OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
Mert ha azonnali akkor valamit jol elcsesztem...
Mert ha azonnali akkor valamit jol elcsesztem...
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak logikai bukfencek, ne legyel ilyen negativ.Süti írta: De jo lesz hogy végre wireless meg F1 kormány lesz a négy tonnás járműben amibe annyit lehet pakolni mint egy átlagos családi kombiba, és jobb ha nem mész vele autómosóba. Hibátlan prioritások.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
De jo lesz hogy végre wireless meg F1 kormány lesz a négy tonnás járműben amibe annyit lehet pakolni mint egy átlagos családi kombiba, és jobb ha nem mész vele autómosóba. Hibátlan prioritások.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Teslánál vannak ilyen logikai bukfencek.h3x0r írta: Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?
Ad 1: rendszeresen ír valami okos cikket arról, hogy Amerikában a szoftverfrissítést ""visszahívásnak"" nevezikhehetheoriginal írta: meanwhile roncsautó kiseriknek:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/30/te ... omos-auto/
![]()

Ad 2: lassan jöhet a dezodor téma

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Elég csajosra sikeredett ez a téma bitches 

True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en mashonnan kozelitenem meg.
mi szamit szakitasnak ?
azert millio kulonbozo eletkorulmeny van, szerintem 10 szakitasi kiserletbol a fele nem is lesz vegleges szakitas, hanem pl szunet.
vagy pl mennyi idonek kell eltelnie a "hivatalosan" kimondott VÉGE es az uj pasi kozott ?
fel ora mulva mar okes, hogy mas elott terdeljen a leanyzo ?
en is azon a hajon vagyok, hogy a megcsalas alapvetoen szemet dolog es illene mashogy intezni, de fenn tartom a jogot, hogy bar az esetek kis szazalekaban, de ne iteljek el mindenkit, aki megteszi megis.
mi szamit szakitasnak ?
azert millio kulonbozo eletkorulmeny van, szerintem 10 szakitasi kiserletbol a fele nem is lesz vegleges szakitas, hanem pl szunet.
vagy pl mennyi idonek kell eltelnie a "hivatalosan" kimondott VÉGE es az uj pasi kozott ?
fel ora mulva mar okes, hogy mas elott terdeljen a leanyzo ?
en is azon a hajon vagyok, hogy a megcsalas alapvetoen szemet dolog es illene mashogy intezni, de fenn tartom a jogot, hogy bar az esetek kis szazalekaban, de ne iteljek el mindenkit, aki megteszi megis.
Az a Bravo magazinban volt.hehetheoriginal írta: popcorn magazin szex szerelem gyengedseg rovat geci.![]()

- Süti
1. Ribanch3x0r írta: aki egy buliban mindenkivel osszenyal meg aki a fel oltozonek mar megvolt.
Valaki megcsalja a parjat, majd osszejon az illetovel, akitol kesobb gyerekei is szuletnek. Eleteben egyutt volt 2 pasival, de csak mert nem tortent meg egy 2 perces beszelgetes, automatikusan ribanc lesz? Nem gondolom. Nyilvan egy kapcsolatban nem elfogadott valakit megcsalni, meg nem is kell ezt normalizalni, sokkal korrektebb szakitani, majd osszejonni az ujjal.
2. Jellemtelen szar ember.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
popcorn magazin szex szerelem gyengedseg rovat geci.
ribancnak is vannak szintjei btw.
ha ugy ismerkedik veled, hogy kozben massal van, az kisebb piros zaszlo amugy altalaban.
a bizalom eleg fontos es torekeny dolog, foleg igy az elejen.
persze nyilvan ha az a cel csak, hogy jo a teste es megbaszod egyketszer, akkor senkit nem erdekel, hogy hol es hany faszija van

ribancnak is vannak szintjei btw.
ha ugy ismerkedik veled, hogy kozben massal van, az kisebb piros zaszlo amugy altalaban.
a bizalom eleg fontos es torekeny dolog, foleg igy az elejen.
persze nyilvan ha az a cel csak, hogy jo a teste es megbaszod egyketszer, akkor senkit nem erdekel, hogy hol es hany faszija van

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Mindig meglep, hogy milyen valtozatos temak vannak forumon 
Szerintem az a ribanc, aki egy buliban mindenkivel osszenyal meg aki a fel oltozonek mar megvolt.
Valaki megcsalja a parjat, majd osszejon az illetovel, akitol kesobb gyerekei is szuletnek. Eleteben egyutt volt 2 pasival, de csak mert nem tortent meg egy 2 perces beszelgetes, automatikusan ribanc lesz? Nem gondolom. Nyilvan egy kapcsolatban nem elfogadott valakit megcsalni, meg nem is kell ezt normalizalni, sokkal korrektebb szakitani, majd osszejonni az ujjal.
Persze akit megcsaltak, az lehordhatja a masikat mindennek, valahol normalis reakcio, de objektiv szemszogbol nem lesznek az o indulatai AZ igazsagok.

Szerintem az a ribanc, aki egy buliban mindenkivel osszenyal meg aki a fel oltozonek mar megvolt.
Persze akit megcsaltak, az lehordhatja a masikat mindennek, valahol normalis reakcio, de objektiv szemszogbol nem lesznek az o indulatai AZ igazsagok.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Leirtam ezt is.Realista24 írta:Azt irtam, hogy jelen esetben. Szoval megint 0. ;)Halfkey írta: Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)
Érdekes egyébként hogy ennyire megérintett a téma, voltál ilyenben érintve most vagy korábbi kapcsolatodban? Ha bevállalod, kíváncsi lennék a sztoridra.
A tema azert "erintett" meg ennyire, mert jon miro, aki siman leribancozza az embert, ugy hogy semmit nem tud a kialakult elethelyzetrol. Igy kivancsi lettem, hogyan nezne ki ez a sajat eletere vetitve.
Nincs olyan elethelyzet,amiben szamomra ezt megcsinalhatja egy fiu/lany a parjaval. Semmi nem lehet indok ra.
Arra ott van a szakitas. Maximum ezzel a “bosszuval” egy szinten van a ket ember.
A sajat eletre vetitesnek meg hogy mi koze van..
De az en kerdesemre nem valaszoltal,pedig erdekelne.
Csak forditottam egyet a te kerdeseden.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.![]()
Illetve ha a te lanyod/fiad csal meg valakit, jol tette, hogy kilepett a regi szar kapcsolatbol. Ha forditva, akkor rohadjon meg az a ribanc.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vagy inkabb attol fugg, hogy kiderul-e.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irtam, hogy jelen esetben. Szoval megint 0. ;)Halfkey írta: Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)
Érdekes egyébként hogy ennyire megérintett a téma, voltál ilyenben érintve most vagy korábbi kapcsolatodban? Ha bevállalod, kíváncsi lennék a sztoridra.
A tema azert "erintett" meg ennyire, mert jon miro, aki siman leribancozza az embert, ugy hogy semmit nem tud a kialakult elethelyzetrol. Igy kivancsi lettem, hogyan nezne ki ez a sajat eletere vetitve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)