Francia fejben sem volt ott teljesen szerintem, mert leadott 40+ másodpercet - csodálkoztam, hogy nem zuhant meg és maradt állva. Csak azért volt esélye, mert Pidcockból annyit kivett az üldözés, hogy nem tudta állvahagyni.nmate írta:Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
Egyéb sportok
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igy lehet gyorsan begyujteni egy jo darwin dijatnmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
thereisonly1ronaldo
- babaking
Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.nmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
El kell hitetni a bírókkal, hogy ők hozták a pontot.hehetheoriginal írta: Bocs még egy kérdés: ezek a vívók miért kiabalnak annyira?
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne...![]()
- hehetheoriginal
Bocs még egy kérdés: ezek a vívók miért kiabalnak annyira?
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne...
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne...
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Vki mormoljon mar ide vmi infot, mit varhatunk, mi a realitás olimpian? Arany nelkuli lesz? Nekem van egy ilyen erzesem (Tudjuk viktyornal csak ez szamit)
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tényleg érdekescart írta: Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
pl vívásban a 6 egyéni számból 1 európai győztes lesz csak valószínűleg, a női kardban...
a többi távol-keleti, agy amerikai
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kínai női vizilabda...
3-1re mennek a hollandok ellen.
Azért az nem semmi.
3-1re mennek a hollandok ellen.
Azért az nem semmi.
Nem vitatom, nekem is fura azert irtam. Peldaul nekem az indulok kora is erdekes, lanyoknal ilyen 14-18evesek vannak. Gondolom meg ki kene nonie magat a dolognak.Realista24 írta:A hasonlat tetszik, es el is fogadom.zsuninnyo írta:
Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrol.
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
De ahogy irtam, az indulok 80%nal lattam mar ugyesebbet a helyi parkban, nem beszelve az ilyen videokrol, pont azert amit te is irsz.
Pl. egy uszasnal vagy futasnal, az utolso is olyat produkalt, amire nem hinnem, hogy sokan kepesek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hasonlat tetszik, es el is fogadom.zsuninnyo írta:Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrolRealista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.
Hat egy korlaton nem tudnak lejonni eses nelkul..
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
De ahogy irtam, az indulok 80%nal lattam mar ugyesebbet a helyi parkban, nem beszelve az ilyen videokrol, pont azert amit te is irsz.
Pl. egy uszasnal vagy futasnal, az utolso is olyat produkalt, amire nem hinnem, hogy sokan kepesek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrolRealista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.
Hat egy korlaton nem tudnak lejonni eses nelkul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
Nekem valahogy az az erzesem, hogy az elmult evek rombolasa, pont egy nagy generaciovaltassal tokeletesen beerett. (itt most nem arra gondolok, hogy a sportolok lettek rosszabbak)hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
- babaking
Még azért vannak a talonban esélyesek (vízilabda, vitorla, birkózás (?)).Viszont a vívószövetség által vizionált 3 érem egyre messzebbinek tűnik. Illetve, nekem olyan érzésem van, hogy a vívók nagy része maga alatt teljesít - bár ezt csak az előzetes esélylatolgatások alapján, illetve a közvetítések során elhangzottak alapján gonolom. Lehe, hogy rendszerszintű probléma van a szövetségeb belűl?hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
- babaking
Bravúr lett volna, de nagyot küzdött. Van még egyéni indulónk vagy már csak a csapatokban bízhatunk?ferni írta: Szűcs Luca elképesztő volt ma egész nap női kardban, kár hogy nem lett meg a top4![]()
Szűcs Luca elképesztő volt ma egész nap női kardban, kár hogy nem lett meg a top4