Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Politika
Eleg nagy ellentetek vannak a Matolcsy - Varga - Nagy haromszogben, mindenki tok mast gondol a magyar gazdasagrol. Gondolom Hernadi a Matolcsy-fele csapat tagja.
Egyebkent nem fogjak tudni kivezetni, mert borzaszto allapotban van a koltsegvetes.
Egyebkent nem fogjak tudni kivezetni, mert borzaszto allapotban van a koltsegvetes.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Hernádi Zsolt: Mondják, meddig kell még fenntartani a „rendkívüli” különadókat? Mikor lesz újra normalitás?!
ezt hogy engedték a Mandinderen lehozni?
már alapból az meglepő, hogy Hernádi Zsolt ennyire nyíltan kritizálja a kormányt
ezt hogy engedték a Mandinderen lehozni?

már alapból az meglepő, hogy Hernádi Zsolt ennyire nyíltan kritizálja a kormányt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
En azt varom, mikor lesz a banyakban vagy az autogyarakban, olajfurotornyokban neger-es nokvota.hehetheoriginal írta:Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség![]()
az emberi ostobasagnak sosem lesz hatara.
de amugy ugyanez megy a katonasagnal is pl...
de valahogy nem sok no jelentkezik navy sealnek vagy egyeb specopsnak
de parezer km-rol egy monitor elott ulve barki eljoystickozgat dronokkal, mikor falvakat kell lebombazni

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség

az emberi ostobasagnak sosem lesz hatara.
de amugy ugyanez megy a katonasagnal is pl...
de valahogy nem sok no jelentkezik navy sealnek vagy egyeb specopsnak

de parezer km-rol egy monitor elott ulve barki eljoystickozgat dronokkal, mikor falvakat kell lebombazni
thereisonly1ronaldo
Belerondítva ebbe a celeb megmondóemberek közötti cicaharcba, elkezdték meghallgatni az SS élén lévő nénit (a 3 top vezetőből 2 nő és Biden alatt lettek vezetők), aki mindenben ""segíti"" a nyomozást. Csak egy példa, de rengeteg ilyen van: https://www.youtube.com/watch?v=_s4b1qJZWgs
Kiderült az is, hogy a hazugok mondtak igazat és az igazak hazudtak. "Cheatle-nek azzal kapcsolatban is kérdésekre kell felelnie, hogy az ügynöksége megtagadta-e Trump volt elnök biztonsági részlegének a szombatot megelőző két évben kért forrásait, ahogy arról a Washington Post számolt be. A Secret Service kezdetben tagadott, de aztán a hétvégén ezt beismerte." /444/
Érdekesség, hogy mit figyelhetünk meg ezen a videón: https://www.youtube.com/watch?v=_NQdMlz1M9c Bár Trump és a fia is megvédte őket, de az a sok néni mind eltűnt Trump mellől, akik korábban ""biztosították"" a védelmét. Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség és talán lassan már nem a rátermettség a legfontosabb tulajdonság.

Kiderült az is, hogy a hazugok mondtak igazat és az igazak hazudtak. "Cheatle-nek azzal kapcsolatban is kérdésekre kell felelnie, hogy az ügynöksége megtagadta-e Trump volt elnök biztonsági részlegének a szombatot megelőző két évben kért forrásait, ahogy arról a Washington Post számolt be. A Secret Service kezdetben tagadott, de aztán a hétvégén ezt beismerte." /444/
Érdekesség, hogy mit figyelhetünk meg ezen a videón: https://www.youtube.com/watch?v=_NQdMlz1M9c Bár Trump és a fia is megvédte őket, de az a sok néni mind eltűnt Trump mellől, akik korábban ""biztosították"" a védelmét. Ugye elsődleges prioritás az ügynökségnél a sokszínűség és talán lassan már nem a rátermettség a legfontosabb tulajdonság.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
Most nezem, milyen meglepo, hogy az amcsi titkosszolgálat igazgatoja egy nő

thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vigyázz, mert ha ezt is elolvasná véletlen, te is kapnál egyetHa ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
kozos a gyerek is tudtommal'shutterisland írta: amugy en azt se tudtam, hogy puzser pottyondit kezelte.![]()
bar ez mar inkabb bulvar lesz.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Puzsernak es Abrahamnak mar regebben is voltak vitai kulonbozo temakban.
A mostani onnan indult, hogy Puzser egy facebook posztban beszolt Abrahamnak a nevvaltasa miatt, majd irt egy homoerotikus szatirat (szerintem annyira azert nem volt vicces) aminek annyi az uzenete, hogy Abraham hagyja ot beken. (nem tudom hogyan "zaklatta" Puzsert, nem kovetem Abraham munkassagat, de azt tippelem, hogy a maganeleteben vajkalt, nyilvan Puzser es Pottyondy politikai velemenyei miatt; valaki kerdezte: innen az egesz tortenet helye a politika topikban)
Abraham ahelyett, hogy elmeselte volna miert valtott nevet (siman mondhatta volna, hogy milyen nehez korulmenyekbol jon, hogy a vallas mennyit segitett neki es uj nevvel uj eletet akart kezdeni vagy akar Puzsert is betamadhatta volna, hogy o jo korulmenyek kozott elt, konnyen beszel, de akar azt is mondhatta volna, hogy pont a Puzserhoz hasonlok miatt kenyszerult nevvaltasra) de tenyleg, annyi oldalrol megkozelithette volna es siman o johetett volna ki erkolcsi gyozteskent. A "zaklatas" reszt is letudhatta volna annyival, hogy aki folyamatosan politikai velemenyt fogalmaz meg, az turje el, hogy ot is eloveszik.
De nem, o mit csinalt? Felkereste Puzsert a munkahelyen(?). Miro, ha te valakinek beszolsz facebookon (mindegy is, hogy milyen stilusban), hogy ne zaklasson, majd megjelenik a munkahelyeden, hogy beszelni szeretne veled, mit csinalsz? Nyilvan bekapcsolod a telefonodon a hangfelvevot meg szolsz valakinek, aki epp ott van, hogy kamerazzon mar, mert ha elfajul a dolog, legyen bizonyitekod.
Az meg szerintem szomoru, hogyha valaki megut (es most mindegy is, hogy okollel vagy "csak" egy pofonrol van szo) a tarsadalom egy resze (itt a forumon is) elvarja toled, hogy fordulj ki magadbol, menj szembe mindazzal, amiben hiszel, ahogy az eleted akarod elni es uss vissza, kulonben csalodni fognak benned.
A mostani onnan indult, hogy Puzser egy facebook posztban beszolt Abrahamnak a nevvaltasa miatt, majd irt egy homoerotikus szatirat (szerintem annyira azert nem volt vicces) aminek annyi az uzenete, hogy Abraham hagyja ot beken. (nem tudom hogyan "zaklatta" Puzsert, nem kovetem Abraham munkassagat, de azt tippelem, hogy a maganeleteben vajkalt, nyilvan Puzser es Pottyondy politikai velemenyei miatt; valaki kerdezte: innen az egesz tortenet helye a politika topikban)
Abraham ahelyett, hogy elmeselte volna miert valtott nevet (siman mondhatta volna, hogy milyen nehez korulmenyekbol jon, hogy a vallas mennyit segitett neki es uj nevvel uj eletet akart kezdeni vagy akar Puzsert is betamadhatta volna, hogy o jo korulmenyek kozott elt, konnyen beszel, de akar azt is mondhatta volna, hogy pont a Puzserhoz hasonlok miatt kenyszerult nevvaltasra) de tenyleg, annyi oldalrol megkozelithette volna es siman o johetett volna ki erkolcsi gyozteskent. A "zaklatas" reszt is letudhatta volna annyival, hogy aki folyamatosan politikai velemenyt fogalmaz meg, az turje el, hogy ot is eloveszik.
De nem, o mit csinalt? Felkereste Puzsert a munkahelyen(?). Miro, ha te valakinek beszolsz facebookon (mindegy is, hogy milyen stilusban), hogy ne zaklasson, majd megjelenik a munkahelyeden, hogy beszelni szeretne veled, mit csinalsz? Nyilvan bekapcsolod a telefonodon a hangfelvevot meg szolsz valakinek, aki epp ott van, hogy kamerazzon mar, mert ha elfajul a dolog, legyen bizonyitekod.
Az meg szerintem szomoru, hogyha valaki megut (es most mindegy is, hogy okollel vagy "csak" egy pofonrol van szo) a tarsadalom egy resze (itt a forumon is) elvarja toled, hogy fordulj ki magadbol, menj szembe mindazzal, amiben hiszel, ahogy az eleted akarod elni es uss vissza, kulonben csalodni fognak benned.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy en azt se tudtam, hogy puzser pottyondit kezelte.
bar ez mar inkabb bulvar lesz.

bar ez mar inkabb bulvar lesz.

- hehetheoriginal
De a dopemanre ezt nem eleg mondani,hanem inkabb csinal egy 2perces rap zenet ahol tobbek kozott arrol beszel,hogy a dopeman anyja a faszaba ult.
Ebbol lehet szerepelni

leirtam hogy kell érteni az embert.
eleve dopeman csinált először videot/zenét, puzser csak valaszolt a majomnak a majom sajat nyelven:
https://www.youtube.com/watch?v=MkB6Zrc ... %C3%B3bert
(hozzateszem puzser fél ora alatt kb jobbat rakott le az asztalra, mint a generacios evtizedes gengszterrepper

mit mondjon a szemébe? találkoztak nem? puzser gondolta beszélnek, rostás úgy gondolta nem beszélnek...Ugy beszel mindig,mindenkirol mintha a szemebe mondana,most ott volt a lehetoseg.![]()
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Tehat az,hogy ha valaki ut az adott ember szinvonalat mutatja meg. (Ezzel egyetertek.)hehetheoriginal írta:nem ismered / nem érted akkor az embert.miro. írta:
+1.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
ő úgy van vele - és sztem teljesen helyesen -, hogy vitában, intellektusból, érvekkel, tényekkel kell szempontokat, nézőpontokat, gondolatokat ütköztetni - legyen az akármilyen szintű, a legalja dopeman beef raptől kezdve (ki ugye miből ért), a legfelsőbb szintű spirituális elmélkedésekig (apu sorozat).
a fizikai erőszak - és aki a saját érveit csak így képes "átadni" - az csak az adott ember szellemi színvonalát mutatja.
eddig még a törvény nem büntette, hogy ki kinek hogy szól be, viszont a fizikai bántalmazást igen, és ez itt a különbség.
puzsér, akármennyire is lenne 140 kilós mma harcos - közben mondjuk mindenféle fizikai erőszakot elítél -, soha nem fog verekedni, mert ilyen a lelkivilága, az eszmerendszere.
lehet könnyen kijelenteni, hogy na a nagypofájú megmondóember, aki mindenkibe beletapos, most jol megkapta, csak pont a lényegét nem érted akkor sajnos...
(csak ugye kibe és milyen okkal tapos bele, mit és hogy kifogásol, azt kellene megérteni, és ez nem megy itt a fórumon se. hogy pl mig a roncstarsadalom valovilagot nez meg speed utan fut az utcan.... kozben a ner barmit akarmit megtesz)
muszaj megvedenem puzsert, mert nem hibatlan, de mint egy falat kenyer kellenek a gondolatai ennek a kibaszott roncsnépnek, hátha 1-2 ember felvilágosul és ráeszmél mi a fasz van.
De a dopemanre ezt nem eleg mondani,hanem inkabb csinal egy 2perces rap zenet ahol tobbek kozott arrol beszel,hogy a dopeman anyja a faszaba ult.
Ebbol lehet szerepelni.

Tulidealizalod ezt az embert.
Ez az egy lehetoseg van szerinted?h3x0r írta:
Ugorjon ra a masikra a 140 kilojaval es verje be 4-5x a masik fejet a betonba vagy 2024-ben mi a "fasza csavo" reakcio?
Azaz igazi fasza csavo aki egy kisgyerekkel videot csinaltat?
Ugy beszel mindig,mindenkirol mintha a szemebe mondana,most ott volt a lehetoseg.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- h3x0r
Ugorjon ra a masikra a 140 kilojaval es verje be 4-5x a masik fejet a betonba vagy 2024-ben mi a "fasza csavo" reakcio?miro. írta:+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem is értem hogy lehet legitimizálni az erőszakot?!
Nem tudom Puzsér mit mondott neki, de szerintem az után hogy a kormány média és ide tartozik a Pesti Srácok is, Ábrahámmal együtt, a legundorítobb lejáratásokat, mocskolodást folytatják több mint 10 éve, de most ő felvan háborodva, megvan sértödve és szerintetek Puzsér megérdemelte a pofont ezért...
Nem tudom Puzsér mit mondott neki, de szerintem az után hogy a kormány média és ide tartozik a Pesti Srácok is, Ábrahámmal együtt, a legundorítobb lejáratásokat, mocskolodást folytatják több mint 10 éve, de most ő felvan háborodva, megvan sértödve és szerintetek Puzsér megérdemelte a pofont ezért...
- hehetheoriginal
de pont ezt mondom.
egy nagydarab szelid mackó, aki a gyerekkori traumai miatt nem fog verekedni.
nyilvan ha bekattanna es akarna, akkor ki tudna hasznalni a testi folenyet, de akkor sajat magat kopne arcon, sztem nem tudna tobbe magaval elni.
10-ből 8 ember sztem visszaküldi a cigányt pénteken könyékkel vagy rárúg talppal, mittudomén, de vannak emberek, akikben nulla agresszivitás van.
egy nagydarab szelid mackó, aki a gyerekkori traumai miatt nem fog verekedni.
nyilvan ha bekattanna es akarna, akkor ki tudna hasznalni a testi folenyet, de akkor sajat magat kopne arcon, sztem nem tudna tobbe magaval elni.
10-ből 8 ember sztem visszaküldi a cigányt pénteken könyékkel vagy rárúg talppal, mittudomén, de vannak emberek, akikben nulla agresszivitás van.
thereisonly1ronaldo
Ja, úgy beszéltek Puzsérról mintha 160 cm és 60kg lenne, azt választása se lenne visszacsapni... 
Ugye ez nem alja színvonal Ábrahámtól...

Ugye ez nem alja színvonal Ábrahámtól...

- hehetheoriginal
nem ismered / nem érted akkor az embert.miro. írta:+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
ő úgy van vele - és sztem teljesen helyesen -, hogy vitában, intellektusból, érvekkel, tényekkel kell szempontokat, nézőpontokat, gondolatokat ütköztetni - legyen az akármilyen szintű, a legalja dopeman beef raptől kezdve (ki ugye miből ért), a legfelsőbb szintű spirituális elmélkedésekig (apu sorozat).
a fizikai erőszak - és aki a saját érveit csak így képes "átadni" - az csak az adott ember szellemi színvonalát mutatja.
eddig még a törvény nem büntette, hogy ki kinek hogy szól be, viszont a fizikai bántalmazást igen, és ez itt a különbség.
puzsér, akármennyire is lenne 140 kilós mma harcos - közben mondjuk mindenféle fizikai erőszakot elítél -, soha nem fog verekedni, mert ilyen a lelkivilága, az eszmerendszere.
lehet könnyen kijelenteni, hogy na a nagypofájú megmondóember, aki mindenkibe beletapos, most jol megkapta, csak pont a lényegét nem érted akkor sajnos...
(csak ugye kibe és milyen okkal tapos bele, mit és hogy kifogásol, azt kellene megérteni, és ez nem megy itt a fórumon se. hogy pl mig a roncstarsadalom valovilagot nez meg speed utan fut az utcan.... kozben a ner barmit akarmit megtesz)
muszaj megvedenem puzsert, mert nem hibatlan, de mint egy falat kenyer kellenek a gondolatai ennek a kibaszott roncsnépnek, hátha 1-2 ember felvilágosul és ráeszmél mi a fasz van.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Süti írta:Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való.Realista24 írta:
Majd szolok, ha nem valo ide.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való.Realista24 írta:Majd szolok, ha nem valo ide.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.