Ugye ez nem alja színvonal Ábrahámtól...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 22., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 19:08
nem ismered / nem érted akkor az embert.miro. írta:+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 22., hétfő 19:05
Süti írta:Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való.Realista24 írta:
Majd szolok, ha nem valo ide.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 22., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 22., hétfő 18:48
Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való.Realista24 írta:Majd szolok, ha nem valo ide.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 22., hétfő 18:27
Majd szolok, ha nem valo ide.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 22., hétfő 18:21
szerintem leginkabb a magyar politikahoz kotheto mindketto.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 22., hétfő 18:19
+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. július 22., hétfő 18:17
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 22., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. július 22., hétfő 16:46
Ne keverjuk a fogalmakat. Verbalis eroszak az az, amikor valaki azt frocsogi a masik arcaba, hogy "szetszabom a szadat".Blanco88 írta: A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. július 22., hétfő 16:02
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 22., hétfő 15:33
Leírt egy fikciót Puzsèr, aminek a valóság tartalmát csak az tudja, akiről szól... Ha ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...de törvénytelen cselekedetre, egy még törvénytelenebb cselekedet a helyes válasz?Blanco88 írta:A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 22., hétfő 15:32
szerintem meg értelmes emberek között nincs szükség erőszakra, aki arra vetemedik, az nem lehet túl intelligens (és itt nem műveltségre meg diplomákra vagy bármi hasonlóra gondolok....). kivétel az önvédelemBlanco88 írta:A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 15:02
A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?Blanco88 írta:
Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a neten
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)![]()
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 14:59
Bátyja! Szarok rá, hogy belpesti lipsi vagy fideszes bohóc. Amit mondtam, hogy ezt a hangnemet valahogy ki kell szorítani a nyilvánosságból, mert ennek egyenes következménye a fizikai erőszak. Nem tudsz csak táborokban gondolkodni?h3x0r írta:'Jól mondod bátyja, tanulja meg a büdös lipsi hogy hol a helye. Beszólt a hatalom emberének és kapott egy büdös nagy pofont? Megérdemelte! Miért nem kapott kettőt? Vagy üssön vissza, mint egy ember vagy tanulja meg hol a helye és egy kis pincsiként kullogjon haza. Legközelebb elgondolkozik, hogy kinek szabad beszólni és kinek nem. Ez nem egy random trash celeb, hanem egy nagy ember. Mit nyavalyog a rendőrségen? Tanulja meg, hogy itt az utca törvénye uralkodik, nem holmi jogszabályok.'Blanco88 írta: és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
Nem.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 22., hétfő 14:56
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?Blanco88 írta:Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a netenFaust írta: Mondjuk ki nem keszitene hangfelvetelt, amikor egy ragelo pestisracos/kurucinfos/stb fasszopoval talalkozna hasonlo esetben?
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 22., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. július 22., hétfő 14:35
Nem is Róbert! TIBOR!!!!hehetheoriginal írta: lakatos májkölgyekszon, alias a rostas család robija
nyilván egyből durran dns-ből a pofon, csak mert megbántották a kis lelkét.
van, hogy helyénvaló az erőszak - pl ha másért, pl gyengébbekért állsz ki -, de ez csak egy nyomorult seggnyaló.
nem is meglepő a rabosítása sem, találtak még ott egysmást sztem![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem