Egyéb sportok
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Igyekszem majd követni az olimpiát majd a lányommal.
Őkézilabdázik gyerekként egyelőre, de szeretném átadni neki így is a sport szeretetét és azt, hogy az egész világról párizsba érkező emberek versenyeznek egy éremért amiért kb feltették az egész életüket..
Szerintem fontos hagyomány az olimpia. Ennek a hagyományát és az értékeit kellene követni, nem a háborúkét és egymás irtását.
Ha tudom nézem majd a lányommal a magyar és a svéd versenyzők szerepléseit.
Ez a megnyitó ünnepség szerintem nagyon szép volt. Mindenféle zenei- és tánc műfajt érintettek. A hajós bevonulás szetintem faszább volt mint a hagyományos befutok az olimpiai stadionba ahol mindenki szarrá unta már magát.
Volt komolyzene, modern zene, akrobata mutatványok, modern- és klasszikus tánc. Szvsz jól megcsinálták, Párizs szépségét is hozzá kapcsolva. Ez a divatbemutatós rész nekem sem volt a kedvencem, de úgy fogom fel, hogy ürüljenek ennek ennek, én meg fókuszálokarra, ami szép volt, mert sok dolog volt szép és jól tervezett.
Kézilabda, vízilabda, kajak-kenu, vívás, bírkózás, diszkoszvetés, futás amik a legjobban érdekelnek.
Őkézilabdázik gyerekként egyelőre, de szeretném átadni neki így is a sport szeretetét és azt, hogy az egész világról párizsba érkező emberek versenyeznek egy éremért amiért kb feltették az egész életüket..
Szerintem fontos hagyomány az olimpia. Ennek a hagyományát és az értékeit kellene követni, nem a háborúkét és egymás irtását.
Ha tudom nézem majd a lányommal a magyar és a svéd versenyzők szerepléseit.
Ez a megnyitó ünnepség szerintem nagyon szép volt. Mindenféle zenei- és tánc műfajt érintettek. A hajós bevonulás szetintem faszább volt mint a hagyományos befutok az olimpiai stadionba ahol mindenki szarrá unta már magát.
Volt komolyzene, modern zene, akrobata mutatványok, modern- és klasszikus tánc. Szvsz jól megcsinálták, Párizs szépségét is hozzá kapcsolva. Ez a divatbemutatós rész nekem sem volt a kedvencem, de úgy fogom fel, hogy ürüljenek ennek ennek, én meg fókuszálokarra, ami szép volt, mert sok dolog volt szép és jól tervezett.
Kézilabda, vízilabda, kajak-kenu, vívás, bírkózás, diszkoszvetés, futás amik a legjobban érdekelnek.
Szerintem a triatlon is kiraly lesz Csongor miatt, meg a gyorsasagi sportmaszas meg egyszeruen mokasnak tunik

-
- Kedvenc játékosaid: Messi, R9, Ronaldinho, Raul, Iniesta
- Kedvenc csapatod: Barca, Újpest
Vártam már hogy, kezdődjön amit tudok követek. Igazából akiktől éremre számítok talán vívóktól, kajak-kenu, úszásban egy-két érem leeshet, a két vízilabda csapatból legalább az egyiktől érmet várok, kézilabda arra nem merek tippelni de már a négy közé jutás is hatalmas eredmény lenne. A birkózoink illetve judosaink nem tudom mostanság hogy szerepelnek azt nem követtem mostanába.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én követem, bringa, falmaszas és vizilabda ami kifejezetten érdekel. A többit a feeling miatt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
A hajókázásos bevonulás szerintem is nagyon feelinges volt, de a vörös szőnyegen kavirnyászó sok meghatározhatatlan nemű és identitású egyén kicsit a kelleténél több volt
a sárgára pingált kövér sellőfiúnál meg a 2 méteres szőrösmellű csajszinál éreztem ezt leginkább

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Magánzárka.Ádi92 írta: Hát nem tudom keresztény konzervatív kormányunk ehhez mit szól majd.![]()
OFF: Hol lehet bemutatkozni itt a fórumon, mert nem szeretnék csak egy hülye barcásnak tűnni.![]()

Engem amúgy bringa meg kosár érdekel elsősorban.
-
Okés köszi akkor ott.
Elnézést

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
OFF topic így elsőre jobban illene ehhez mint az egyéb sportok, de még a Real vs barca isÁdi92 írta: Hát nem tudom keresztény konzervatív kormányunk ehhez mit szól majd.![]()
OFF: Hol lehet bemutatkozni itt a fórumon, mert nem szeretnék csak egy hülye barcásnak tűnni.![]()

-
Hát nem tudom keresztény konzervatív kormányunk ehhez mit szól majd.
OFF: Hol lehet bemutatkozni itt a fórumon, mert nem szeretnék csak egy hülye barcásnak tűnni.

OFF: Hol lehet bemutatkozni itt a fórumon, mert nem szeretnék csak egy hülye barcásnak tűnni.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem kimondottan tetszett ez a hajós felvonulás, jó hangulata volt a műsornak, és a sportolók is élvezték.
de a "művészeti" részt már ki kellett nyomjam.
nekem már túl szivárványos.
de a "művészeti" részt már ki kellett nyomjam.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
A táncos résznél azért van pár érdekes arc

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megnézted a Cápák a Szajnaban filmet mi?nmate írta: Micsoda baromság ez a hajós megnyitó, fel nem mennék azokra a ladikokra![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
'shutterisland írta: egyebkent koveti valaki ugy aktivan az olimpiat ?
regen rohadtul eltem a vibe-ot, gyerekkent mindent neztem, foleg ahol magyarok voltak, de mar valahogy elvesztette nalam a varazsat, felszemmel kovetem.
Nem
Semmi kotodesem nincs az emberekhez.
Sportok nagyrésze meg kurvara nem érdekel. Ezen kombináció miatt szamomra halálosan unalmas.
ZIDANE
- nmate
Ja követem, de csak a bréktánc miatt.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent koveti valaki ugy aktivan az olimpiat ?
regen rohadtul eltem a vibe-ot, gyerekkent mindent neztem, foleg ahol magyarok voltak, de mar valahogy elvesztette nalam a varazsat, felszemmel kovetem.
- nmate
Micsoda baromság ez a hajós megnyitó, fel nem mennék azokra a ladikokra

- nmate
Azért az a rádióüzenet Remconak, hogy mi "nem integetni vagyunk itt, mint Tadej, hanem másért", az most rosszul hangzik
Gondolom most a cél Poginak a triple crown és ezen a svájci pályán, ha jól gondolom van is esélye.

Gondolom most a cél Poginak a triple crown és ezen a svájci pályán, ha jól gondolom van is esélye.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pogacar ezt odatette az utolsó három napon.
Aki sokat nőtt a szememben az Remco, persze rohadt messze van a szlovéntól, de ő tökös volt. A dán nekem nem szimpi, sérülés meg visszatérés ide vagy oda.

Aki sokat nőtt a szememben az Remco, persze rohadt messze van a szlovéntól, de ő tökös volt. A dán nekem nem szimpi, sérülés meg visszatérés ide vagy oda.
Nem illik.
- nmate
Pogi

- Süti
Nem hiszem hogy sokat, Alaphilippenel volt ket evig is a rendes, plusz még a sárga is volt rajta, és így is kevesebbet keres mint Remco. Az öregnek ez hiányzik az eletmuvebol gondolom, azért áldozta be a klasszikus sort, de nem hiszem hogy Evenepoel lesz az aki megnyeri neki. Persze ki tudja.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.