Talalt sullyedtgutihaz14 írta:nehezen kelsz? nem szereted ha sokat beszelnek?___Samy___ írta: Balazst amugy se csipem, de akkor sem ertem, hogy hogyan lehet koran reggel hallgatni ezt a sok pofazast?![]()

De napkozben sem birom, szoval ugyanmindegy.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 24., szerda 8:52
Talalt sullyedtgutihaz14 írta:nehezen kelsz? nem szereted ha sokat beszelnek?___Samy___ írta: Balazst amugy se csipem, de akkor sem ertem, hogy hogyan lehet koran reggel hallgatni ezt a sok pofazast?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 8:47
nehezen kelsz? nem szereted ha sokat beszelnek?___Samy___ írta: Balazst amugy se csipem, de akkor sem ertem, hogy hogyan lehet koran reggel hallgatni ezt a sok pofazast?
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 24., szerda 8:25
Inkább komikus.hehetheoriginal írta:Most lattam videot a szerencsétlen nő ss-esrol, aki elobb elbujt trump moge a podiumonBlanco88 írta:
Ennél már csak az viccesebb mikor mszp/dk szavazók és politikusok féltik a demokráciát(vagy éppen megemlékeznek 56-ról)
Amúgy lemondott Kimberly Cheatle, a Secret Service igazgatója. (tegnap még azt mondta, hogy ő a legalkalmasabb a pozícióra)
Meg kellene már érteni, hogy a "DEI" egy vicc. A legalkalmasabb jelöltet kell felvenni a munkára és nem mindenféle kvótával bohóckodni......![]()
Aztan nem tudta mi a fasz van es nem volt kepes visszatenni a fegyveret a tokba![]()
Most meg a paciensek altal felvett videon, ahogy megerkeznek a korhazba a mester csepegő fülével, ott is elorantja a fegyvert - egy korhaz fobejaratanal- aztan nem tudja visszatenni
![]()
Egeszen epikus.
Azt nem tudom, hogy erte utol még korabban a rendezvenyen az autot a korhazba menet, ami nelkule indult el![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 24., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 8:16
mar nem hallgatom, kb egeszig szoktam csak reggelenteL.Miki írta:Most beolvasott egy sms-t, a lényege, hogy ne beszéljen hülyeségeket, mert oké konteo de sokan elhiszik amit ő mond, mint ismert személy stb... Te írtad?gutihaz14 írta:
nem lehet elmenni ennyi hulyeseg mellett amit osszehord![]()
amugy meg alapjaraton szorakoztato musor ha nem erinti mindig az orosz-amerikai poltikat mert akkor megvadul![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 24., szerda 8:14
Most beolvasott egy sms-t, a lényege, hogy ne beszéljen hülyeségeket, mert oké konteo de sokan elhiszik amit ő mond, mint ismert személy stb... Te írtad?gutihaz14 írta:nem lehet elmenni ennyi hulyeseg mellett amit osszehordL.Miki írta:
Te nagyon rá vagy állva Balázsèkra és, hogy ő milyen konteókra ül fel![]()
![]()
amugy meg alapjaraton szorakoztato musor ha nem erinti mindig az orosz-amerikai poltikat mert akkor megvadul
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 24., szerda 8:14
Most lattam videot a szerencsétlen nő ss-esrol, aki elobb elbujt trump moge a podiumonBlanco88 írta:Ennél már csak az viccesebb mikor mszp/dk szavazók és politikusok féltik a demokráciátrealfan írta:
főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(vagy éppen megemlékeznek 56-ról)
Amúgy lemondott Kimberly Cheatle, a Secret Service igazgatója. (tegnap még azt mondta, hogy ő a legalkalmasabb a pozícióra)
Meg kellene már érteni, hogy a "DEI" egy vicc. A legalkalmasabb jelöltet kell felvenni a munkára és nem mindenféle kvótával bohóckodni......
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 8:06
nem lehet elmenni ennyi hulyeseg mellett amit osszehordL.Miki írta:Te nagyon rá vagy állva Balázsèkra és, hogy ő milyen konteókra ül felgutihaz14 írta: balazsnak megint sikerult a konteovonatra felulni![]()
most legalabb a feriek belealltak ebbe a sok faszaagba amit biden kapcsan boncolgatott![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 24., szerda 8:04
Te nagyon rá vagy állva Balázsèkra és, hogy ő milyen konteókra ül felgutihaz14 írta: balazsnak megint sikerult a konteovonatra felulni![]()
most legalabb a feriek belealltak ebbe a sok faszaagba amit biden kapcsan boncolgatott
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 24., szerda 7:51
Ennél már csak az viccesebb mikor mszp/dk szavazók és politikusok féltik a demokráciátrealfan írta:főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyetSanti írta:
Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 23., kedd 16:10
főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyetSanti írta:Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.kiserik írta:SS néni
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. július 23., kedd 16:09
Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.kiserik írta:SS néni
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 23., kedd 15:57
Tudom, hogy divat a mainstreamezes, meg a oldalizas (foleg azoktol, akik feligazsagokon es eloiteleteken alapulo hangulatkeltesekbol csinalnak bizniszt, szereznek szavazatokat), de szerintem siman vedheto erv, hogy amig a hatosagok nem beszetlek merenylet-kiserletrol, addig a media sem annak nevezte. A gond az lenne, ha meg napokkal kesobb is ezt a narrativat toltak volna, de percekkel az eset utan szerintem ez meg belefert.kiserik írta: Elgondolkodtató lehetne pár embernek az is, hogy az annyira megbízható baloldali ""mainstream"" média, hogyan kezelte az esetet
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 23., kedd 13:43
nyilvánvaló, amíg napi szinten kell vele toldozni a költségvetésben a lyukakat, addig szívhatjuk tovább a fogunkat, amiért mi fizetjük meg ezt is...Marky írta: Egyebkent nem fogjak tudni kivezetni, mert borzaszto allapotban van a koltsegvetes.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 23., kedd 13:39
Ebből https://www.youtube.com/watch?v=KpvtOu3_7kg nekem az jön le, hogy a helyszínen a vezető ügynök is nő volthehetheoriginal írta: Most nezem, milyen meglepo, hogy az amcsi titkosszolgálat igazgatoja egy nő![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. július 23., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 23., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 23., kedd 9:24
En azt varom, mikor lesz a banyakban vagy az autogyarakban, olajfurotornyokban neger-es nokvota.hehetheoriginal írta:Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség![]()
az emberi ostobasagnak sosem lesz hatara.
de amugy ugyanez megy a katonasagnal is pl...
de valahogy nem sok no jelentkezik navy sealnek vagy egyeb specopsnak
de parezer km-rol egy monitor elott ulve barki eljoystickozgat dronokkal, mikor falvakat kell lebombazni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 23., kedd 8:33
Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem