Oriasi forma az öreg

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 7:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 1., csütörtök 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 1., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 25., csütörtök 5:09
Mint az Mbappes tranquilloRealista24 írta: Florentino Perez became Real Madrid president on 17th July.
Florentino: “Figo? Do I look worried? I am calm. I promise to refund 75,000 season tickets if it does not happen.”
Figo, 19th July: “I am not going Real Madrid.”
24th of July, Figo is presented by Florentino.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 24., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 11., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 9., kedd 13:26
Most is vannak VIP boxok.hehetheoriginal írta:amugy a listán szerepel még egy prodrive p25, egy v12-es novitec ferrari, meg egy singer porsche is, de mindent szépen sorjábanhehetheoriginal írta: mielőtt beírjátok hogy felfújható patobaba meg hasonló fajin dolgok, a legfrissebb porsche 911 gt3 rs (vagy vmi legújabb 911, még nem döntöttem el teljesen)
![]()
![]()
családi dobozautót meg vezessen a faszom
visszatérve ez sztem kihagyott ziccer perez helyében, én megcsinálnám azokat a boxokat exkluziv vendégeknek. bár volt már, hogy tom cruise meg hasonlo arcok a nezok kozt ultek, mint kb mindenki más.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 9., kedd 13:21
amugy a listán szerepel még egy prodrive p25, egy v12-es novitec ferrari, meg egy singer porsche is, de mindent szépen sorjábanhehetheoriginal írta: mielőtt beírjátok hogy felfújható patobaba meg hasonló fajin dolgok, a legfrissebb porsche 911 gt3 rs (vagy vmi legújabb 911, még nem döntöttem el teljesen)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 9., kedd 12:27
Az eves dijat azert vard meg, mielott felhivod a cofidistRemy írta: Kar h egyben nincs ennyim, plane nem hobbira.Pedig ennyi idore, evente kb 30 hazai meccsel szamolva (ha mindegyikre mennel), nem rossz ar.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 9., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 9., kedd 12:09
1 db hely ara ennyi.hehetheoriginal írta:ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?
kizártnak tartom, hogy 1 db székért meg az extra szolgáltatásért fizet vki ennyit. (az csak sima VIP, nem szupi VIP)
szóval igy befér család, kutya minden![]()
ha nem ez az elképzelés, akkor fekete pont és nem kell. perez megtarthatja a szart magának![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 9., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 9., kedd 12:00
hehetheoriginal írta:ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?
kizártnak tartom, hogy 1 db székért meg az extra szolgáltatásért fizet vki ennyit. (az csak sima VIP, nem szupi VIP)
szóval igy befér család, kutya minden![]()
ha nem ez az elképzelés, akkor fekete pont és nem kell. perez megtarthatja a szart magának![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 9., kedd 11:53
ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.![]()
jöhettek majd ingyen családdal kutyával köldökszöszmösszel.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 9., kedd 11:47
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 9., kedd 11:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 9., kedd 11:41
Felve a valasztol, de csak beirom: mi lesz az elso vasarlasod?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 9., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 9., kedd 10:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 3., szerda 22:19
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem