Nem néztem...ziro4vr írta: Németek közben pofozzák a franciákat, ferni, elemzés?![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 2., péntek 22:46
Nem néztem...ziro4vr írta: Németek közben pofozzák a franciákat, ferni, elemzés?![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 2., péntek 22:45
Ez az. helyes. csak így tovább. szólaljon fel minél több ember.A párizsi Olimpia megnyitója még az UFC bunyósainál is kiverte a biztosítékot, és nem is tettek lakatot a szájukra.
Colby Covington: "Ezek után sosem nézek többé Olimpiát."
Jake Shields: "Mit keresnek ezek a gusztustalan dagadt izék a nyitóünnepségen? A sportolói kiválóságra vagyunk kíváncsiak, nem ezekre!"
A. Tate: "Az Olimpia a kemény munkáról és a fegyelemről szól. Na ez itt meg sem jelent. A Nyugat viszont azt a lehetőséget soha nem hagyja ki, hogy azt bizonygassa, mennyire is "más". Ez megy minden egyes kulturális eseményen. Ennél jobban semmit nem reklámoznak."
Usman Kamaru: "Szemmel látható a különbség a 2014-es orosz Olimpia és a 2024-es francia Olimpia között."
Islam Makhachev: "A párizsi játék szégyen és sötét folt az olimpiák történetében. Vissza kell hoznunk Oroszországba, és megjavítani az egészet!"
És a slusszpoén: a kairói Iszlám Egyetem is nyílt levélben ítélte el Franciaországot Jézus Krisztus utolsó vacsorájának kigúnyolása miatt
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 2., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 21:59
az. maximum mikor csikar a pocakod a kefír után.Remy írta:Ugyes volt, eszembe is juttatta az en hajraimat.sebydani írta: Amerikai az kemény volt, nagyot hajrázott nagyon![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 2., péntek 21:56
Ugyes volt, eszembe is juttatta az en hajraimat.sebydani írta: Amerikai az kemény volt, nagyot hajrázott nagyon
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 2., péntek 21:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 2., péntek 21:53
Embertelen futam volt. 18 mpel meg is dolt az olimpiai rekord.sebydani írta:Szegény Etiópok, hoztál nekik egy bronzotRemy írta: Kozben komoly tempot mennek az etiopok 10 ezren.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 2., péntek 21:52
Szegény Etiópok, hoztál nekik egy ezüstötRemy írta: Kozben komoly tempot mennek az etiopok 10 ezren.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 2., péntek 21:45
Realista24 írta:Félelmetes hogy minden sportban top vagy.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 2., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 2., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 21:43
Félelmetes hogy minden sportban top vagy.ferni írta: Itt is 2 pontot elcsesztünk, mert ment a biztonsági játék, aztán Siklósi szerencsére kitette a lőcsöt utána, ahogy azt kell.
Itt a ráadásban mekkora utolsó pont volt gyere le![]()
És belement magabiztosan, hiába bármi is lehetett volna belőle és megcsinálta![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 2., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 2., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 2., péntek 21:39
Adlak, hasonlóRealista24 írta:Úgy izgultam mint egy BL döntőnsebydani írta: Ott van![]()
Fu ez mi volt
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 2., péntek 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 21:38
Úgy izgultam mint egy BL döntőnsebydani írta: Ott van![]()
Fu ez mi volt
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 2., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 2., péntek 21:37
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem