https://www.youtube.com/watch?v=8wyftb0 ... OnePodcast
elején járok, de kötetlenbe fogjuk tolni idén, kihasználva a játékosok képességeit, erősségeit és kreativitását.
még mondanám, hogy jó is, hogy toni visszavonult

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 3., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 18:41
Több angol nagy is vinni akarja, szóval jó lesz odafigyelni rá.hehetheoriginal írta: Hagyjad mar el a forumot, azt se tudtad szerdaig, hogy letezik ez a gyerek![]()
Ramos egyem a szívét, nem volt tul atletikus es robbanekony pl egy varanehoz kepest, ezert se evett sok sót jhv-ben, es tették be középre a helyére, ez a gyerek lazabb izomzatunak tunik, siklik a levegoben, nem erőből sprintel, egyszeruen csak halad elore, akiknek kurvaeros labaik es vazizomzata van, azok mozognak igy, pl hakimi, dembele, veleszületett adottsag, ilyen alkat szerencsere.
Szoval ha 2 ev mulva latunk egy 18 eves varanet megint, akkor baba
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 2., péntek 17:47
Tudta, már írtunk róla a meccs előtt ishehetheoriginal írta: Hagyjad mar el a forumot, azt se tudtad szerdaig, hogy letezik ez a gyerek![]()
Ahogy a labdához ér a gyerek, az tiszta Ramos, nem az izomzatára gondoltam.hehetheoriginal írta: Ramos egyem a szívét, nem volt tul atletikus es robbanekony pl egy varanehoz kepest, ezert se evett sok sót jhv-ben, es tették be középre a helyére, ez a gyerek lazabb izomzatunak tunik, siklik a levegoben, nem erőből sprintel, egyszeruen csak halad elore, akiknek kurvaeros labaik es vazizomzata van, azok mozognak igy, pl hakimi, dembele, veleszületett adottsag, ilyen alkat szerencsere.
Szoval ha 2 ev mulva latunk egy 18 eves varanet megint, akkor baba
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 2., péntek 16:25
feltörtem hehe profiljátRealista24 írta:Jim fizetett neked?hehetheoriginal írta: magas, erős, gyors, mégis könnyed, kétlábas, érzéssel nyúl a labdához, nyugodtan játszik.
a felnőtt csapatban 16 évesen. nőnie nem kell, erősödni viszont igen, de nagyon babának tűnt, mint varane anno.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 16:13
Jim fizetett neked?hehetheoriginal írta: magas, erős, gyors, mégis könnyed, kétlábas, érzéssel nyúl a labdához, nyugodtan játszik.
a felnőtt csapatban 16 évesen. nőnie nem kell, erősödni viszont igen, de nagyon babának tűnt, mint varane anno.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 2., péntek 16:06
Na meg kurvanagy labdákat osztogatott előre lazán, +1v1ben volt egy bravúros mentése. Nagyon komolynak tűnt a gyerek, remélem kap még lehetőséget.hehetheoriginal írta: magas, erős, gyors, mégis könnyed, kétlábas, érzéssel nyúl a labdához, nyugodtan játszik.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 2., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 2., péntek 15:46
Milyen értelemben?láttam ezt a joan gyereket, nyugodtan alszom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. augusztus 2., péntek 10:38
Ha ennyi jo jatekosod van, aki mas csapatokban fix kezdőként 90 perceket játszana, ott elobb-utobb távozók is lesznek, mint pl Odegaard. Jovore innen is mennek majd paran sztem, de ezzel sztem nagy baj nincs, ha a legjobbak maradnak, aki nem tud szintet lepni, az mehet (nalam Rodrygo mar lephetne, v. cserepad).Ebbe semmi változás nem leszaztán lesz aki él a 10 percével lesz aki nem, remélhetőleg jövőre edzőcsere lesz és olyan aki rotálja is a csapatot, és így néha napján jó játékot is játszunk.
Annyi, h jo lenne neha fociznank is.. Idegenben sporolosan jatszanak 60 percet, city elleni jatek sem madridba való, sot am dominans tamadojatekunk sincs.. Ezeket azert oldja meg mielőtt itt akarnank tartani elete végéig. Eddig lehetett a keretre fogni, de most megkapta mbappet, vmi latszata legyen már..Amíg bajnokságot+bl-t nyerünk, úgy h kb alig kaptunk ki, vagy esetleg még oda-vissza megrépázzuk a barcat is,addig engem az sem érdekel, ha 11 emberrel tolja csak és maradni is addig marad amíg szeretne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 2., péntek 10:03
Amíg bajnokságot+bl-t nyerünk, úgy h kb alig kaptunk ki, vagy esetleg még oda-vissza megrépázzuk a barcat is, addig engem az sem érdekel, ha 11 emberrel tolja csak és maradni is addig marad amíg szeretne. És esetleg miután úgy dönt, hogy nem akar a Real Madrid edzője lenni, feldobnám hogy valami pozíciót esetleg a klubon belül vállalna-e, mert edzői szinten már úgy sincs feljebb. Én is azok közé tartoztam akik nagyon megnéznék Xabit nálunk, de ha más nem, az előző szezon megmutatta, hogy ha kell vakon is hinni kell az öregben és pontkrisz24 írta:Nagyon azért ne reménykedjetek. Nyilván előző szezonba megnyertünk mindent nem kéne semmit se mondani Ancelottira, de amíg egészséges lesz a Vini, Mbappe, Rodrygo hármas elől addig ilyen 10-15 perceket fognak kapni olyan játékosaink mint Endre, Güler és Brahim. Nem egyszer eljátszotta már az öreg, hogy orrvérzésig a szar formába lévőket nyomta. Ebbe semmi változás nem lesztubatibi írta: Viszont egy dolog számomra nyilvánvaló.
Brahim jobb játékos, mint Rodrygo.
És nagyon kíváncsi lennék egyszer egy Mbappé-Endrick-Brahim sorraaztán lesz aki él a 10 percével lesz aki nem, remélhetőleg jövőre edzőcsere lesz és olyan aki rotálja is a csapatot, és így néha napján jó játékot is játszunk.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. augusztus 2., péntek 9:41
Nagyon azért ne reménykedjetek. Nyilván előző szezonba megnyertünk mindent nem kéne semmit se mondani Ancelottira, de amíg egészséges lesz a Vini, Mbappe, Rodrygo hármas elől addig ilyen 10-15 perceket fognak kapni olyan játékosaink mint Endre, Güler és Brahim. Nem egyszer eljátszotta már az öreg, hogy orrvérzésig a szar formába lévőket nyomta. Ebbe semmi változás nem lesztubatibi írta: Viszont egy dolog számomra nyilvánvaló.
Brahim jobb játékos, mint Rodrygo.
És nagyon kíváncsi lennék egyszer egy Mbappé-Endrick-Brahim sorra
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 2., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 2., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 2., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. augusztus 2., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 2., péntek 7:19
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem