszország szerte. Mindenki gratulált és üdvözölt engem, én pedig mindig ugyanúgy válaszoltam.
Ha ők azt mondták, >Jó reggelt, Andrea<, én úgy válaszoltam, Buenos dias! Ha azt mondták, >Hello, Pirlo< én azt mondtam >Hola<!
Senki nem értette mit mondok, azt hitték, hogy a vb-győzelem után biztos meghülyültem, de nem tudták, hogy mi játszódik le a fejemben. Ebben az időben már nem a Milan játékosa voltam, hanem a Real Madridé! Capello, a Real Madrid edzője felhívott. Azt mondtam magamban, Istenem, minden idők egyik legjobb edzője hív!
Capello aztán azt mondta, menjek a Realba és megígérte, hogy mindig játszani fogok. Benne vagyok - vágtam rá egy perc gondolkodás nélkül.
Ezután az ügynököm alaposan tanulmányozta a helyzetet és elment Madridba. Úgy követtem őt telefonon, mint egy tinédzser. Azt mondta nekem: >Andrea, az átigazolásod hamarosan megtörténik.
Elképzeltem magam a tiszta, fehér szerelésben, sokat gondoltam a Bernabéu-ra, az erődre, amelyről rengetegszer álmodtam!
De aztán az álmodozás közben hirtelen leforráztak. Az ügynököm hívott. >Andrea, néhány nap múlva együtt ebédelünk!< Hol, Madridban? >Nem, Milánóban<. Megőrültél? >Milánóban, mert Galliani még nem egyezett bele az átigazolásodba! <
Visszamentünk Milánóba. Az ügynököm közölte, hogy Andrea a Real Madridba megy, mire én rávágtam, hogy igen, megyek. Galliani ekkor rám nézett és azt mondta: >Nem kedvesem, nem mész sehova!<
Aztán elővett egy kis aktatáskát, és kivett belőle egy szerződést. Azt mondta nekem: „Nem mész sehova, mert ezt a szerződést alá kell írnod. Öt évre szól és a fizetési része üres. Írj oda, amit akarsz!”
Azután a nap után több napig nem beszéltem senkivel. Már spanyolul beszéltem, Spanyolországról álmodtam. Megint felhívott az ügynököm, és azt mondta: „Aláírsz a Milanhoz. Soha nem fognak elengedni!”
Hiába súgtak az ösztöneim valamit, a szerződési feltételek másra kényszerítettek. A legrosszabb része az volt, hogy válaszolni kellett a sajtónak arra kérdésre, hogy >Mész a Realba?<. Nem, nagyon boldog vagyok a Milannál!
A fenébe is...
Rossz volt, hogy így végződött, mert arról álmodtam, hogy a Real Madridban játszom. Különleges varázsa van, fényes jövő és vonzzák a sztárokat, mindenképpen jobbak, mint a Milan, amely akkoriban a Calciopoli-botrány miatt amúgy is nehéz helyzetben volt.
A szezon végén aztán megnyertem a Bajnokok Ligáját a Milannal. A dolgok sokkal rosszabbul is alakulhattak volna. Az, hogy nem sikerült elérnem az álmomat tüske maradt a szívemben, habár karrierem során mindent elértem."
Andre Pirlo
Ha ők azt mondták, >Jó reggelt, Andrea<, én úgy válaszoltam, Buenos dias! Ha azt mondták, >Hello, Pirlo< én azt mondtam >Hola<!
Senki nem értette mit mondok, azt hitték, hogy a vb-győzelem után biztos meghülyültem, de nem tudták, hogy mi játszódik le a fejemben. Ebben az időben már nem a Milan játékosa voltam, hanem a Real Madridé! Capello, a Real Madrid edzője felhívott. Azt mondtam magamban, Istenem, minden idők egyik legjobb edzője hív!
Capello aztán azt mondta, menjek a Realba és megígérte, hogy mindig játszani fogok. Benne vagyok - vágtam rá egy perc gondolkodás nélkül.
Ezután az ügynököm alaposan tanulmányozta a helyzetet és elment Madridba. Úgy követtem őt telefonon, mint egy tinédzser. Azt mondta nekem: >Andrea, az átigazolásod hamarosan megtörténik.
Elképzeltem magam a tiszta, fehér szerelésben, sokat gondoltam a Bernabéu-ra, az erődre, amelyről rengetegszer álmodtam!
De aztán az álmodozás közben hirtelen leforráztak. Az ügynököm hívott. >Andrea, néhány nap múlva együtt ebédelünk!< Hol, Madridban? >Nem, Milánóban<. Megőrültél? >Milánóban, mert Galliani még nem egyezett bele az átigazolásodba! <
Visszamentünk Milánóba. Az ügynököm közölte, hogy Andrea a Real Madridba megy, mire én rávágtam, hogy igen, megyek. Galliani ekkor rám nézett és azt mondta: >Nem kedvesem, nem mész sehova!<
Aztán elővett egy kis aktatáskát, és kivett belőle egy szerződést. Azt mondta nekem: „Nem mész sehova, mert ezt a szerződést alá kell írnod. Öt évre szól és a fizetési része üres. Írj oda, amit akarsz!”
Azután a nap után több napig nem beszéltem senkivel. Már spanyolul beszéltem, Spanyolországról álmodtam. Megint felhívott az ügynököm, és azt mondta: „Aláírsz a Milanhoz. Soha nem fognak elengedni!”
Hiába súgtak az ösztöneim valamit, a szerződési feltételek másra kényszerítettek. A legrosszabb része az volt, hogy válaszolni kellett a sajtónak arra kérdésre, hogy >Mész a Realba?<. Nem, nagyon boldog vagyok a Milannál!
A fenébe is...
Rossz volt, hogy így végződött, mert arról álmodtam, hogy a Real Madridban játszom. Különleges varázsa van, fényes jövő és vonzzák a sztárokat, mindenképpen jobbak, mint a Milan, amely akkoriban a Calciopoli-botrány miatt amúgy is nehéz helyzetben volt.
A szezon végén aztán megnyertem a Bajnokok Ligáját a Milannal. A dolgok sokkal rosszabbul is alakulhattak volna. Az, hogy nem sikerült elérnem az álmomat tüske maradt a szívemben, habár karrierem során mindent elértem."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Varane Como-ba igazolásánál randomabb transzfer nem igazán volt az elmúlt időszakban
Jól leharcolta őt a MU.

parma uj igazolasa
https://www.transfermarkt.com/zion-suzu ... ler/432298
ezek a japanok sem a regiek mar
https://www.transfermarkt.com/zion-suzu ... ler/432298
ezek a japanok sem a regiek mar

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A csávó a Harry Kane ellentéte, hatalmas balfasz aztán mégis minden nagy csapathoz elhívják ahol kb. csak a kihagyott helyzetekről lesz ismert, aztán mégis mindent megnyernek a csapatai. Ez eladta a lelkét és ellopta Harry sikereit.realistahuni írta: Olaszoknál is egy áruló féreg lett, bravó.![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olaszoknál is egy áruló féreg lett, bravó.

- Pad'em
Morata -> Milan. 13m kivásárlási áron.
Na talált egy csapatot ahol még nem volt.
Na talált egy csapatot ahol még nem volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Direkt hagyta hogy a gyerekek nyerjenek.Sierra írta:Atyaúristen, ez ezek keresnek súlyos eurómilliókat évente, nem tudja megemelni a labdát.![]()
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema