Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Speciel most a Barca ellen semmi baj nem volt Militaoval, sztem kimondottan jól játszott, több jó belépője volt, direkt figyeltem. Az első gólnál lemaradt Lewáról de ugyanúgy Rudi is a gólszerzőről, plusz szintén Rudi a második gólnál. Amúgy meg 3 napja jöttek meg a brazilok, nem aggódom miatta egyáltalán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha már ilyen sok meccs vár rájuk, máshol is kapnak már bőven esélyt a 17-18 évesek (City, Barca, Chelsea, Dortmund, MU, Arsenal, Pool), akkor a Realban miért nem? Nem kell mind egyszerre. De pl egy Getafe ellen, hazai pályán, a 11 kezdőből miért ne lehetne max 2 castillás? Ha meg rosszak esetleg, max lecseréli őket, próba szerencse. Anno (asszem) Mourinho is bedobálta néha a fiatal Jesét, Moratat, Denist, stb?!ferni írta:Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
Amennyire extra a csapat simán be lehetne dobni ezt a Joan gyereket mit mutat, nincs veszteni való.Yazid írta: Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nálam már a sérülése előtt nagyon szúrta a szemem a játéka, azóta meg még gyengébb lett. Tchouameni simán lehozza, más kérdés, hogy nagyon nem ott kéne elpazarolni a franciát. Nachot tudom h sokan szidták. de szerintem semmivel nem volt rosszabb, sőt. Lesz dolga Carlonak, Laportet nem bánnám ha behúznánk.tcskhun írta:+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta: hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Az ugy nagyon fasza, de ki a francot raktok be eder helyere?

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+1 Hehe! Pedig nem sokszor értek veled egyet de most itt a Militao témàban igen! Nagyon le eresztett es nagy lett az arc mellé… nekem nem első számú khhehetheoriginal írta:hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva![]()
ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé![]()
- P. Krisz
Sport 2 11:45-től ismétli a meccset.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát ja tragédia, ő lesz a legnagyobb szűk keresztmetszet sztem, se fizikálisan, se fejben nincs ott.Militao továbbra sincs topon.
már a sérülése előtt is balfaszkodott, dekoncentrált volt, hibázgatott, de most még pluszba a műtét után be is van lassulva

ha jól látom joan 19-én betölti a 17-et, mehet is a kezdőbe rudi mellé

thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Gülernél nagyon jó helyen van a labda. Első félidőben nagyon fasza volt. Endricket ritkán találtuk meg, meg egyébként látszik, hogy nem ügyetlen, jó a lövője, összjátékban is meg fogja állni a helyét.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
Courtois jó volt, a többiek közül csak a padról beszállt Vinit lehet kiemelni. Úgy mozgott, ahogy tavaly. Sokkal veszélyesebben játszott, mint Brahim.
Fran védekezésben megint gyenge volt. Militao továbbra sincs topon.
A többi becseréltet nem lehet kiemelni se pozitív se negatív értelemben. Nem voltak komolyan próbára téve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A felkészülés lényege jelenleg az, hogy megnézzük melyik fiatal bevethető, ha sok lesz a sérült. Az első meccs aminél már valamit villantani kell az aug 14 és a szezon első kupája (ki hová számolja).
- hehetheoriginal
Patonak sincs jelenleggutihaz14 írta: pepenek meg mindig nincs csapata? annyira kezenfekvo lenne elhozni backup kh-nak pedig...

Amugy az eb miatt szet van esve nyilvan az egesz felkeszules, ahogy részletekben jonnek vissza az alapemberek, aztan par het mulva indul a szezon....
Ugyhogy nem, nem kezdodott el a szezon, de nagyban meghatarozza ez az idoszak, hogy pl hogy inditjuk el a bajnoksagot, siman benne van, hogy pontokat vesztunk az elejen, es utana hegymenet lesz felfele, meg erolkodes.
Koszi uefa, de amugy keves a meccs, kéne még.
thereisonly1ronaldo
pepenek meg mindig nincs csapata? annyira kezenfekvo lenne elhozni backup kh-nak pedig...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Fiatalok hogy játszottak?
- h3x0r
Mit kene (vagy kellett volna) mondjon Carlo? Nagy a baj, errol a posztrol meg hianyzik egy ember, dupla arat is kifizetunk, csak jojjon valaki. Nyilvan nem fogja ezt nyilatkozni. Evek ota az mindenki hozzaallasa, hogy a keret kesz, a mostani jatekosokkal is neki tudunk vagni a szezonnak, ha meg a vezetoseg meg leigazol valakit, akkor max bovebb lesz a keret.R. Carlos írta:Most akkor Carlo pár napja nem mondott volna igazat azzal, hogy a keret kész, mindenki itt akar maradni és nem igazolunk senkit?Pad'em írta: Laporte's agent is seeking to terminate his contract with Al Nassr and sign for Real Madrid. The only problem is that Real Madrid do not want to pay a transfer fee so it is the player who must negotiate his departure at no cost or at a nominal price.
— @diarioas
#carlout!!!!!hehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudtam hogy már elkezdődött a szezon.hehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miki eger merkozesek eredmenyeit hagyjuk meg a barcasoknakhehetheoriginal írta:Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Laporte fogja leigazolni sajat magat, nem erted?R. Carlos írta:Most akkor Carlo pár napja nem mondott volna igazat azzal, hogy a keret kész, mindenki itt akar maradni és nem igazolunk senkit?Pad'em írta: Laporte's agent is seeking to terminate his contract with Al Nassr and sign for Real Madrid. The only problem is that Real Madrid do not want to pay a transfer fee so it is the player who must negotiate his departure at no cost or at a nominal price.
— @diarioas

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
Mindenesetre nagyon jol kezdjuk a szezont, csak R nem irja, hogy 2/0Nika91127 írta:Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.lordgabi írta:Folytatódik!
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.

thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát,az összefoglaló alapján Gülüke jól tolta, a gólja szerintem pár centin múlt h nem les. Endrick buktatása sima 11-es lett volna, de a Barca ellen nem illik.lordgabi írta:Folytatódik!
Az új csodacsatár meg 5 méterről betuszkolt 2 szotyi gólt. Remélem a hype már megy.