Mi ok van arra,hogy megcsald a parodat? Minek?hehetheoriginal írta:Ja ertem mar.Halfkey írta:
Hát én úgy látom Realista szerint, de én is egyetértek veled: ez számomra evidens.
Meg azt is, hogy nagymester mire gondol.
Önmagában a megcsalas fasz dolog. De teny, hogy - altalaban, kiforrott felnotteknel, es nem ilyen yamal meg instagolddigger csajoknal -, ennek van hattere, oka, alapja, ami miatt megtortenik egy parkapcsolatban.
De ezeknel a yamal es ilyen generacioknal, ahol penz, buli, hirnev, ott a magasak nagyon magasak tudnak lenni, a melyek meg nagyon melyek, nagyok a szelsosegek, aztan eleg egy jobb buli es mar massal vagy, pusztan vágy, kivancsisag, nincsenek kifforrott, mély erzelmek, csak tesztoszteron meg pussyjuicemindenki fiatal egyszer, majd benő a fejuk lágya, mikor sokszor pofara esnek, szembesulnek a hibaikkal. Ha meg nem, akkor yamal olyan lesz, mint egy jese, akinek nem is tudom hany notol van hany gyereke, a csaj meg olyan lesz, hogy mar kioregedett, szethajtott, levedlett nember lesz, aki senkinek se kell, mert mindig egybol raugrott az elsore, akit abban a pillanatban jobbnak hitt
nem ugyanaz, asszonyhoz odamenni ezzel, mert ez sima válás/szakítás.Van-e miro te vagy barki, aki igy velekedik annyira tokos, hogy adott esetben odamenjen az asszonyahoz es/vagy lanyahoz es leribancozza hasonlo esetben vagy nem.
A lanyod mas tema, ott vagy elbasztad a nevelését, vagy most van az a pillanat, hogy ertelmes felnottkent le kell ulni vele, es tudtara adni, hogy milyen erteket kepvisel, es nem viselkedhet igy, jobban kell tisztelnie sajat magat
Hat dobd ki,ne menj le az o szintjere,magambol indulok ki,en ez miatt sose terveznek bosszut,az eg vilagon semmit nem er,csak lejaratod magadat is faszan.
A masik,hogy olyan felesegem sose lenne,nemam felesegem,egyszeru baratnom se,aki ugy talalkozgat velem,hogy kozben meg parja van.
Mit varsz akkor tole el,milyen ember?
Ilyennel jovot tervezni?
A lanyomnak meg nem mondanam meg,hogy ribanc,de nem vedenem meg az ellen,aki azt mondja,mert igaza van.
Nem tudom mi volt a yamalnal,de barmi volt,akkor sem valasz,hogy atmegyek mashoz.
Hogy ok fiatalok,es meg szeleburdiak,azt alairom,de itt a lany egy ribanc volt. A yamal ha megcsalta,akkor egy fsz kocsg.
Erre irtam,ha okos,tanul belole,ha nem,akkor meg csinalja tovabb.