HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 22., hétfő 21:37
Puzsernak es Abrahamnak mar regebben is voltak vitai kulonbozo temakban.
A mostani onnan indult, hogy Puzser egy facebook posztban beszolt Abrahamnak a nevvaltasa miatt, majd irt egy homoerotikus szatirat (szerintem annyira azert nem volt vicces) aminek annyi az uzenete, hogy Abraham hagyja ot beken. (nem tudom hogyan "zaklatta" Puzsert, nem kovetem Abraham munkassagat, de azt tippelem, hogy a maganeleteben vajkalt, nyilvan Puzser es Pottyondy politikai velemenyei miatt; valaki kerdezte: innen az egesz tortenet helye a politika topikban)
Abraham ahelyett, hogy elmeselte volna miert valtott nevet (siman mondhatta volna, hogy milyen nehez korulmenyekbol jon, hogy a vallas mennyit segitett neki es uj nevvel uj eletet akart kezdeni vagy akar Puzsert is betamadhatta volna, hogy o jo korulmenyek kozott elt, konnyen beszel, de akar azt is mondhatta volna, hogy pont a Puzserhoz hasonlok miatt kenyszerult nevvaltasra) de tenyleg, annyi oldalrol megkozelithette volna es siman o johetett volna ki erkolcsi gyozteskent. A "zaklatas" reszt is letudhatta volna annyival, hogy aki folyamatosan politikai velemenyt fogalmaz meg, az turje el, hogy ot is eloveszik.
De nem, o mit csinalt? Felkereste Puzsert a munkahelyen(?). Miro, ha te valakinek beszolsz facebookon (mindegy is, hogy milyen stilusban), hogy ne zaklasson, majd megjelenik a munkahelyeden, hogy beszelni szeretne veled, mit csinalsz? Nyilvan bekapcsolod a telefonodon a hangfelvevot meg szolsz valakinek, aki epp ott van, hogy kamerazzon mar, mert ha elfajul a dolog, legyen bizonyitekod.
Az meg szerintem szomoru, hogyha valaki megut (es most mindegy is, hogy okollel vagy "csak" egy pofonrol van szo) a tarsadalom egy resze (itt a forumon is) elvarja toled, hogy fordulj ki magadbol, menj szembe mindazzal, amiben hiszel, ahogy az eleted akarod elni es uss vissza, kulonben csalodni fognak benned.