Ha már ilyen sok meccs vár rájuk, máshol is kapnak már bőven esélyt a 17-18 évesek (City, Barca, Chelsea, Dortmund, MU, Arsenal, Pool), akkor a Realban miért nem? Nem kell mind egyszerre. De pl egy Getafe ellen, hazai pályán, a 11 kezdőből miért ne lehetne max 2 castillás? Ha meg rosszak esetleg, max lecseréli őket, próba szerencse. Anno (asszem) Mourinho is bedobálta néha a fiatal Jesét, Moratat, Denist, stb?!ferni írta:Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()

Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam már a sérülése előtt nagyon szúrta a szemem a játéka, azóta meg még gyengébb lett. Tchouameni simán lehozza, más kérdés, hogy nagyon nem ott kéne elpazarolni a franciát. Nachot tudom h sokan szidták. de szerintem semmivel nem volt rosszabb, sőt. Lesz dolga Carlonak, Laportet nem bánnám ha behúznánk.tcskhun írta:+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta: hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta:hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
- P. Krisz
Sport 2 11:45-től ismétli a meccset.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva

ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé

thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Gülernél nagyon jó helyen van a labda. Első félidőben nagyon fasza volt. Endricket ritkán találtuk meg, meg egyébként látszik, hogy nem ügyetlen, jó a lövője, összjátékban is meg fogja állni a helyét.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A felkészülés lényege jelenleg az, hogy megnézzük melyik fiatal bevethető, ha sok lesz a sérült. Az első meccs aminél már valamit villantani kell az aug 14 és a szezon első kupája (ki hová számolja).
- hehetheoriginal
Patonak sincs jelenleggutihaz14 írta: pepenek meg mindig nincs csapata? annyira kezenfekvo lenne elhozni backup kh-nak pedig...

Amugy az eb miatt szet van esve nyilvan az egesz felkeszules, ahogy részletekben jonnek vissza az alapemberek, aztan par het mulva indul a szezon....
Ugyhogy nem, nem kezdodott el a szezon, de nagyban meghatarozza ez az idoszak, hogy pl hogy inditjuk el a bajnoksagot, siman benne van, hogy pontokat vesztunk az elejen, es utana hegymenet lesz felfele, meg erolkodes.
Koszi uefa, de amugy keves a meccs, kéne még.
thereisonly1ronaldo
pepenek meg mindig nincs csapata? annyira kezenfekvo lenne elhozni backup kh-nak pedig...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Fiatalok hogy játszottak?
- h3x0r
Mit kene (vagy kellett volna) mondjon Carlo? Nagy a baj, errol a posztrol meg hianyzik egy ember, dupla arat is kifizetunk, csak jojjon valaki. Nyilvan nem fogja ezt nyilatkozni. Evek ota az mindenki hozzaallasa, hogy a keret kesz, a mostani jatekosokkal is neki tudunk vagni a szezonnak, ha meg a vezetoseg meg leigazol valakit, akkor max bovebb lesz a keret.R. Carlos írta:Most akkor Carlo pár napja nem mondott volna igazat azzal, hogy a keret kész, mindenki itt akar maradni és nem igazolunk senkit?Pad'em írta: Laporte's agent is seeking to terminate his contract with Al Nassr and sign for Real Madrid. The only problem is that Real Madrid do not want to pay a transfer fee so it is the player who must negotiate his departure at no cost or at a nominal price.
— @diarioas
#carlout!!!!!hehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudtam hogy már elkezdődött a szezon.hehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miki eger merkozesek eredmenyeit hagyjuk meg a barcasoknakhehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Laporte fogja leigazolni sajat magat, nem erted?R. Carlos írta:Most akkor Carlo pár napja nem mondott volna igazat azzal, hogy a keret kész, mindenki itt akar maradni és nem igazolunk senkit?Pad'em írta: Laporte's agent is seeking to terminate his contract with Al Nassr and sign for Real Madrid. The only problem is that Real Madrid do not want to pay a transfer fee so it is the player who must negotiate his departure at no cost or at a nominal price.
— @diarioas

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.lordgabi írta:Folytatódik!
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.

thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.lordgabi írta:Folytatódik!
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.
Nuevo Yamal.