de akadjunk le a diszkós sztorinál

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 25., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 25., csütörtök 18:35
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 25., csütörtök 13:59
Ennek a Schmidt Mária van a fejére retusálva?
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 25., csütörtök 12:23
Nem értik az ilyen aprópénzt..
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 25., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 25., csütörtök 7:18
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 25., csütörtök 6:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 24., szerda 19:19
Kapufa.gutihaz14 írta:Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága?![]()
![]()
mert altlaanossagban nem csak konteorol szolnak a temak, ha mindennap ez lenne 1 even at akkor lenne szep latni a visszaesest
de. mindig is egyertelmu volt hogy az ertelmiseg kisebbsegben vanMásrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 18:49
ezeket mind tudom, nem egyszer elmondták, de nem kell belekeverni a politikát ha csak konteos résszel tudják kompenzálni egymást, az meg a másik hogy ma legalább beleálltak, de legtöbbször meg sem probálják mert a balázs teret sem hagy csak ismételgeti folyamatosan ugyanazt mondatról mondatra amíg eltelik az idő és mennek reklámra.Jon egy sztori,a feri mond A-t,a Balazs B-t a masik C-t vagy beall az egyik melle. Direkt probalnak ugy valasztani,hogy a felepitett arcukhoz menjen.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 24., szerda 18:15
Nezz meg par hosszabb beszelgeteset.gutihaz14 írta:
mert altlaanossagban nem csak konteorol szolnak a temak, ha mindennap ez lenne 1 even at akkor lenne szep latni a visszaesest
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 17:08
Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága?
de. mindig is egyertelmu volt hogy az ertelmiseg kisebbsegben vanMásrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 24., szerda 17:01
Azt egyébként aránylag sokszor szokta, parlamenti felszólalásaiban főleg.csababarca írta: De legalább itt végre a kormányt is szidta, még ha érintőlegesen is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 24., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. július 24., szerda 16:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 24., szerda 15:44
Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága. Másrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel? Pl rajtad azt látom, és most személyeskedes meg bántás nélkül, hogy olyan szinten benne vagy az egyik oldali médiában, hogy már mindenre robbansz. Ezt láttuk a kormányközeli fasszágok kapcsán, az ukrán helyzeten és most az amerikai események kapcsán is. Én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy minden oldalról tájékozódjon, mert minden oldal hazudik valamilyen szinten, és úgy próbálja leszűrni a neki megfelelő igazságot.gutihaz14 írta:erdekes musort regebben is tudott a konteoi nelkul csinalni
Már egy csomószor elmondta, hogy nekik műsort kell csinálni. Hoz érdekességeket, amikről beszélgetnek. Amikor én hallottam soha nem mondta, hogy ez a konteo így igaz, hanem hogy érdekes dolgok vannak.
megallas nelkul hozza a nagyobbnal nagyobb faszsagokat, abszurd gondolatokat amiket par ezer- tizezer ember gondol amerikaban , ahol 300 millional is tobben vannak
johetne a laposfold elmeletekkel is meg a balatontagadokkal is, azert mert o azt allitja hogy ezek erdekes dolgok attol meg nem lesznek azok csak egy elvakult konteos retegnek.
erdekes hogy lapos a fold es mivel magyarazzak ezt, erdekes, annak a retegnek akik erre vevok. hiaba mondja hogy ez nem feltetlen igaz, folyamatosan hozza es nyomja be millios hallgatottsag elott.
Akkor gyakorlatilag semmit nem láttál, mert nem erről szól a videóHalfkey írta:Én ezt 2,5 percig bírtam nézni, mikor a listán amin ott van hogy kiválasztási ok lehet random selection, figyelmen kívül hagyja ezt lehetőséget![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 24., szerda 14:39
És ebbe a hallgatóságba te is beletartozol, hogy aztán a madridomon ki tudd élni a fikazasi perverziodat ha éppen nem tudsz a kormánnyal kapcsolatban linkelni valamit.gutihaz14 írta:erdekes musort regebben is tudott a konteoi nelkul csinalni
Már egy csomószor elmondta, hogy nekik műsort kell csinálni. Hoz érdekességeket, amikről beszélgetnek. Amikor én hallottam soha nem mondta, hogy ez a konteo így igaz, hanem hogy érdekes dolgok vannak.
megallas nelkul hozza a nagyobbnal nagyobb faszsagokat, abszurd gondolatokat amiket par ezer- tizezer ember gondol amerikaban , ahol 300 millional is tobben vannak
johetne a laposfold elmeletekkel is meg a balatontagadokkal is, azert mert o azt allitja hogy ezek erdekes dolgok attol meg nem lesznek azok csak egy elvakult konteos retegnek.
erdekes hogy lapos a fold es mivel magyarazzak ezt, erdekes, annak a retegnek akik erre vevok. hiaba mondja hogy ez nem feltetlen igaz, folyamatosan hozza es nyomja be millios hallgatottsag elott.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 14:32
erdekes musort regebben is tudott a konteoi nelkul csinalni
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 24., szerda 12:52
Én ezt 2,5 percig bírtam nézni, mikor a listán amin ott van hogy kiválasztási ok lehet random selection, figyelmen kívül hagyja ezt lehetőséget
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 24., szerda 11:45
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem