Teslánál vannak ilyen logikai bukfencek.h3x0r írta: Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 30., kedd 18:29
Teslánál vannak ilyen logikai bukfencek.h3x0r írta: Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 30., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 30., kedd 17:54
Ad 1: rendszeresen ír valami okos cikket arról, hogy Amerikában a szoftverfrissítést ""visszahívásnak"" nevezikhehetheoriginal írta: meanwhile roncsautó kiseriknek:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/30/te ... omos-auto/
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 30., kedd 16:42
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 30., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 30., kedd 16:06
Az a Bravo magazinban volt.hehetheoriginal írta: popcorn magazin szex szerelem gyengedseg rovat geci.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 30., kedd 15:43
1. Ribanch3x0r írta: aki egy buliban mindenkivel osszenyal meg aki a fel oltozonek mar megvolt.
Valaki megcsalja a parjat, majd osszejon az illetovel, akitol kesobb gyerekei is szuletnek. Eleteben egyutt volt 2 pasival, de csak mert nem tortent meg egy 2 perces beszelgetes, automatikusan ribanc lesz? Nem gondolom. Nyilvan egy kapcsolatban nem elfogadott valakit megcsalni, meg nem is kell ezt normalizalni, sokkal korrektebb szakitani, majd osszejonni az ujjal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 30., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 30., kedd 10:30
Leirtam ezt is.Realista24 írta:Azt irtam, hogy jelen esetben. Szoval megint 0. ;)Halfkey írta: Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)
Érdekes egyébként hogy ennyire megérintett a téma, voltál ilyenben érintve most vagy korábbi kapcsolatodban? Ha bevállalod, kíváncsi lennék a sztoridra.
A tema azert "erintett" meg ennyire, mert jon miro, aki siman leribancozza az embert, ugy hogy semmit nem tud a kialakult elethelyzetrol. Igy kivancsi lettem, hogyan nezne ki ez a sajat eletere vetitve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 10:27
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 30., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. július 30., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 10:13
Azt irtam, hogy jelen esetben. Szoval megint 0. ;)Halfkey írta: Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)
Érdekes egyébként hogy ennyire megérintett a téma, voltál ilyenben érintve most vagy korábbi kapcsolatodban? Ha bevállalod, kíváncsi lennék a sztoridra.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 30., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 30., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 9:28
Milyen szövegertelmezes? Ez mironak volt valasz, nem neked. A tiedre nem is reagaltam.Halfkey írta:Szövegértelmesés 0. IGEN mondanám, csak hozzátennék mást is, több dolgot mondanék mint egy randomnak. Előbb is ezt írtam.Tehat a szemebe nem mondanad, de amugy annak tartod. Koszonom, erre voltam kivancsi.
Az 1.es eseted nevetséges. Igen, ezt tenném, ribancként tekintenék rá, de értelmetlen mivel pont ezért el se hívnék kapcsolatban lévő embert randizni. Ő meg nem jönne el.
2. Igen, és lásd fenn, mondanék mást is. Az üzenet kb az hogy kicsim ribanc voltál, szerintem nem akarsz az lenni, változtass most.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 30., kedd 9:23
Az jo,mert en eddig arrol vitaztam,hogy ribanc-e vagy sem.Realista24 írta:
Tehat a szemebe nem mondanad, de amugy annak tartod. Koszonom, erre voltam kivancsi.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem