Nekem ez a narancs nem passzol a klubhoz, hiába a 2014-es szezon.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. július 22., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 13:37
Jól néz ki. Egy ilyet rendelni kell
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. július 22., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 22., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: peterjohnson » 2024. július 22., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 10:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 22., hétfő 10:42
Őszintén szólva nem néztem utána, de nekem úgy rémlett hogy már tavaly nyáron sem volt túl jó. Szeptemberben is volt egy sérülése amiből október végére jött ki talán? Szörnyű formával. Szép és jó, hogy mivel számolnak októberre, de jó ha idén még tud értékelhetően játszani.CS0ki írta:Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 22., hétfő 10:31
Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 22., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 22., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 22., hétfő 6:20
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. július 21., vasárnap 22:21
Laporte lehet opcio, esetleg Hincapie, akit nem lattam sokszor, de jokat olvastam rola. Alapvetoen nem kezdo szintu vedo kellene, igy inkabb elobbi fele hajlanek. O mar egyszer "elengedte az elfutballt", talan nem derogalna neki a csere szerep, varhatoan komoly jateklehetoseggel.ziro4vr írta: Szerintem kell egy védő, Miliben benne van a sérülés, Rudi sem fiatal már, ki tudja hány vasember szezon van még benne. Alaba sztem off, Vallejo ugye senkinek nem komoly opció, ahogy relevánsan Carvajal vagy Mendy sem. Csucsu meg jobban kell a kp-ra mint tavaly, Modric öregebb lett, Kroos nincs, Csucsu tudja azt a méylségi passzjátékot hozni (nyilván nem Kroos szinten de hát ki igen?), ami kell a labdatartásnál, szóval ő kell a kpra és ott is fontos a fejlődése.
Támogatom, hogy ne kltsünk egynyári csodákra 50 misiket, de szerintem "veterán minimumért" lenne értelmes opció aki eljönne ebbe a baszó csapatba.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 21., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 21., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. július 21., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 20:37
Na ez már nagyon túlzás, egy védőre vagyunk a közel tökéletes kerettől. De az a védő mondjuk nagyon elkéne az tény. Ha Tchouameninek nem derogál elég sokat hátul játszani és Alaba használható szinten visszatér, akkor viszont még így is sztem legjobb keretünk nekünk lesz Európában. Bellingham hátralépésével kpn megvagyunk úgyis ha Tchouanak a védelemben kell játszania, a Cama-Fede páros középen párban szétkap majd mindenkit.MorataMartin írta: Nekem eddig inkább negatív eddig a kicsengése ennek az átigazolási ablaknak. Bellingham, Alaba egy darabig tuti nem lesz, a védelem pedig a Galaktikus korszak Bravó, Mejia, Woodgate, Pavón, Samuel, Diogo vonalat idézi lassan.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 21., vasárnap 20:27
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem