most legalabb a feriek belealltak ebbe a sok faszaagba amit biden kapcsan boncolgatott
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 24., szerda 7:51
Ennél már csak az viccesebb mikor mszp/dk szavazók és politikusok féltik a demokráciátrealfan írta:főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyetSanti írta:
Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 23., kedd 16:10
főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyetSanti írta:Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.kiserik írta:SS néni
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. július 23., kedd 16:09
Akárhányszor ezt így leírod mindig valami ilyenre asszociálok.kiserik írta:SS néni
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 23., kedd 15:57
Tudom, hogy divat a mainstreamezes, meg a oldalizas (foleg azoktol, akik feligazsagokon es eloiteleteken alapulo hangulatkeltesekbol csinalnak bizniszt, szereznek szavazatokat), de szerintem siman vedheto erv, hogy amig a hatosagok nem beszetlek merenylet-kiserletrol, addig a media sem annak nevezte. A gond az lenne, ha meg napokkal kesobb is ezt a narrativat toltak volna, de percekkel az eset utan szerintem ez meg belefert.kiserik írta: Elgondolkodtató lehetne pár embernek az is, hogy az annyira megbízható baloldali ""mainstream"" média, hogyan kezelte az esetet
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 23., kedd 13:43
nyilvánvaló, amíg napi szinten kell vele toldozni a költségvetésben a lyukakat, addig szívhatjuk tovább a fogunkat, amiért mi fizetjük meg ezt is...Marky írta: Egyebkent nem fogjak tudni kivezetni, mert borzaszto allapotban van a koltsegvetes.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 23., kedd 13:39
Ebből https://www.youtube.com/watch?v=KpvtOu3_7kg nekem az jön le, hogy a helyszínen a vezető ügynök is nő volthehetheoriginal írta: Most nezem, milyen meglepo, hogy az amcsi titkosszolgálat igazgatoja egy nő![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. július 23., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 23., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 23., kedd 9:24
En azt varom, mikor lesz a banyakban vagy az autogyarakban, olajfurotornyokban neger-es nokvota.hehetheoriginal írta:Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség![]()
az emberi ostobasagnak sosem lesz hatara.
de amugy ugyanez megy a katonasagnal is pl...
de valahogy nem sok no jelentkezik navy sealnek vagy egyeb specopsnak
de parezer km-rol egy monitor elott ulve barki eljoystickozgat dronokkal, mikor falvakat kell lebombazni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 23., kedd 8:33
Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 23., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 23., kedd 8:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. július 23., kedd 7:18
Vigyázz, mert ha ezt is elolvasná véletlen, te is kapnál egyetHa ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 22., hétfő 22:11
kozos a gyerek is tudtommal'shutterisland írta: amugy en azt se tudtam, hogy puzser pottyondit kezelte.![]()
bar ez mar inkabb bulvar lesz.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 22., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 22., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 19:44
De a dopemanre ezt nem eleg mondani,hanem inkabb csinal egy 2perces rap zenet ahol tobbek kozott arrol beszel,hogy a dopeman anyja a faszaba ult.
Ebbol lehet szerepelni
mit mondjon a szemébe? találkoztak nem? puzser gondolta beszélnek, rostás úgy gondolta nem beszélnek...Ugy beszel mindig,mindenkirol mintha a szemebe mondana,most ott volt a lehetoseg.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 22., hétfő 19:39
Tehat az,hogy ha valaki ut az adott ember szinvonalat mutatja meg. (Ezzel egyetertek.)hehetheoriginal írta:nem ismered / nem érted akkor az embert.miro. írta:
+1.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
ő úgy van vele - és sztem teljesen helyesen -, hogy vitában, intellektusból, érvekkel, tényekkel kell szempontokat, nézőpontokat, gondolatokat ütköztetni - legyen az akármilyen szintű, a legalja dopeman beef raptől kezdve (ki ugye miből ért), a legfelsőbb szintű spirituális elmélkedésekig (apu sorozat).
a fizikai erőszak - és aki a saját érveit csak így képes "átadni" - az csak az adott ember szellemi színvonalát mutatja.
eddig még a törvény nem büntette, hogy ki kinek hogy szól be, viszont a fizikai bántalmazást igen, és ez itt a különbség.
puzsér, akármennyire is lenne 140 kilós mma harcos - közben mondjuk mindenféle fizikai erőszakot elítél -, soha nem fog verekedni, mert ilyen a lelkivilága, az eszmerendszere.
lehet könnyen kijelenteni, hogy na a nagypofájú megmondóember, aki mindenkibe beletapos, most jol megkapta, csak pont a lényegét nem érted akkor sajnos...
(csak ugye kibe és milyen okkal tapos bele, mit és hogy kifogásol, azt kellene megérteni, és ez nem megy itt a fórumon se. hogy pl mig a roncstarsadalom valovilagot nez meg speed utan fut az utcan.... kozben a ner barmit akarmit megtesz)
muszaj megvedenem puzsert, mert nem hibatlan, de mint egy falat kenyer kellenek a gondolatai ennek a kibaszott roncsnépnek, hátha 1-2 ember felvilágosul és ráeszmél mi a fasz van.
Ez az egy lehetoseg van szerinted?h3x0r írta:
Ugorjon ra a masikra a 140 kilojaval es verje be 4-5x a masik fejet a betonba vagy 2024-ben mi a "fasza csavo" reakcio?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 22., hétfő 19:29
Ugorjon ra a masikra a 140 kilojaval es verje be 4-5x a masik fejet a betonba vagy 2024-ben mi a "fasza csavo" reakcio?miro. írta:+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem