Lehet emesztgetni.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 21., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 21., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 21., vasárnap 11:29
Én is egy tapasztalt, de átmeneti megoldást választanék. Laporte nem rossz szerintem és megoldást jelenthetne a bajainkra. A pénzügyi kiadásokba viszont nem tudom, hogy mennyi fér bele a klubnak. Mondhatjuk, hogy Mbappé ingyen volt, de tudjuk, hogy nem.ziro4vr írta: Vszeg csak pletyka volt, de 15-20 millióért Laporte is jó választás lenne, jól passzol, jól helyezkedik, ideális partner Rudi vagy Militao mellé a következő 2 évre, amíg megtaláljuk franciáknál vagy braziloknál az új Varanet, ha már a francia kisgyerek inkább a muba ment semmit se nyerni.
De Ligt is jöhet, de 50et kér érte a BM. 30at adnék érte.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 20., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 20., szombat 20:35
Nagyon helyesen teszi, hogy nem hoz vissza senkit. Aki egyszer eligazolt, mert menni akart új kihívást vagy több pénzt keresni, annak az ajtó már bezárult.R. Carlos írta: Szerintem Perez nem hoz vissza senkit sem, még végszükség esetén sem. Így a Pepe, Varane, Ramos vonal szerintem teljesen felejtős. Engem lepne meg a legjobban, ha visszahozna valakit. CR-re is volt lehetőségünk és kellett is volna, akkor egy fél szezonra egy csatár, de nem hozta. Nem az a típusú elnök, aki ebbe belemenne.
A másik meg az, hogy Pepén kívül a másik 2 védő kezdő akarna lenni alapból is. Már pedig most Militao és Rüdiger ideje van, nekik kell időt és helyet biztosítani, ha csak nem valami irtó gyenge teljesítménnyel rukkonak elő.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 20., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 20., szombat 19:36
50 + millio az a 30.KAG írta: Amugy ha mar ennyire kuka ez a hátvéd felhozatal de light jöhetne
Anno valami 30 környéke volt emlegetve
Adnék neki egy ket eves szerződést első körben
Ha jo, jöjjön. Ha tobbet akar mehet máshova.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 20., szombat 19:15
Varane megy nyaralni, levezetni Comóba.realistahuni írta: Rég mondom hogy Varane fiam kell vissza.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. július 20., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 20., szombat 17:57
a MU-val megakadtak a tárgyalások.KAG írta: Amugy ha mar ennyire kuka ez a hátvéd felhozatal de light jöhetne
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 20., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 20., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 20., szombat 16:11
30 környékén nagyon megérné, de valahol olvastam, hogy 60ra tartják.....KAG írta: Amugy ha mar ennyire kuka ez a hátvéd felhozatal de light jöhetne
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 20., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 20., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 19., péntek 18:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 19., péntek 18:18
HozzászólásSzerző: flori » 2024. július 19., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 19., péntek 16:34
igen, felfutó jobbhátvédnek vannak jobb opciók TAA-nál, amiben kiemelkedő, az a kp-ra húzódás, ha azt kivesszük, kb egy átlagos játékosKAG írta:Cserbe gyenge, lassú, védekezni nem tud, stbRaúlCF írta: Azt írják Hakimi most fog hosszabítani. Ha választanom kéne Hakimi és Trent között inkább Trent. Hakimi semerre nem fejlődött. Trentnek meg el kell felejteni ezt a behúzódok középre dolgot. Akkor volt rekordot döntő amikor Salah ment befele előtte és ő volt a szélen. Kivételes rúgótechnikája van és a szélről betett labdái veszélyesek. Itt nem kell a kp-ra passzolgatnia arra vannak mások.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 19., péntek 16:23
Cserbe gyenge, lassú, védekezni nem tud, stbRaúlCF írta: Azt írják Hakimi most fog hosszabítani. Ha választanom kéne Hakimi és Trent között inkább Trent. Hakimi semerre nem fejlődött. Trentnek meg el kell felejteni ezt a behúzódok középre dolgot. Akkor volt rekordot döntő amikor Salah ment befele előtte és ő volt a szélen. Kivételes rúgótechnikája van és a szélről betett labdái veszélyesek. Itt nem kell a kp-ra passzolgatnia arra vannak mások.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem