En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.Realista24 írta:Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:
Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?![]()
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Nekem az is bejott nagyon anno (es finn ismerosoknek is), hogy Sanna Marin miniszterelnokkent elment rovidgatyaban es bordzsekiben fesztivalozni. Miert is ne lehetne igy? Oszinten es nyilvanosan. Inkabb mint sunyitva es rejtozkodve.