HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 31., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 31., szerda 13:32
Csak szépen benyalt egyet a pep kartyaval. Egyenesen a katalán istensegek segglukaba. Bár az en szememben az olyan edző, aki első perctől ilyen vigyori meg nyalifali gyerebe az új klubjaban, az kb kirakat kategória. ...mert flick kis túlzással még a barca logot is képes lenne megdgni ahogy gesztikulal.Realista24 írta: Hansi Flick announces: “Here at Barça, we want to do something similar to what Pep Guardiola has built at Man City!”.
“This is the way for us”, says via @tjuanmarti
Ez igen![]()
Bar lehet a115 penzugyi csalasra gondolt, amit nem buntettek, es ebben szeretnenek fejlodni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 31., szerda 11:46
nyilván....Mindeközben Victor Roque inkább az ifikkel edzett, állítólag sem fizikailag sem technikailag nincs még az ifik szintjén sem és nem volt semmi szakmai alapja a leigazolásának.
jól benyaltad te isDehogynem, hát az eyestest megmondta hogy jobb mint Endrick.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 31., szerda 11:41
A jatekstilusra gondolt? Az szep lesz amikor az amugy is testidegen nemet a szamara ismeretlen pozicios focit akarja majd meghonositani.Realista24 írta: Hansi Flick announces: “Here at Barça, we want to do something similar to what Pep Guardiola has built at Man City!”.
“This is the way for us”, says via @tjuanmarti
Ez igen![]()
Bar lehet a115 penzugyi csalasra gondolt, amit nem buntettek, es ebben szeretnenek fejlodni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 31., szerda 11:40
Dehogynem, hát az eyestest megmondta hogy jobb mint Endrick.Anthony írta: Megvan az új hype gyerek, Pau Victor!!
Gólt lőtt a City elleni felkészülési meccsen, innentől egyenes út vezet a sztársághoz!!
Mindeközben Victor Roque inkább az ifikkel edzett, állítólag sem fizikailag sem technikailag nincs még az ifik szintjén sem és nem volt semmi szakmai alapja a leigazolásának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 31., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 31., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 29., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 22:13
Kapufa.Realista24 írta:Tehát akkor Yamal csaja is ha tanul belőle és vállalja a következményeket, akkor nem az, hiába ribancoztad le. De végül csak megértetted, mert ugye az ember saját lánya csak nem ribanc ha esetleg megcsalja tinikent a párját, persze mindenki más igen.miro. írta:
Nem,en mashogy gondolkozom,bocs.
Ha a lanyom ne adj Isten megcsalja a parjat,es kiderul,akkor vallalja a kovetkezmenyet,es ha okos,akkor tanul belole.![]()
Na jo ejt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 22:11
Tehát akkor Yamal csaja is ha tanul belőle és vállalja a következményeket, akkor nem az, hiába ribancoztad le. De végül csak megértetted, mert ugye az ember saját lánya csak nem ribanc ha esetleg megcsalja tinikent a párját, persze mindenki más igen.miro. írta:Nem,en mashogy gondolkozom,bocs.Realista24 írta:
Vannak gondok az ertelmezesedben, és már nem először. Hol írtam olyat hogy belefér?
Megpróbálom másképpen, hátha átmegy.
Majd ha a lányod talál valakit miközben együtt van valakivel, és netán meg is csalja, majd ribancozd le.
Vagy ha a pasija mondja majd rá, ne legyél ideges, hiszen igaza van ugye.
Ha a lanyom ne adj Isten megcsalja a parjat,es kiderul,akkor vallalja a kovetkezmenyet,es ha okos,akkor tanul belole.![]()
Na jo ejt.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 22:08
Nem,en mashogy gondolkozom,bocs.Realista24 írta:Vannak gondok az ertelmezesedben, és már nem először. Hol írtam olyat hogy belefér?miro. írta:
Mindenki,ha megcsalnak,ezt mondana..
Dehat nem vagyunk egyformak ugy latszik.
Nalad belefer,nalam nem.![]()
Megpróbálom másképpen, hátha átmegy.
Majd ha a lányod talál valakit miközben együtt van valakivel, és netán meg is csalja, majd ribancozd le.
Vagy ha a pasija mondja majd rá, ne legyél ideges, hiszen igaza van ugye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 22:04
Vannak gondok az ertelmezesedben, és már nem először. Hol írtam olyat hogy belefér?miro. írta:Mindenki,ha megcsalnak,ezt mondana..Realista24 írta:
Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodat![]()
Dehat nem vagyunk egyformak ugy latszik.
Nalad belefer,nalam nem.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 21:35
Mindenki,ha megcsalnak,ezt mondana..Realista24 írta:Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodatmiro. írta:
De szerintem mindenki.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 29., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 21:32
Feleséged biztos értékeli a hozzaallasodatmiro. írta:De szerintem mindenki.Realista24 írta:
Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.
Vagy akkor mindenki ribanc?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 21:10
Ebben az esetben a lany az volt.Realista24 írta:Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.![]()
Nem jarhatobb kivagni a yamalkat,aztan beleulni amibe akar?
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: füst » 2024. július 29., hétfő 20:58
Itt? Mindenki.Realista24 írta:Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.![]()
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 20:46
Én a megcsalas tényéről beszélek…az esetek 95%ban ezzel vegzodik egy kapcsolat, és kezdődik egy új.miro. írta:Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.Realista24 írta:
Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?![]()
![]()
Vagy nalad beleferne?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 29., hétfő 20:22
Nem,azert mert parja van,es mas oleben ul.Realista24 írta:Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?miro. írta:
Hat valszeg az,hogy a lany egy rbanc..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 20:14
Mert tinikent nem megy rögtön férjhez?miro. írta:Hat valszeg az,hogy a lany egy rbanc..zsírosdeszka írta: Mennyire gáz. Milliomos karrier néz ki neked, ekkora a hype körülötted, aztán lapátra tesznek.Valami nagy baj lehet…
![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem