Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
Lejtőzés Kaliforniában.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 5:29
Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 29., hétfő 19:30
tényleg érdekescart írta: Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 29., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 29., hétfő 18:39
Nem vitatom, nekem is fura azert irtam. Peldaul nekem az indulok kora is erdekes, lanyoknal ilyen 14-18evesek vannak. Gondolom meg ki kene nonie magat a dolognak.Realista24 írta:A hasonlat tetszik, es el is fogadom.zsuninnyo írta:
Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrol.
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
De ahogy irtam, az indulok 80%nal lattam mar ugyesebbet a helyi parkban, nem beszelve az ilyen videokrol, pont azert amit te is irsz.
Pl. egy uszasnal vagy futasnal, az utolso is olyat produkalt, amire nem hinnem, hogy sokan kepesek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 18:35
A hasonlat tetszik, es el is fogadom.zsuninnyo írta:Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrolRealista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.
Hat egy korlaton nem tudnak lejonni eses nelkul..
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 29., hétfő 18:27
Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrolRealista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.
Hat egy korlaton nem tudnak lejonni eses nelkul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 18:12
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 29., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 29., hétfő 17:22
Nekem valahogy az az erzesem, hogy az elmult evek rombolasa, pont egy nagy generaciovaltassal tokeletesen beerett. (itt most nem arra gondolok, hogy a sportolok lettek rosszabbak)hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 29., hétfő 17:22
Még azért vannak a talonban esélyesek (vízilabda, vitorla, birkózás (?)).Viszont a vívószövetség által vizionált 3 érem egyre messzebbinek tűnik. Illetve, nekem olyan érzésem van, hogy a vívók nagy része maga alatt teljesít - bár ezt csak az előzetes esélylatolgatások alapján, illetve a közvetítések során elhangzottak alapján gonolom. Lehe, hogy rendszerszintű probléma van a szövetségeb belűl?hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. július 29., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 29., hétfő 16:52
Bravúr lett volna, de nagyot küzdött. Van még egyéni indulónk vagy már csak a csapatokban bízhatunk?ferni írta: Szűcs Luca elképesztő volt ma egész nap női kardban, kár hogy nem lett meg a top4![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 29., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 29., hétfő 15:54
Ez nem túlzás egy kicsit? Jó hogy nem akasztják fel!Szexista viccelődés miatt hazaküldte a Eurosport az egyik kommentátorát az olimpiáról
Az ausztrál úszók már melegítőben, az érmekkel a nyakukban sétáltak kifelé a csarnokból, és közben integettek a közönségnek is. Ballard ekkor jegyezte meg, hogy a női úszók „még éppen végeznek”, majd hozzátette, „tudod, milyenek a nők, lófrálgatnak, sminkelgetnek”.
Kommentátortársa, az egykori brit úszó, Lizzie Simmonds szintén viccelődve felháborítónak nevezte a dolgot, hozzátette, hogy „néhány férfi is ugyanezt csinálja”, majd együtt nevetett Ballarddal.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 29., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 29., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 29., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 29., hétfő 10:39
Ez nem szerencse kérdése volt.Kercsó írta:a szerencse se volt vele a végén. ilyen drámában bukni az elődöntőt és bronzmeccset is.kodo írta: Andrásfi Tibi 5-1-ről feljőve, ott lesz a négy között este férfi párbajtőrben.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 29., hétfő 10:08
a szerencse se volt vele a végén. ilyen drámában bukni az elődöntőt és bronzmeccset is.kodo írta: Andrásfi Tibi 5-1-ről feljőve, ott lesz a négy között este férfi párbajtőrben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 7:13
Ha nem ellenunk nyert volna...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem