Én ezt sehol nem olvastam a fórumon. Azt gondolom, hogy tökre hálásak lehetünk és hálásak is vagyunk, hogy Carlo ül a padon.Babinho írta:Az öreg sokszor bebizonyította, hogy tudja mit csinál, persze mindig azt hisszük hogy egy vén makacs hülye, aki mellett elment a futball...wZoLee7 írta: Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ismét sok volt a múlt hét óta a ripacs

Arda Güler - 15
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 15
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hajrá, hajrá!!!!Berti írta:Ő kezd
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Az öreg sokszor bebizonyította, hogy tudja mit csinál, persze mindig azt hisszük hogy egy vén makacs hülye, aki mellett elment a futball...wZoLee7 írta: Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ismét sok volt a múlt hét óta a ripacs
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ő kezd
De egyikért se kéne sírni, hanem berakni őket a 65. Percben, ilyen friss erővel és minőséggel a padról simázni kéne mindenkit is, főleg hogy Cama is jöhetne ha egészséges lenne.
Bűn ezt a padot nem használni.
Azt Endrick még csak szóba se kerül.
Bűn ezt a padot nem használni.
Azt Endrick még csak szóba se kerül.
Ha ő kezdene akkor meg valaki Brahimért sírna..nzooli93 írta:Bárcsak, de úgyis padon fog kezdeni...kodo írta: Itt van a kisgyerek ideje.
- nzooli93
Bárcsak, de úgyis padon fog kezdeni...kodo írta: Itt van a kisgyerek ideje.
Itt van a kisgyerek ideje.
Pintussal együtt edzik a fiatalokat.Realista24 írta:Most éppen Latasat rúgta le.Realista24 írta:
Csak Rüdiger rugta agyon elmeletilegsemmi komoly.
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most éppen Latasat rúgta le.Realista24 írta:Csak Rüdiger rugta agyon elmeletilegnzooli93 írta: Lattam egy videót Fbn ,hogy ápolták. Jól van,ugye?![]()
semmi komoly.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nalam mbappe es vini a betonalap.hehetheoriginal írta: nálam endre betonalapkezdő centerben, nem is kérdés.
tőle indul minden, már a poziciojából adodoan is, mellé és köré lehet pakolgatni a többi embert.
ami biztos, hogy papi bini kezdők lesznek, ezzel is számolni kell.
ahogy néztem carlo sokat beszél 1v1-ben endrével, edzésen, meccs közben is ivószünetben, az biztos, hogy kellett neki sztem egy használható center, mint egy falat kenyér benzema után.
egyszerűen ha nincs center, egy rakás szar a játékunk, és minden csapat játéka. olyan alapvetés, mint hogy kapust is mindig jelölsz a kezdőbe.
Aztan az legyen mellettuk,akivel egyensuly van tamadasban es vedekezesben is. + ennek a ket jatekosnak legyen legjobban kihasznalva az erossege.
Ha ez endrick,akkor endrick,ha brahim akkor brahim,es ugyanez rodrygoval vagy gulerrel is.
Ha barmelyikuk sok a vini mbappe duoval,es elkezd lejteni a palya,akkor mar mehet is padra,a csapat az elso,aztan majd beallnak a sorba mind.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Igen, meccseinek nagy százaléka szenvedés volt csatár nélkül, senki se tudta hol a helye, ahogy bejött egy Joselu pl. mintha mindenki tudta volna hol a helye.hehetheoriginal írta:és mennyire nézhetetlen szar volt te jó ég.Annyira volt tavaly is rakás szar a játékunk center nélkül, hogy bucira vertünk mindenkit európán belül.
Rengeteg ilyen bajnokink volt, de a BLben is láttuk ezt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
és mennyire nézhetetlen szar volt te jó ég.Annyira volt tavaly is rakás szar a játékunk center nélkül, hogy bucira vertünk mindenkit európán belül.
thereisonly1ronaldo
Annyira volt tavaly is rakás szar a játékunk center nélkül, hogy bucira vertünk mindenkit európán belül. Értem én, hogy klasszikus értelemben csatár nélkül nem igazán működhet, de Carlo megoldotta.hehetheoriginal írta: nálam endre betonalapkezdő centerben, nem is kérdés.
tőle indul minden, már a poziciojából adodoan is, mellé és köré lehet pakolgatni a többi embert.
ahogy néztem carlo sokat beszél 1v1-ben endrével, edzésen, meccs közben is ivószünetben, az biztos, hogy kellett neki sztem egy használható center, mint egy falat kenyér benzema után.
egyszerűen ha nincs center, egy rakás szar a játékunk, és minden csapat játéka. olyan alapvetés, mint hogy kapust is mindig jelölsz a kezdőbe.
Most meg egy fél felkészülési meccs után egy 18 kölyökre építeni a csapatot meg ugyan akkora túlzás.
Nálam simán 15-16ik ember a keretben és ha tényleg olyan kurva jó akkor kezdje magát felépíteni és akár a következő szezontól kaphat komolyabb szerepet.
Idén minden a Vini-Beli-Mbappe trióról fog szólni és Carlo is szerintem ezt a dinamikát akarja erősíteni első sorban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nálam endre betonalapkezdő centerben, nem is kérdés.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak Rüdiger rugta agyon elmeletilegnzooli93 írta: Lattam egy videót Fbn ,hogy ápolták. Jól van,ugye?![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Lattam egy videót Fbn ,hogy ápolták. Jól van,ugye?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre mondta Carlo viccesen a legutobbi interjujaban, hogy szabalyt kene valtoztatni, hogy tobb jatekosa lehessen a palyanhehetheoriginal írta: Eb-n nagyon erezheto volt, hogy extra, mindig jo helyen volt nala a labda, fejben is eros.
De akkor kit hagysz ki?
Güli, brahi, endre ulnek a padon?
A palyan meg megy a centernelkuli erolkodes?
A kp-rol modric helyez veszi at? Nem ertem annyira stabilnak és labdabiztosnak még.
Valvi, tucsi, cami? Melyik üljön?
Reg volt ilyen eros vilagvalogatott keret.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Güli még nem érdemelte ki a kezdőt, pláne ilyen konkurencia mellett. Folytassa azt amit eddig és akkor következő szezonra be kell építeni.
Brahimot nagy hiba lenne eladni. Tavaly kb ő jött a legjobban padról topligák szintjén.
Fix kezdő sosem lesz és ezt hátha ő is megérti. Maximum egy Milan vagy más harmadikpolcos csapatnál igen, de ott címeket nem fog nyerni.
Brahimot nagy hiba lenne eladni. Tavaly kb ő jött a legjobban padról topligák szintjén.
Fix kezdő sosem lesz és ezt hátha ő is megérti. Maximum egy Milan vagy más harmadikpolcos csapatnál igen, de ott címeket nem fog nyerni.