Bohóc klub bohoc szurkolokkal.dzsi91 írta: https://x.com/YashRMFC/status/1817887423013265585![]()

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. július 29., hétfő 15:50
Bohóc klub bohoc szurkolokkal.dzsi91 írta: https://x.com/YashRMFC/status/1817887423013265585![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 29., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 29., hétfő 11:39
Nem ok dobaloznak veluk, hanem a media. Velunk is rengeteg jatekost szobahoztak, akik igazabol fel sem merultek. Barcanal pont ez a baj, hogy nem is gondolkodnak kozeppalyasban, pedig Merino jo opcio lenne nekik, ha lenne penzuk. Summa summarum, nem kell mindent elhinni, amit irnak.zsírosdeszka írta: Az nem túlzás, hogy dobálóznak a nagyobbnál nagyobb nevekkel. Közben meg sokszor az ott lévő ifik regisztrálása nem megy. De a posztok meg már előre mennek, hogy rettegjünk a Yamal, Nico, Olmo triótol. Az átlag emberek meg kajolják.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 29., hétfő 7:27
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 28., vasárnap 23:44
zsírosdeszka írta:És be is mutatják Nico-t, Merino-t, Frimpong-ot, Olmo-t azonnal…mekkora hülyeség már, hogy lassan augusztus és még nem tudják. Komolytalan.realmadrid95 írta:
Tebas nyilatkozott, hogy hajszalra vannak tole.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 28., vasárnap 23:40
És be is mutatják Nico-t, Merino-t, Frimpong-ot, Olmo-t azonnal…mekkora hülyeség már, hogy lassan augusztus és még nem tudják. Komolytalan.realmadrid95 írta:Tebas nyilatkozott, hogy hajszalra vannak tole.zsírosdeszka írta: Hol láttátok, hogy az 1:1 szabály elintézve? Se Nike, se semmi…
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 28., vasárnap 14:07
Tebas nyilatkozott, hogy hajszalra vannak tole.zsírosdeszka írta: Hol láttátok, hogy az 1:1 szabály elintézve? Se Nike, se semmi…
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 28., vasárnap 13:37
Tudom. Ezt mondom. De az volt a hír, hogy az évszázad üzletét kötötte meg Laporta, mert újratárgyalják a szerződést.h3x0r írta:2028-ig van szerzodesuk, a Nike szempontjabol semmi ertelme ezt epp most meghosszabbitani es ingyen alairasi bonuszokat osztogatni a Barcanak.zsírosdeszka írta: Hol láttátok, hogy az 1:1 szabály elintézve? Se Nike, se semmi…
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 28., vasárnap 8:26
2028-ig van szerzodesuk, a Nike szempontjabol semmi ertelme ezt epp most meghosszabbitani es ingyen alairasi bonuszokat osztogatni a Barcanak.zsírosdeszka írta: Hol láttátok, hogy az 1:1 szabály elintézve? Se Nike, se semmi…
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 28., vasárnap 7:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 27., szombat 23:13
Az UEFÁnak van egy ajánlása, hogy a bevételek 50%-át költsék a klubok fizetésekre (maximum 70%-át). Mi a 2000-es évek közepétől legalább egy évtizeden keresztül 50% alatt tartottuk, de a covid előtti években is 57% volt. Ahogy kiestek a meccsbevételek, ez felugrott 72%-ra, ami még mindig egy kezelhető arány.Halfkey írta: A hitel mértéke ilyen szempontból mindegy, nem az volt a problémájuk, az kvázi korlátlan mértékű lehet amíg tudják törleszteni.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. július 27., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 27., szombat 10:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 27., szombat 8:12
wZoLee7 írta:Egy barcas haverom az elnokseguk munkajara csak annyit mondott, hazudnak, folyamatosan, sok elvakult drukker meg elhiszi, mert kb nulla remeny van itt penzugyi stabilitasra jo hosszu ideig.R. Carlos írta: Inkább azaz érdekes, hogy most már azt kommunikálja Laporta, hogy kimásztak a gödörből. Elmagyarázná nekem egy Barca szurkoló, hogy ez hogyan sikerült? Semmi kötekedés, de szerintem egy ekkora adósságot nem 1-2 év helyrehozni és azzal nem oldódik meg, hogy az, ami a tulajdonunkban van kiáruljuk. Én max. úgy tudnám elképzelni ezt ilyen gyorsan, ha valami arab olajmilliárdos megvenné a klubbot, ami ugye a szinte lehetetlen kategória.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 27., szombat 8:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 27., szombat 7:36
Egy barcas haverom az elnokseguk munkajara csak annyit mondott, hazudnak, folyamatosan, sok elvakult drukker meg elhiszi, mert kb nulla remeny van itt penzugyi stabilitasra jo hosszu ideig.R. Carlos írta: Inkább azaz érdekes, hogy most már azt kommunikálja Laporta, hogy kimásztak a gödörből. Elmagyarázná nekem egy Barca szurkoló, hogy ez hogyan sikerült? Semmi kötekedés, de szerintem egy ekkora adósságot nem 1-2 év helyrehozni és azzal nem oldódik meg, hogy az, ami a tulajdonunkban van kiáruljuk. Én max. úgy tudnám elképzelni ezt ilyen gyorsan, ha valami arab olajmilliárdos megvenné a klubbot, ami ugye a szinte lehetetlen kategória.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 27., szombat 7:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 26., péntek 9:43
En itt csak magara a veteli arra gondoltam, tobb reszletben fizetnek, cserebe valoszinuleg nehany millioval tobbet is, ezert egyaltalan nem vennem oket elo.Kercsó írta:inkább az a kérdés, hány részlet, illetve hol és mennyi csúszás van?h3x0r írta:
Sokszor elo vannak veve tobb a reszletben fizetes miatt, de ez egy termeszetes dolog a fociban, minden csapat csinalja, nekem ezzel nincs problemam.
vajon az őskatalán Piqeu és Busquets fizetését már letudták?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 26., péntek 9:38
inkább az a kérdés, hány részlet, illetve hol és mennyi csúszás van?h3x0r írta:Sokszor elo vannak veve tobb a reszletben fizetes miatt, de ez egy termeszetes dolog a fociban, minden csapat csinalja, nekem ezzel nincs problemam.zsírosdeszka írta:
Visszaterve a Barca vételeire, például egy Ferran Torres érkezett 55+10 millió euró ellenében, amelynek négy részletéből az elsőt 2022 nyarán kellett a Barcelonának fizetni. Tehát még 2026-ban is fizetik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 26., péntek 9:24
Sokszor elo vannak veve tobb a reszletben fizetes miatt, de ez egy termeszetes dolog a fociban, minden csapat csinalja, nekem ezzel nincs problemam.zsírosdeszka írta: Visszaterve a Barca vételeire, például egy Ferran Torres érkezett 55+10 millió euró ellenében, amelynek négy részletéből az elsőt 2022 nyarán kellett a Barcelonának fizetni. Tehát még 2026-ban is fizetik.![]()
Lewandowski 2019-ben hosszabbitott a Bayernnel 2023-ig. Ok is hozzank hasonloan a 30 feletti jatekosokkal csak 1 evet hosszabbitanak, de volt egy olyan hir, hogy Lewaval kivetelt tettek volna es kapott volna +2 evet, 2025-ig.zsírosdeszka írta: Vagy az idős Lewandowski 45+5 misi 4 éves szerződéssel ekkora fizuval.De a katalánoknak beadják, hogy elég neki a fizujának a harmada is, 4 részletben bitcoinban…
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem