Szerintem itt nem is az a kerdes, hogy ki milyen komolyan szokott bulizni, hanem eleve egy atlag embert senki nem kezd el kamerazni. Mig egy kozepesen ismertet meg a bevaslakozpontban is titokban fotozzak, amikor epp tejet vesz.Santi írta:Te sem buliztál még akkor egy komolyat. Olyan álszentek vagyunk itt amúgy hihetetlen, ettől sztem bárki tudna mesélni sokkal keményebb bulikról és sztorikról, mint ez, ha csak nem a négy fal között nőttél fel egy burokban.Marky írta: Engem tokre nem erdekel, hogy ki hogyan szorakozik, ameddig azzal en is azonosulni tudok. Ha en elmegyek valahova, akkor nem fognak a biztonsagiak kivezetni es nem fogja a telefonom a Dunaban vegezni.
A gond nem azzal van, ami történt, senkit nem érdekelne, ha te vagy én csinálom, kis túlzással egy szokásos szombat kb. A gond azzal van, hogy ő március-áprilistól kezdve ilyet többé már nem csinálhat, csak azt még idáig nem sikerült realizálnia. Azóta úgy néz ki rájött, de ez így nem működhet a továbbiakban, hogy csinálok valami faszságot, majd utólag elmondom a telexnek, hogy tanultam az esetből.
Magyar Peter eloszor ott hibazott, hogy ugy gondolta, tovabbra is folytathatja az eddigi eletet. Az, hogy most lanyokkal hogyan tancolt.. Nős emberkent elo lehetne venni, de igy hogy nem az, kit erdekel? Az mar nagyobb hiba volt, hogy elkezdett veszekedni az ot kamerazoval, valoszinuleg mar o is belatta, ha egy orszagot akar vezetni, rengeteg dologban fejlodnie kell es fel kell nonie a feladathoz. Mert lathatja, a 20x komolyabb ugyeket egy hetvege alapjan letudja a kozvelemeny, mig ez a (tobbiekehez kepest mini) balhe meg osszel is ott lesz a koztudatban tartva.