így én sem értem Rafa Marin korai eladását, a spanyol bajnokikon pihentetésre simán jó lett volna

így marad Vallejo, aki tavaly sem játszott semmit
és Alaba, aki már a sérülése előtt sem volt formában....
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 21., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 21., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. július 21., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 20:37
Na ez már nagyon túlzás, egy védőre vagyunk a közel tökéletes kerettől. De az a védő mondjuk nagyon elkéne az tény. Ha Tchouameninek nem derogál elég sokat hátul játszani és Alaba használható szinten visszatér, akkor viszont még így is sztem legjobb keretünk nekünk lesz Európában. Bellingham hátralépésével kpn megvagyunk úgyis ha Tchouanak a védelemben kell játszania, a Cama-Fede páros középen párban szétkap majd mindenkit.MorataMartin írta: Nekem eddig inkább negatív eddig a kicsengése ennek az átigazolási ablaknak. Bellingham, Alaba egy darabig tuti nem lesz, a védelem pedig a Galaktikus korszak Bravó, Mejia, Woodgate, Pavón, Samuel, Diogo vonalat idézi lassan.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 21., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 20:01
Ha megy Lunin akkor Kepát visszavesszük kölcsönbe, nagy valószínűséggel ennyi lesz.RaúlCF írta: Ez már csak azért is hápog mint egy tipikus marca cikk mert még nem tudni mi lesz Luninnal. Ha végül megy biztos érkezik egy kapus.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. július 21., vasárnap 19:41
Én csak R24t tudom idézni a közepe legyen rendben. Ott meg nagyon jol megvagyunk.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 21., vasárnap 19:27
Felkészül a Lucas-Vallejo-Tchouaméni-Fran sorBlancoMark írta:Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 21., vasárnap 19:24
Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 21., vasárnap 19:08
Gagyi és kb alig van szó a Realrol. La Liga sorozat, Real nélkül, Xavi es Lewandowski bezzeg tolja a baromságot. A végén én is már csak pörgettem.RaúlCF írta:Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna?Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 19:03
Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna?Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 21., vasárnap 18:47
Cama továbbra sem volt alap kezdő, ha bedobták mindig odatette magát. Nem tudom pontosan mi az elvárt tőle, lehet neki kellene a gólokat is lőni vagy nem tudom. Megy a Vitinhahoz hasonlítás is, aztán egész más a kettő játékos. Max annyi közös van bennük, hogy a kp-n játszanak.gólvonal írta:3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 21., vasárnap 18:40
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. július 21., vasárnap 18:29
3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cseren![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem