Kercsó írta:
Pad'em írta:
És el is olvastad vagy csak szembejött?
Az alapja amúgy igaz, taktika topicba írtam tegnap, nagyon odateszi magát edzéseken állítólag.
csak szembejött.

amúgy, lemaradt a Vallejos részről a "

" tudom, hogy kacsa, meg alapból el volt mondva, hogy senki nem megy az olimpiára.
Jesúsunk 4.számúnak maradhat a csapatban, de én hamarabb adnék a Castillaból valakinek perceket tétmeccsen
Nem kacsa, szimplán egy paródiája a relevo tegnapi hírének miszerint teper edzéseken. Azt hinném, hogy abból hogy megdöntötte Bolt 100 méteres rekordját ezért a spanyolok az olimpiára küldenék FUTNI, egyertelmű
realbeckham írta:
Szerintem nem rossz képességű gyerek alapbol. Ha egy rudiger stilusu agresszor lenne a pályán es egy igazi kullancs, aki terrorizal, tép, mellbimbot csipkod, kegyetlenkedik, akkor ezzel a fizimiskaval lehetne belőle egy elrettentő gyilkos a pályán, akitol behugyozik minden támadó. Én erre mennek rá a helyeben.
Ellenfél játékosok seggét fogdosná mellé olyan vigyorral mint az avataromon, sztem nincs csatár aki a góllövésre tudna koncentrálni, féltené az életét mind.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"