Halfkey írta:
Nem a NER vagyok hogy a rokonság foka határozza meg a véleményemet. Ha meg a véleményem ez, akkor az hogy a szemébe mondom e vagy nem, az inkább egy kommunikációs kérdés. Nyilván nem fog meglepni, én konzekvens vagyok, csak ha közeli hozzátartozó hozzátennék dolgokat amiknek pozitívabb a kicsengése (mit csináljon máshogy a jövőben), de elmondanám hogy most bizony egy ribanc voltál.
Kineztel egy csajt, aki massal volt, elment veled randizni, es kozben szakitott a masikkal
Ezt kérlek ne játszd hogy folyamatosan változtatod a helyzetet amiről szó van, eddig megcsalásról volt szó miközben valaki kapcsolatban van, nem 'közben szakítanak' helyzetről amit nem is tudok értelmezni. Előtte szakít vagy utána? Ennyi amin múlik ebben az esetben.
Leirom egyertelmuen, es akkor a felesegedet is meg tudod kerdezni ujra.
Ket szituacio. A ket pelda feltetelezes.
1. A feleseged egyutt voltalakivel, de neked megtetszett. Elhivtad randizni, minden jo volt, de ugy randizott veled, hogy meg egyutt volt a regi palijaval, tegyuk fel egy szar kapcsolatban. Jottel, es mutattad a fenyt az ejszakaban. Ugy dontott valt, mert veled minden jobb. Atcuccolt hozzad. Ribanckent tekintesz ra?
2. A lanyodnak van faszija. Elmegy egy buliba, ahol egy masik pasival ugy alakul, hogy kavar. Hazamegy, elmondja. Leriabancozod?
A lanyomnak meg nem mondanam meg,hogy ribanc,de nem vedenem meg az ellen,aki azt mondja,mert igaza van.
Tehat a szemebe nem mondanad, de amugy annak tartod. Koszonom, erre voltam kivancsi.
Azt mar latom, hogy itt csupa olyan ferj es feleseg es parjaik vannak, akik soha eletukben senkit nem csaltak meg. Micsoda peldamutato forum ez