Mit ferdítettem? Nem írtam, hogy mi miatt adnád el. De tény, hogy ha rajtad múlna már nem lenne itt.hehetheoriginal írta: Nyilvan a teljesitmenye miatt adnam el.
Remekul tudsz ferditeni![]()
Illetve, ha mar helyesiras, magyar nyelv, akkor a "hibát vétett" kifejezes helytelen![]()

Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Militaonál inkább az a kérdés hogy tud kijönni Rüdigerrel, milyen lesz az összhang.
Attól jobban félek, mint attól hogy Militao elesik a saját lábában.
Attól jobban félek, mint attól hogy Militao elesik a saját lábában.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan a teljesitmenye miatt adnam el.
Remekul tudsz ferditeni
Illetve, ha mar helyesiras, magyar nyelv, akkor a "hibát vétett" kifejezes helytelen
Remekul tudsz ferditeni

Illetve, ha mar helyesiras, magyar nyelv, akkor a "hibát vétett" kifejezes helytelen

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Ok akkor ekézd Rüdigert is, ugyanolyan hibákat vétett. Bírom hogy te expertezel folyamat aki ballondor Vinit már eladta volna egy évehehetheoriginal írta:==>Speciel most a Barca ellen semmi baj nem volt Militaoval, sztem kimondottan jól játszott, több jó belépője volt, direkt figyeltem.Az első gólnál lemaradt Lewáról![]()
ujabb expert meglátás.
de nem hogy pont erről beszéltunk amugy..![]()
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
gyerek még, 16 éves.
ha fodballban már jobb is, akkor se lehet rögtön berakni.
btw richard ramirez serult volt má megin, ezert nem jatszott ma.
ha fodballban már jobb is, akkor se lehet rögtön berakni.
btw richard ramirez serult volt má megin, ezert nem jatszott ma.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
egy fontos kérdés van: Vallejonál jobb?hehetheoriginal írta:láttuk páran sztem az elmult 2 meccsen.Kercsó írta:
eddig csak jókat olvasni Joanról. milyen eddig? látta valaki?
barca ellen nekem tul kenyelmesnek es lassucskanak tunt, igazabol nem kerult olyan kielezett helyzetbe, hogy lassuk, milyen fizikálisan.
mikor hátul megy a piszipaszi, akkor labdabiztos, nyugodt, stabil amugy.
nyilvan nagyobb mintavétel kell és tobb jatekperc, de nem hiaba van ott 16 evesen, es nem hiaba vinne csomo angol klub.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
láttuk páran sztem az elmult 2 meccsen.Kercsó írta:eddig csak jókat olvasni Joanról. milyen eddig? látta valaki?ferni írta:
Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.
barca ellen nekem tul kenyelmesnek es lassucskanak tunt, igazabol nem kerult olyan kielezett helyzetbe, hogy lassuk, milyen fizikálisan.
mikor hátul megy a piszipaszi, akkor labdabiztos, nyugodt, stabil amugy.
nyilvan nagyobb mintavétel kell és tobb jatekperc, de nem hiaba van ott 16 evesen, es nem hiaba vinne csomo angol klub.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
eddig csak jókat olvasni Joanról. milyen eddig? látta valaki?ferni írta:Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
#whatisyourexcuse
- hehetheoriginal
==>Speciel most a Barca ellen semmi baj nem volt Militaoval, sztem kimondottan jól játszott, több jó belépője volt, direkt figyeltem.
Az első gólnál lemaradt Lewáról

ujabb expert meglátás.
de nem hogy pont erről beszéltunk amugy..

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Speciel most a Barca ellen semmi baj nem volt Militaoval, sztem kimondottan jól játszott, több jó belépője volt, direkt figyeltem. Az első gólnál lemaradt Lewáról de ugyanúgy Rudi is a gólszerzőről, plusz szintén Rudi a második gólnál. Amúgy meg 3 napja jöttek meg a brazilok, nem aggódom miatta egyáltalán.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha már ilyen sok meccs vár rájuk, máshol is kapnak már bőven esélyt a 17-18 évesek (City, Barca, Chelsea, Dortmund, MU, Arsenal, Pool), akkor a Realban miért nem? Nem kell mind egyszerre. De pl egy Getafe ellen, hazai pályán, a 11 kezdőből miért ne lehetne max 2 castillás? Ha meg rosszak esetleg, max lecseréli őket, próba szerencse. Anno (asszem) Mourinho is bedobálta néha a fiatal Jesét, Moratat, Denist, stb?!ferni írta:Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nálam már a sérülése előtt nagyon szúrta a szemem a játéka, azóta meg még gyengébb lett. Tchouameni simán lehozza, más kérdés, hogy nagyon nem ott kéne elpazarolni a franciát. Nachot tudom h sokan szidták. de szerintem semmivel nem volt rosszabb, sőt. Lesz dolga Carlonak, Laportet nem bánnám ha behúznánk.tcskhun írta:+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta: hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta:hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
- P. Krisz
Sport 2 11:45-től ismétli a meccset.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hehetheoriginal
hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva

ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé

thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Gülernél nagyon jó helyen van a labda. Első félidőben nagyon fasza volt. Endricket ritkán találtuk meg, meg egyébként látszik, hogy nem ügyetlen, jó a lövője, összjátékban is meg fogja állni a helyét.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A felkészülés lényege jelenleg az, hogy megnézzük melyik fiatal bevethető, ha sok lesz a sérült. Az első meccs aminél már valamit villantani kell az aug 14 és a szezon első kupája (ki hová számolja).
- hehetheoriginal
Patonak sincs jelenleggutihaz14 írta: pepenek meg mindig nincs csapata? annyira kezenfekvo lenne elhozni backup kh-nak pedig...

Amugy az eb miatt szet van esve nyilvan az egesz felkeszules, ahogy részletekben jonnek vissza az alapemberek, aztan par het mulva indul a szezon....
Ugyhogy nem, nem kezdodott el a szezon, de nagyban meghatarozza ez az idoszak, hogy pl hogy inditjuk el a bajnoksagot, siman benne van, hogy pontokat vesztunk az elejen, es utana hegymenet lesz felfele, meg erolkodes.
Koszi uefa, de amugy keves a meccs, kéne még.
thereisonly1ronaldo