HozzászólásSzerző: Ádi92 » 2024. július 26., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 23., kedd 10:29
MK5 csomagtartója, főleg a kombinál, hatalmas visszalépes. Szűk nyílás, rövid, magasan van. Talán nincs 450 liter érzetre se.Sierra írta:Mk5 amúgy kisebb visszalépés lett sztem, nekem se kéne. Beltér minősége ergya, designra is max az eleje ami jónak mondható, összességében nem sikerült valami jól az a széria. Mk4-et amúgy minden tulaj szereti, minőségi, masszív tágas autó. Kinézetre én a hátuljával mai napig nem tudok kibékülni, kombiban viszont egész pofás.Nika91127 írta:de MK5-öt nem vennék
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 23., kedd 10:17
Mk5 amúgy kisebb visszalépés lett sztem, nekem se kéne. Beltér minősége ergya, designra is max az eleje ami jónak mondható, összességében nem sikerült valami jól az a széria. Mk4-et amúgy minden tulaj szereti, minőségi, masszív tágas autó. Kinézetre én a hátuljával mai napig nem tudok kibékülni, kombiban viszont egész pofás.Nika91127 írta:de MK5-öt nem vennék
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 21., vasárnap 17:29
Lehetséges. De pl a kinti Trendekben is van (német), de az olasz Ghia/Titaniumban nem mindig.Sierra írta:Mondjuk Trendnel lehet tenyleg nem jellemzo, de fl elott Ghiakban, meg fl utan Titaniumokban alap volt. Akkor a kanyarkoveto csak parasztvakitas, vagy akkoriban meg ennyit tudott.Nika91127 írta:A szelvedőfűtés nem annyira alap, főleg a külpiac meg itthoni titaniumban gyakori. A holttérfigyelő a fl után jött be. A "kanyarkövető" csak felkapcsolja a fényt, nem mozog. De én imádtam. Kár, hogy totálra törték![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 21., vasárnap 17:25
Mondjuk Trendnel lehet tenyleg nem jellemzo, de fl elott Ghiakban, meg fl utan Titaniumokban alap volt. Akkor a kanyarkoveto csak parasztvakitas, vagy akkoriban meg ennyit tudott.Nika91127 írta:A szelvedőfűtés nem annyira alap, főleg a külpiac meg itthoni titaniumban gyakori. A holttérfigyelő a fl után jött be. A "kanyarkövető" csak felkapcsolja a fényt, nem mozog. De én imádtam. Kár, hogy totálra törték![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 21., vasárnap 16:44
A szelvedőfűtés nem annyira alap, főleg a külpiac meg itthoni titaniumban gyakori. A holttérfigyelő a fl után jött be. A "kanyarkövető" csak felkapcsolja a fényt, nem mozog. De én imádtam. Kár, hogy totálra törtékSierra írta:Igazabol arra kell figyelni mint minden common rail dizelnel. Magasnyomasu pumpa, porlasztok, turbo es alkatreszei, egr meg a dpf. Na meg kettostomegu, de az meg alapbol kopo alkatresz. Ha normalisan karban van tartva nem kell toluk felni, de azert 200-250 ezer km utan mar kicsit lutri. Vasarlas elott diagra kell kotni es menet kozben is nezni kell elodiagot. 2,5 milliobol mar eleg jol felszerelt modelleket lehet venni, 2011 utani darabokat. Amugy ezekbol a Mondeokbol eleg fullosakat is gyartottak. Elso szelvedofutes kb alap mindegyiknel. De volt mar ott extra a holtterfigyelo, kanyarkoveto fenyszoro, bi-xenon, ulesfutes-hutes, parkradar elol hatul, hatul kameraval, erintos nagy navi stb.zoli0415 írta: A másik opció a Mondeo, amíg nem jött szembe ez az Insignia addig a Ford volt az első helyen. Ma is megnéztem és a sok negatív kritika és tapasztalat miatt valószínű elengedem az Opelt. Mondeoban a 2012-13-as 2.0 tdci ről megköszönném ha írnátok véleményt. 2,5 millió amit szánnék rá.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 21., vasárnap 16:42
Igazabol arra kell figyelni mint minden common rail dizelnel. Magasnyomasu pumpa, porlasztok, turbo es alkatreszei, egr meg a dpf. Na meg kettostomegu, de az meg alapbol kopo alkatresz. Ha normalisan karban van tartva nem kell toluk felni, de azert 200-250 ezer km utan mar kicsit lutri. Vasarlas elott diagra kell kotni es menet kozben is nezni kell elodiagot. 2,5 milliobol mar eleg jol felszerelt modelleket lehet venni, 2011 utani darabokat. Amugy ezekbol a Mondeokbol eleg fullosakat is gyartottak. Elso szelvedofutes kb alap mindegyiknel. De volt mar ott extra a holtterfigyelo, kanyarkoveto fenyszoro, bi-xenon, ulesfutes-hutes, parkradar elol hatul, hatul kameraval, erintos nagy navi stb. A lenyeg hogy a PowerShitet messzirol keruld, ipari hulladekok, esetleges felujitas utan is szethullanak. Olvastam mar olyat hogy felujitas utan 20-30 ezerrel ujra szarok voltak. Ha Mondeo automata, akkor csak Aisin, az viszont 2010 utaniakban csak 2.2 dizelben van. Nagyjabol ugyanaz mint a 2.0 csak nagyobb a motor, erosebb es picit tobbet fogyaszt. De ugyanolyan megbizhato, szinten PSA motor.zoli0415 írta: A másik opció a Mondeo, amíg nem jött szembe ez az Insignia addig a Ford volt az első helyen. Ma is megnéztem és a sok negatív kritika és tapasztalat miatt valószínű elengedem az Opelt. Mondeoban a 2012-13-as 2.0 tdci ről megköszönném ha írnátok véleményt. 2,5 millió amit szánnék rá.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 20., szombat 12:40
Caraway írta: Megneztem, kocsival 6 ora alatt ottvagyok. Mi jokat lehet ott csinalni oszi programnak, setalgatni kajalni jokat?![]()
Lehet beiktatom egy 3 napos hetvegere.
Írom ezt mindkettőtöknek,hátha tudtok belőle ötletelni.Tjacks írta:Évek óta tervben van, csak kis gyerekekkel nem szívesen mennék mert úgy érzem nem tudnánk kihasználni.miro. írta: Esetleg ha valaki Ausztriába gondolkodna pár napra,nagyon javaslom a Wörthersee-t.
Mi most voltunk 5 nap/4 éjszakát,és valami csodálatos.
Biztos vagyok benne,hogy még visszamegyünk.
De tök jó hogy innen is van pozitív visszajelzés,köszi!
Igen,ez a másik oldala,amit ezelőtt soha nem láttam ilyen mennyiségben.hehetheoriginal írta:
Tegnap hallottam radioban, hogy van ott a kornyeken vmi elado keco, 4000m2, rálátás a teljes tóra, 25 millio.
EUR![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 20., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 20., szombat 11:20
Évek óta tervben van, csak kis gyerekekkel nem szívesen mennék mert úgy érzem nem tudnánk kihasználni.miro. írta: Esetleg ha valaki Ausztriába gondolkodna pár napra,nagyon javaslom a Wörthersee-t.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:02
Tegnap hallottam radioban, hogy van ott a kornyeken vmi elado keco, 4000m2, rálátás a teljes tóra, 25 millio.miro. írta: Esetleg ha valaki Ausztriába gondolkodna pár napra,nagyon javaslom a Wörthersee-t.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 20., szombat 10:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 20., szombat 9:07
Nem jártam, de látom nem kaptál semmi választ. Gyors ránéztem, hogy én hogyan mennék, ha odaakarnék utazni. BP - Sevilla közvetlen járat van, majd Sevillából vonattal másfél óra alatt ott vagy.kecsu10 írta: Valaki járt már esetleg Cadizban? Hogyan lehet a legkönnyebben oda utazni, illetve mikor érdemes? Minden információt nagyon szépen megköszönök!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 18., csütörtök 22:09
Mert ez normalis a legtobb embernek, azert.L.Miki írta: Hát én is ezt csodálom, ami az utolsó pár szó a mondatban, hogy hogy a fenébe hagyták ezt eddig?
Miért nem mernek hamarabb kitálalni, hogy több gyerek ne essen áldozatul ennek a baromnak?
Nem értem az embereket sokszor...![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 18., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 18., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 18., csütörtök 20:09
Remelem,hogy tonkreteszik az eletet. Legalabb ugy erezze magat,ahogy az a gyerek,amikor fekudt a foldon.hehetheoriginal írta: közben gyerek anyja nyilatkozott, faszkalap csendre intette a gyerekeket, hogy ne beszéljenek otthon az esetről. aztán ugye még mi érezzük magunkat szarul, ha tönkremegy az élete ezután.
még a gyerek szégyellte otthon magát, az anyja előtt, mert azt hitte rosszat tett.....
még ha pofátlan, visszapofázó, rendetlen, kezelhetetlen, akármi is egy gyerek....
az a megoldás felnőttként, hogy direkt kiviszed a fűről a keményborításra, és felrúgod?
index cikk:
"Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs[öm volt] és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is"
Miután a gyereket a földön hagyta, az edző visszament, leöntötte vízzel és felrángatta.
"Elfogadhatatlan és felháborító az, ami a szolnoki kalandparkban készült videón látható – közölte Rétvári Bence"![]()
![]()
https://index.hu/belfold/2024/07/18/szo ... aszbereny/
most nyilvan a fityesz példát fog statuálni a balfasszal - mert bár megbaszni meg lehet a gyerekeket, ha az ispán a haverod -, de egy ilyen noname senkit azért nem hagyhatnak politikai alapon se futni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 18., csütörtök 18:33
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem