meglepődtem...Közvetett ismerősi körömben
tehát ha pl úszóként van 4 aranyam pl, és felvételizek 18 évesen egyetemre, akkor nem jár pont meg semmi se
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 12:15
meglepődtem...Közvetett ismerősi körömben
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 12:05
most megnéztem, sztem kiszedték és ez kurvagázAnthony írta:Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek?az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
![]()
Az olimpiai játékokon, siketlimpián, paralimpián, sakkolimpián szerzett arany-, ezüst- vagy bronzérem 500 pontot ér.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 30., kedd 11:43
Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek?az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 30., kedd 11:41
Van életjáradék, ráadásul érmenként. Volt anno hír Kozák Danutáról, hogy 35 éves korától, közel 3 millió életjáradékot kap havonta, az érmei után.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek?az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 30., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 30., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 30., kedd 10:08
https://youtu.be/ekv789zIHbMnmate írta:Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 30., kedd 9:44
Francia fejben sem volt ott teljesen szerintem, mert leadott 40+ másodpercet - csodálkoztam, hogy nem zuhant meg és maradt állva. Csak azért volt esélye, mert Pidcockból annyit kivett az üldözés, hogy nem tudta állvahagyni.nmate írta:Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 9:12
Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 9:05
igy lehet gyorsan begyujteni egy jo darwin dijatnmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 30., kedd 8:59
Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.nmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 30., kedd 8:50
El kell hitetni a bírókkal, hogy ők hozták a pontot.hehetheoriginal írta: Bocs még egy kérdés: ezek a vívók miért kiabalnak annyira?
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 7:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 7:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 5:29
Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 29., hétfő 19:30
tényleg érdekescart írta: Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 29., hétfő 18:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem