Két fiút letartóztattak.
Elmarad mind3 Taylor Swift koncert.
Robbanás is volt.
Metró egyik részén leszállították az embereket.
Angliában is zavargások...
Kezdődik? Folytatódik?

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 8., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:51
Igyekszemfilatáska írta: Rendben, megfogadom a tanácsaid.
Köszi szépen még egyszer!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:40
Csak a diagnosztikus sorban nem az MR az első.filatáska írta: Nyilván orvosnak vinném, aztán lát mindent amit kell, nem vezetem félre ha valamit esetleg nem tudok pontosan elmagyarázni.![]()
A fájdalmasan gyulladt könyök gyulladásának csillapítására fejlesztették ki a teniszkönyök bandázst. A bandázs megfelelően felrakva nyomást fejt ki a gyulladt alkari feszítő izomra, és ezzel csökkenti a könyök fájdalmat. Mégpedig úgy, hogy a nyomással tehermentesíti az erőltetéstől túlterhelt alkari izmokat, szalagokat. Mindezt úgy, hogy az alkar szabad mozgását nem akadályozza.
Ez érhet valamit megelőzés szinten?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 21:17
MRI: látszik rajta a porcsérülés, szalagsérülés. De egy diagnózissal nem vagy előrébb orvosmentesen.filatáska írta:Nem voltam, csak itthon hébe-hóba pár gyakorlat, de az is rendszertelenül, meg utána meguntam. De be kell látnom már nem vagyok 20 éves, hogy pihenéssel helyerejön.Nika91127 írta: Proprioceptiv gyogytornán voltál?
Instabilitásod van?
A könyöködnél hol fáj? Medialis vagy lateralis oldal? Csavaro mozdulatra fajdalmas?![]()
De ránézek, köszi a tippet.
Valamint az ilyen bokasérüléssel kapcsolatban MRI vizsgálatra menjek, az kimutatja ha valami nem okés? Vagy van már új, fejlettebb vizsgálat?
A könyökömnek a külső-hátsó része fáj, ha pedig átterjed a felkarom külső részére is, akkor az egész karomat nehezemre esik 90 fokban megemelni/tartani.
Ez a fájdalom nem új nekem, még kb 10 éve mikor súlyzós edzésekkel próbálkoztam, akkor is ugyanezek a tünetek jöttek elő. Volt hogy sima futásnál éreztem amikor ugye emelgettem karom előre. Ha jól emlékszem, akkor is csak a bal könyököm fájt. Most nyilván csak az fáj mivel bal kézzel ütök.
Köszi szépen!
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 21:11
Nem voltam, csak itthon hébe-hóba pár gyakorlat, de az is rendszertelenül, meg utána meguntam. De be kell látnom már nem vagyok 20 éves, hogy pihenéssel helyerejön.Nika91127 írta: Proprioceptiv gyogytornán voltál?
Instabilitásod van?
A könyöködnél hol fáj? Medialis vagy lateralis oldal? Csavaro mozdulatra fajdalmas?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 18:04
Proprioceptiv gyogytornán voltál?filatáska írta: Bokám 1 éve teniszen kificamodott, azóta időről időre visszatér a fájdalom tenyeres ütés közben, ahogy rotálódik a testem/lábam oldalirányban.
Tudom/gondolom erősítenem kellene rendszeresen. Csinálgattam néha, aztán lustaság vagy elfelejtem.
Könyököm pedig random néha előjön szervától. Van, hogy 2 órát jatszom minden fájdalom nélkül, van hogy 10 perc után fáj egész meccs alatt, majd utána napokig.
Könyökből indul az egész fájdalom, aztán az esetek 80%-ban felterjed az egész felkaromra.
Orvos még nem látta.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. augusztus 7., szerda 13:50
Bengay tetőtől talpig.filatáska írta: Tudtok ajánlani valami fasza, minőségi sportkrémet izületre? Könyökre (+felkar) és bokára kellene?![]()
Fastum gélt és Flectort próbálgattam, de nem az igazi.![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 7., szerda 13:31
Hali!filatáska írta: Tudtok ajánlani valami fasza, minőségi sportkrémet izületre? Könyökre (+felkar) és bokára kellene?![]()
Fastum gélt és Flectort próbálgattam, de nem az igazi.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 7., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 7., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 5., hétfő 5:19
Amikor Bp-n tanultam az iSamuraiban csináltattam, de a jelenlegi akksi már az Almavilágban lett vásárolva, az pedig Miskolcon van. Gyári minőségnek reklámozták akkor és dupla annyi volt az ára mint az utángyártottnak, de nem hazudtak, mivel bírja már 3 éve és a gyári is ennyit bírt. Vissza is fogok menni emiatt hozzájuk.Dupla D írta:Aksit hol érdemes cseréltetni? 12 minimre már nagyon ráférne.R. Carlos írta: 6 éves iPhone 8-cal gondolom itt nem ér megszólalni már és nem is a témához kapcsolódik, de hozzá akarok szólni.Tudtam rá vigyázni és összesen annyi volt a baja, hogy 3 éve akksit kellett cserélni. Most megint időszerű az akksi cseréje, de mivel szeretem és nekem nem adódott vele problémám, ezt a pénzt még rászánom. Nekem nem kell újabb telefon most.
Én se szeretem amúgy ezeket a tégla méretű telefonokat, és ha abból indulok ki, hogy nekem milyen jó volt - mind méretben, mind minőségileg - a 8-as és kellene következő telefon, simán megvenném a 13 Minit.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. augusztus 4., vasárnap 23:05
Aksit hol érdemes cseréltetni? 12 minimre már nagyon ráférne.R. Carlos írta: 6 éves iPhone 8-cal gondolom itt nem ér megszólalni már és nem is a témához kapcsolódik, de hozzá akarok szólni.Tudtam rá vigyázni és összesen annyi volt a baja, hogy 3 éve akksit kellett cserélni. Most megint időszerű az akksi cseréje, de mivel szeretem és nekem nem adódott vele problémám, ezt a pénzt még rászánom. Nekem nem kell újabb telefon most.
Én se szeretem amúgy ezeket a tégla méretű telefonokat, és ha abból indulok ki, hogy nekem milyen jó volt - mind méretben, mind minőségileg - a 8-as és kellene következő telefon, simán megvenném a 13 Minit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 4., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 4., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 4., vasárnap 15:02
Kitartás, ha nem csak az olimpián mész le és picit többet edzel mint mobilozol akkor fogyhat még az a kalácsfejziro4vr írta: Nekem a legnagyobb méretű szifon van, el nem tudtam képzelni anno, de kibaszott kényelmes mikor pl egy nyaraláson mindent kényelmesen elintézel rajta, vagy most pl olimpia alatt lemész a terembe (fujj sportolás) és nézed rajta 4kban a közvetítést, mikor épp nem a női seggeket stírölöd.![]()
Szerintem megszokás kérdése, de az fair point ha egyszer nagyobbra váltasz, a pici már zavarni fog.
De ez miért nem elektronika topik?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 4., vasárnap 14:25
Kezem ok, zsebem nem ok.h3x0r írta: Ez a túl nagy telefon dolog is olyan, hogy max 2 hét alatt megszokod, majd amikor a kezedbe veszel egy kis képernyős telefont, egyszerűen zavar, hogy miért olyan kicsi minden.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 3., szombat 22:46
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem