Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 21., vasárnap 19:24
Tchouameni keszuljon, nem sokat lesz a kp-n.Pad'em írta: It's likely that Real Madrid's 2024 summer transfer window is OVER. @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 21., vasárnap 19:08
Gagyi és kb alig van szó a Realrol. La Liga sorozat, Real nélkül, Xavi es Lewandowski bezzeg tolja a baromságot. A végén én is már csak pörgettem.RaúlCF írta:Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna?Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 19:03
Mivel a Real nem engedte be a kamerákat így nehéz lett volna forgatniuk. Amúgy én végigpörgettem és elég gagyi az egész.MorataMartin írta: Nézem a netflixen a La Ligás dokumentumsorozatot. Az ötödik rész jön. Komolyan nincs egy rész sem amely a Real Madridról szólna?Egyébként sokkal többet vártam ettől a sorozattól, a Barcás rész vicces volt. Talán a gironás volt a legérdekesebb.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 21., vasárnap 18:47
Cama továbbra sem volt alap kezdő, ha bedobták mindig odatette magát. Nem tudom pontosan mi az elvárt tőle, lehet neki kellene a gólokat is lőni vagy nem tudom. Megy a Vitinhahoz hasonlítás is, aztán egész más a kettő játékos. Max annyi közös van bennük, hogy a kp-n játszanak.gólvonal írta:3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 21., vasárnap 18:40
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. július 21., vasárnap 18:29
3 éve ugyanazon a szinten van. Ez az aggasztó.kiserik írta:Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cseren![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. július 21., vasárnap 18:27
Nem fognak besülni, de azért a Modric Kroos duóhoz senkit se szabad mérni. Ez a kettő olyan magas szintre tette a mércét amit nem hiszem hogy bárki képes lesz megugrani.Berti írta: Mindkét francia magasabb szint, mint Vitinha, úgy hogy amúgy ő is egész komoly.
Nem látom, hogy a 4 fő középpályásunk közül egy is besülne.
A következő években csak a védelemre kell koncentrálni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. július 21., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 21., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 17:06
vagy elérhetnék végre a 16-17 évesek szintjét istomi_b írta:Hát Vitinha szintenkiserik írta:
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. július 21., vasárnap 17:04
Hát Vitinha szintenkiserik írta:Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cseren![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 21., vasárnap 17:01
Mondjuk Cama 21/2 éves. Milyen szinten kellene lennie?doncsontos írta:en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cserenRemy írta:
Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 21., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. július 21., vasárnap 16:12
en azert ezzel varnek, nevekre jok vagyunk ez teny, meglatjuk az evek alatt ki mire viszi majd, nalam pl camavinga tchou kettos fejlodese kicsit aggaszt mar regen elorebb kellene jarniuk. ha ezen a szinten maradnak( ami szinten kurvajo nyilvan ) akkor mondjuk a jovoben elgondolkodnek egy cserenRemy írta:Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag.doncsontos írta: vitinhanak is ő az ügynöke? miatta mondjuk kár lenne a jövőben, ha tud tovább fejlődni bőven elit lesz a tag.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 21., vasárnap 16:06
Mondjuk KP-n kb 7-10 évre megvagyunk, szóval szerintem édes mindegy, hogy milyen szintet lép a tag.doncsontos írta: vitinhanak is ő az ügynöke? miatta mondjuk kár lenne a jövőben, ha tud tovább fejlődni bőven elit lesz a tag.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. július 21., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 21., vasárnap 15:52
Akkor mar ezert is megerte lemaradni Yororol.ikarus93 írta: Nem tudom volt-e már de Mendes berágott a Madridra a Yoro ügyben. Elvileg a kapcsolat teljesen megszünt Mendes és Perez között.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. július 21., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 21., vasárnap 12:54
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem