Leírt egy fikciót Puzsèr, aminek a valóság tartalmát csak az tudja, akiről szól... Ha ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...de törvénytelen cselekedetre, egy még törvénytelenebb cselekedet a helyes válasz?Blanco88 írta:A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?![]()
Ha valaki úgy nyilvánul meg írásban, ami sértő rám nézve, megalázó, sérti a nemi identitásomat, etnikai hovatartozásomat, elmegyek és feljelentést teszek, de nem kezdek el pofozkodni, mert ezzel Ábrahám ugyanarra a szintre került, sőt inkább lejjebb, mint ahol Puzsér van/volt amikor megírta azt a bejegyzést. Puzsér provokált, provokálni pedig azt lehet, aki partner ebben, ő pedig szépen besètált ebbe.